If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Systray благодаря и на теб за добрите думи. Все пак съм още мноооого "зелен". Относно късата позиция пак казвам, че за момента не мога да преценя точно къде ще и е целта в диапазона 106.65-107.70. По-скоро си мисля за влизине в дълга от утре. Например на 4Н с бай стоп на максимума на предходната свещ. След това целта ще ми бъде дъното на 4-та +~ 150 пипса (дължината на 1-ва) а стопа дъното на 4-та.
Успех и само много достигнати таргети.
MGS, mersi! Прегледах внимателно. + сравних с 1h. Всички изисквания за вълните по твоята графика са покрити. Поздравления за чистата графика. На моята е мазало от индикатори и затова не чертая. Съответно отворих малка къса. Но има три други позиции в дълги долари. На две съм сложил профит стопове. А тази ще я увелича, ако е правилна с цел да си хеджирам третата до края на седмицата.
Още веднъж мерси и успех!
Systray изпратих ти я в мейла. Мисля че се заформя и дивергенция. Ако обръщаме тренда то на дневна това което ти изпратих би трябвало да бъде част от 3-та от по висок порядък.От друга страна отново на дневна изглежда че ако след текущата 4-та 5-та приключи около 109 от 1-ва и 3-та ще бъдат близки хпо дължина и следователно 5-та би трябвало да е удължена (1,618-2,618 от 1-ва)
И на мен ми се струва че движението трябва да е приключило на 108.9 ако не е остават само 3 варианта
1. 109.69 МА 100 на седмична
2. 109.83 61.8% 114.88-101.65
3. 112.05 1.618 от 101.65-106.86-103.62
За мен в момента сме във вълна С 101.65-106.86-103.62-????
Следващите цели за мен са пробив на МА 200 на дневна 106.6 и следваща цел 103.6
MGS, успех и на теб. Пускай от време на време някой пост във форума на СТС, ако не пишеш там разбира се . Там има хора, които могат да коментират качествено идеите ти.
Астор, мерси. Надявам се да е така, но само пазарът ще покаже дали съм прав. Заповядай и ти в СТС. Би ли могъл да прогнозираш целите на корекцията?
Още разглеждам графиката. Продължавам да мисля, че сме в края на 5-та от 5-та на движението, започнало от 189,50. Тази 5/5 се развива като диагонал. (Вчерашното диагоналче на малките графики се оказа leading diagonal, както ме предупреди един колега, когото не послушах). Този диагонал би трябвало да се развие в 5 тройки. И никак не ми е ясно дали на 204,20 ще приключи 3/5/5 или 5/5/5.
Някой би ли могъл да коментира?
Коментар