IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/$

Грийнспан в последно време приказва все хубави работи за $, така че и днес едва ли ще каже друго. Той поне е последователен. При вчерашните глупости щом не споменаха за дефицитите значи положението не е лесно за манипулации.

Коментар

• varna: E/$

нищо чудно да видим при кабела до края на седмицата 1.8430

Коментар

колеги вижте хората обраха стоповете на 1.8950 при кабела сега ще се опитат и другите на 1.9040-50 и от там много на юг

Коментар

• За всички желаещи

колега прати отново имела да ти прати и аз ще ти пратя със запис 0.25 ст за лекциите

Коментар

Ако споменават 2968 значи според тях това трябва да стане още днес, и ще бъде корекция само за вчера....?!?
            Малко хилава ми се струва тази корекцийка.

Коментар

• AUD

На 24 ще излязат данни за инфлацията.
              Очаква се повишение на процентните ставки през април, но ако инфлацията се окаже по-голяма на 24.2 повишението може да стане още през март.

Коментар

• E/$

От Анмарт очкават корекция до 1.2968. Съветват покупка от тези нива.
                Не знам кой им изготвя прогнозите, но от наблюденията които имам, съм останал с впечатлението, че този човек си разбира от работата.
                Когато не е уверен достатъчно в прогнозата си, обикновено съветва да се стои извън пазара.
                Това е само едно мнение.

Коментар

• e/d

10х за съвета ще си отварям червените очички абе някой има ли новини за eur/aud тук съм дълъг от четвъртък и четох че се очакват добри новини за австралиеца на 24.02 някои може ли да ми обяни ако знае ?

Коментар

• До Камен

Такаде, разбра ме какво имах предвид.

Коментар

• bnight: E/$

Амн не го приемам като заяждане ще я закрия когато стигне стоп-а ако го стигне де . Късмет.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• ZaYo

ZaYo vizdam, che si vleznal kus. Otdeli povisheno vnimanie na 1.2965-45. Tam ochakvam dosta silna reakcia, daze ste raztovarq kusite za 30-40 pipa vrustane, kudeto pak ste gi mislim.

GL

Коментар

• bnight: E/$

bnight, ако обещаеш да закриеш на 3060 преди 16.30, аз съм готов там да удвоя подвижната ми къса бивша осигуровка, която и без това се чудя на колко точно да я замразя във фризера - текущо е на 2860...
                          Само тя ми остана и вече тябва да я действам, че почти я губя от поглед, а генерира отрицателни емоции(и не само).
                          Не го приемай като заяждане, моля.

Коментар

• E/$ bnight

незнам и на мен така ми се струва затова се колебая за позицията а това не е хубаво.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• E/$ bnight

mnogo weroiatno e da ne nadmine 1.3030. Ste mi se towa e 2-rata wyzhodiasta ot 5 te vylni obache

Коментар

• E/$ bnight

проблема е че за обръщането може да стане и от тук а движението от последните 15 мин нещо не ми допада. Много бързо го натиснаха надоло. Явно на 1,3030 има много къси позиции. Заио Успех. NONAME аз съм със стоп така че не ме е страх но се чудя дали да не обърна платната.

Коментар

Working...
                                X