IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/JPY

Марио, погледни си пощата!

Коментар

• Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• USD/JPY

За графиката - според мен имаме да правим още едно връхче днес преди корекцията. Т.е. това, което на графиката е отбелязано с 5, за мен е 3.

Пък и няма какво толкова да ги мислим следващите 50п. След половин час Greenspawn черпи със специалитета на заведението

Коментар

Коментар

Коментар

• USDCAD

Е може и 50$ на Пешо.

Коментар

• USDCAD

Тези 1200$ ако ми ги дадеш на мен ще дръпнеш яко напред.
                Не ги давай!
                Не ги давай на никой!
                Дай ми ги на мен.
                Само на мен и на никой друг.
                Искам ги.

Коментар

• USD/JPY

Systray, аз така те и разбрах, защото все пак ти изпратих само графика на Н4, от което точно това виждам и аз. От друга страна графиката на дневна си е пред мен и тя съвпада с предишните ти постове.Благодаря все пак за уточнениет.
                  GL

Коментар

• USDCAD

Имам въпрос. Ако петрола пада кои валути са зависими от това и биха го последвали?

Коментар

• USD/JPY

MGS, лошо се изразих. Прав си. Но преди това 5-та на 4h може да стигне 110, 112... За да завърши 3-та на дневна. Този вариянт имах предвид - като алтернатива на твоя. И отново е възможна удължена 5-та.

Коментар

• GBP/JPY

днес гренспен ако не изкара някоя новост за водородно гориво - речта му ще се отрази негативно на долар и петрол - според мен просто ще каже че цената на енергоносителите постепенно ще се вдига

Коментар

• do Rossen

не давай пари тези пари 1200$ на вятъра за 45 CD дето ще има има повече излишни работи отколкото можеш да си представиш,
                          по добре си свали книгите от http://store3.data.bg/barakov/
                          за софтуер ти трябва евентуално MetaTrader, OmegaTradeStaion, MetaStock, AdvancedGet и това е
                          само ще си дадеш парите на вятъра, от опит ти казвам безмислено е целият останал софтуер за нищо не става!
                          по добре си отвори сметка с тези пари, то че ще ги загубиш е сигурно но доста ще научиш...

Коментар

• GBP/JPY

Видях я Иво,
                            не зная нищо.
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• GBP/JPY

марио на тенфоре - петрол -има на графиката котировка от вчера 115 долара - нещо да знаеш по въпроса?

Коментар

• USD/JPY

Sistray ако 5-та излезе удължена (~850 п.) то 115 116 не ни мърда :-))) но може би чак към началото на юни

Коментар

Working...
                                X