If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PPP, 1,3060 за 1/2 и 1,3020 за втората 1/2 (ще преценя в движение). Около 1,2950 - 1,3000
ще удължа сериозно (аок видим). За швейцареца 1,1830 , 1,1940 и 1,2020( груби нива)
Камене успех ама тя си е за надолу сега но дългосрочно наистина е за 1.56 и не повече но сега може да падне и до 1.52- виж болингера тя се движи по него
Има ли някой мнение за евентуална покупка на е/с от нива 1.5370 за по-дългосрочно с цел 1.5450 и
нагоре.Благодаря предварително и успех на всички спекуланти.
Добър вечер на всички. Този път съм сагласен с Петър 1,3320-1,3330 за това си държа дългите и си ги чакам търпеливо целта е 1,3320 от 1,3233 и от 1,3347. късмет на всички кабела обаче наистина е доста високо. Успех.
То и на мен днес ми удари един стоп на 55 г-н Кабелов. Той сега се е надул, че ще го повишават. Ако обаче не го повишат, от високо ще падне. Тежката истина е, че и на мен ми взе 2-3 стопа тия дни и мног ме е яд. Цял ден си мисля, че ако не беше той еврото щеше вече да е под 1,32 и всичко да си е на мястото.
Успех на всички!!!!
svobodno padane (10figuri pone) shte ima...no ne predi 15.03
pri4ina - krai na jap fin. godina
az li4no nema da prodam predi 205+ da vida daze 210 mi zvu4i po-dobre
pozdravi i uspeh na vsi4ki
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Варна ти се майтапиш ама на мен тоя кабел ми изяде печалбата от паундйена постепенно затварях късите къде със стопове къде не имам още едни последни 50к на които сложих стоп на 1.9285 и ако ми се задейства ще съм на 1000д минус от цялата работа, ако ми беше задействало и последната къса в петък от 202 щях да го затворя отдавна а на всичкото отгоре на другите къси паундйени ми удари ТП преди да говидя за да го махна а и докато се кумя да удължа тя скочи в небесата но ще вардя за постепенно удължаване в нея.
Успех
Отново двоен връх на еврото, и то по-нисък от предния. Продавайте го всички да го съборим!!!!!!!!!!!!! Майтапя се, имах лимит за добавка на 1,3275, който за мое огромно съжаление не беше изпълнен.
Коментар