IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ххх

Така ми се струва. Златото е просто метал, който има ограничено технологично приложение и отдавна няма монетарна функция. Наясно съм как се формира индекса, но с удоволствие бих прочел това, което ми предлагаш. Мейлът ми е minfin@abv.bg Благодаря ти предварително.

Коментар

• e/$

Nocomment tova mi e ICQ-to :196861073
      ako niakoi drug ima jelanie za kontakt e dobre doshyl sushto

Коментар

• ххх

виж и графиките на евро-долар и златото

Коментар

• ххх

Не знам защо мислиш така, но искаш ли да ти пусна утре мейл и да ти обясня защо долара много се влияе от златото.
          С две думи индекса на долара или самият долар се изчислява като 50%евро долар и 50% злато............................................. .....................

Коментар

• e/$

Kavalera,otvori si poshtata

Коментар

• e/$

KOKO, да кажеш, че доларът се влияе от златото, е все едно да кажеш, че лева се влияе от цената на кашкавала. Все пак златото се търгува в $, а не $ - в злато.

Коментар

• Кавалер

Много е възможно, аз на кабела и еврото навсякъде съм на 0 стопове но имам в една сметка къс ауд и къс нзд по 50к които хич не са вързали и до 10п ще думнат стоповете но се надявам да тръгне първо надолу.

Коментар

• e/$

struva si pritesnenieto az sam dalag i obra6am na 1.29
                  pone spored mene

Коментар

• USDCAD

КОКО БЛАГОДАРЯ
                    Точно заради канадеца запитах защото на дневна ми се струва, че е завършила Х (В) вълна на корекцията на спада от 1.40 (16.05.2004). Мисля че текущо сме във Y (С) вълна с цел 1.3248. Поради това се метнах на влакчето с дълга от 1.2173 в петък 01.04. Ако това е вярно чудя се дали да не погледна и П/С и Е/С защото ми се струва че краткосрочно (до края на април) при тях покачването ще бъде по-динамично в сравнение с Д/С.
                    Е, от всичко което изписах май излиза че петрола ще пада. Голяма смешка.

Коментар

• USD/JPY

Я виж сега. Можеш и да я пуснеш тук после.

Коментар

• Добър вечер!

NokoMMent ако си от Варна можем да си помагаме - курсовете на Варчев не ти ги препоръчвам - има много по разумни начини да се научиш ма нещо !
                        емайла ,о е kavalera_bg@yahoo.com

Коментар

• e/$

KoKo супер се притеснявам да не ми издуха стоповете след малко - 1.29 - а съм къс от 1.2828
                          и съм на загуба и не ми се затваря - мислиш ли че ще тръгне яко нагоре след речта?
                          А
                          з имма опасения че ще хвръкне рязко и ще обере 3 тона стопове и после ще тръгне за дъно ...

Коментар

• USD/JPY

systray,
                            Извини невежеството ми,как да отворя това писмо??
                            Изпрати ми само графиката,ако можеш.
                            Поздрави
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Добър вечер!

Добър вечер на всички!От няколко дена следя форума,но сам абсолютен новобранец в спекулацията.Занимавам се от 4 месеца и досега сам спечелил само една демо игра и разбира се като всеки новобранец вече си отворих и реална сметка.Но с всеки изминал ден разбирам колко малко знам и че скоро ще я забатача.Може ли някой от по "старите" спекуланти да ме насочи какво да направя.Видях че Varchev предлагат курсове и сигурно ще ги изкарам,но незнам колко ще науча от тях.А наистина искам да науча много и да се занимавам с това в дългосрочен план.Благодаря предварително!

Коментар

• USDCAD

Канадеца обича петрола - канада е голям износител, Японката го мрази защото са големи вносители, ауд се влияе от метали, щатският долар се влияе от всичко но найвече от злато а също и петрол, еврото няма някаква голяма зависимост, новозенландеца е като ауд.

Коментар

Working...
                                X