If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
driverf1, за привличане се чудя дали има ещо което наистина да ни привлича или просто това е оня стар навик да видиш какво става във форума, за сметка на това простотията включително администраторската КРАЙ НЯМА (
Кукувицата явна се е отдръпнал от всичко свързано със този форум. Ако се появи отново ще ми бъде мнооого драго, пък и не само на мен. Иначе го виждах миналата година по това време, като минаваше по нашия край ми звънна и пихме кафе.
Къс съм от снощи от 1,3062, влязох шанаджийската а то взе че тръгна. Продължавам да твърдя, че всяко ниво над 1,30 е удобно за дългосрочно скъсяване без стопове, с добявяне и усредняване!!!
fotexboy,здравей,и на мен ми е драго да те видя.Кукувицата кукаше кукаше,обаче го обидиха май лошо и сега ни вест ни кост от него.Бях му дал телефона да ми се обади,когато ходи до Пазарджик,обаче неможахме да се чуеме(за справка аз съм от Пловдив).
Надявам се,че има още какво да ни привлича тук.....Успех!
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Здравей driverf1, радвам се да те видя отново, дано не е за последно. Напомняш ми за доброто старо време, когато спокойно и плодотворно си постваме тук...еееехххх.........сега и кукувицата да можеше да изкука сладко от някоя бука.
За jb:Колега моето мнение за тази валутна двойка е че следва движение на север,(за справка от 30 минутна до 6 часова изключвам 8 часова и дневната)както някои се изразяват тук.Има голяма вероятност и да се стигне до нивата които си написал,но с долна граница 1.1590.
Успех на всички.
P.S.Между другото скоро не се е появявал Петър Караиванов,май ми липсва вече.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Forexboy - dosta grozno se otnasiash kum hora, koito si vurshat rabotata. Nervnata nevuzdurjanost e nay-loshia suvetnik uchastnicite na kapitalovite pazari.
V jivita vinagi ima pravila, ako ne ti haresvat (Smeniash mestopolojenieto si)
Moga li da pitam moderatora (V kachestvoto mu na analizator)kak si obiasniava obratnoproporcionalnata vruzka mejdu EUR/CHF i EUR/USD?
Podoziram che shte polucha nelosh otgovor.
една идея ми се върти в главата за 1.1650, което го виждам (или поне ми се иска да видя след като имам къса позиция) от графиката която съм начертал, без претенции да е вярно естествено...но ще се радвам ако я коментираме какво мислите.
Коментар