IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, те такъв съвършен човек още не бях виждал като теб. "Лоялен, честен и трудолюбив"- ти си гордостта на човечеството- знаеш ли с тези си качества какви пари ще направиш, само да излизаш от време на време пред подходяща публика. Като се поопаричиш може и ние да ти почиракуваме.

Сериозно: някой предлагаше обучение /върни се назад във форума/, само малко висока му беше тарифата на първо време, май / за 1000 в зелено ли ставаше дума ?/, но за такъв занаят ти за 2- 3 дни си ги избиваш от воле.
    Между нас казано, с горните качества и 2- 3 часа са ти достатъчни...
    С времето нещата си идват по местата.
    Успех!

Коментар

• Хей, банда Хрумна ми нещо. Има ли между вас някой успешен трейдър дето би ме взел да чиракувам при него? Не съм глупав, млад съм и мога да върша доста неща Също така съм лоялен, честен и трудолюбив. Хайде помислете си, моля ви Имах един учител по литература (голям пич) дето казваше - "Първият печели". Така веднъж на едно мнооого лошо контролно го помолих да ме пусне да поритам малко, че това контролно много лошо а долу на игрището голямо дерби се вихреше. Той много се изненада ама ме пусна и отсъствие не ми написа даже. После гледам в дневника една колона от 2-ки само на 13 номер празно място Та пак ще пробвам така. Нищо не ми пречи да опитам. Keep trying както се казва.
      Успех!
      Keep walking ...

Коментар

• ~~~~~~~e/$

аз пък съм къс и немога да зануля.Тъпа работа.

Коментар

• ~~~~~~~e/$

Играчи, затворих дългите EUR/USD, но не съм доволен от себе си, защото смятам, че движението не е завършено . За себе си приех да не залагам на къси точно сега и... /долните редове може да ги пропуснете, като че ли няма логика в тях, въпреки ,че за мен не е така/...
          ...отварям дълги от 1,3060 /мисля , че това ще е за близките часове, но да не казвам голяма дума/.

Коментар

• Дейбиш Форекса. Пак ми занули сметката За 3-ти път! Поне изтеглих 120% преди да стане това. Ама с много малко почнах. А колко повече можех да изтеля... Повече пари на този етап няма да набутвам! Ще си уча и обратно на демото. Банда, голямо съм дърво и хич не слушам като говорят хората. Един съвет от мен: Играйте бая време на демото преди да минете на риъл и недейте да набутвате пари, които не можете да си позволите да загубите.
            Успех ви желая ... а и късмета е добре дошъл
            Keep walking ...

Коментар

• e/$

проби ама тоя е/франк ми скъса нервите добре че съм хеджирал ...

Коментар

• supertraider

От няколко дни въобще не съм си гледал пощата, ще погледна

Коментар

• Moderatora

Днес си по активен и от долара след реч на Чичко Ал ! Да не се прескрипеш от работа нещо !

Коментар

• Коко

-Бях ти пратил една графика , на евро-долар дневна , виж я и линията по върховете на дневна , стигне ли я може да се опита продажба , на линия , мине ли я с 15 п , покупка и на юг целта е на другата южна линия , макар че там няма да я удари , и ще започнат изпреварващо да купуват .Та това ми е идеята , за кабела пък отдавна съм на мнение , че прекалено емоционално го движат , просто си има фенове явно.Но като перекспектива - ще поскъпне спрямо еврото.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Караиван Пешев

aaaa

Коментар

• cable

Очаквам корекция до 1.8928
                        От това ниво-buy!
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• gbp/jpy

sell 205.18 SL 205.40(daily close)
                          add below 204.23 (4h close)
                          TP 203.31/202.27

Коментар

• kabel

GGG, и аз мисля че кабела ако не 192.30, то 1.92 може да тества. особено като гледам как без много труд ще мине през съпротивата на 1.9050... иначе след вчерашните къси които ми удариха стопа успях с кабела да направя +90 пипса...за днес ми стига сега ще погледам малко какво ще прави, но иначе мисля да скъся около 1.92.
                            Сега остават швейцареца и йената да ме тормозят

Коментар

• eur/gbp

buy 0.6799 SL 0.6792 TP 0.6824/0.6841
                              Кабела остава за домашна работа...

Коментар

• ГГГ

Ето за това ти говоря

Коментар

Working...
                                X