IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Камен

Мерси
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• кабела

Ще ходи нависоко , за да може да пада здраво с 5-6 фигури за два дни , друга причина няма , някаква спекула се е заформила.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Камен

PPP, 1,3060 за 1/2 и 1,3020 за втората 1/2 (ще преценя в движение). Около 1,2950 - 1,3000
        ще удължа сериозно (аок видим). За швейцареца 1,1830 , 1,1940 и 1,2020( груби нива)

Коментар

• Камен

Камене Перо от матафа www.mataf.net я продаде от 1.5430 и не иска да бяга от нея до 1.52 а тъкмо споря с него по чата за паундйена

Коментар

• $

Трътка - пак обърка посоката))))))))

Коментар

• MIC

Камене успех ама тя си е за надолу сега но дългосрочно наистина е за 1.56 и не повече но сега може да падне и до 1.52- виж болингера тя се движи по него

Коментар

• $

евро/долар - продай от 1.3270; кабела е за бесене от 1.9260 и долар/индийска рупия е за пазаруване ат 104.20

Коментар

• Камен

Камене, какви са ти целите за дългите USD/CHF and късите EUR/USD?
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• MIC

Таргета на двойката средносрочно според мен е 1.57 , а дългосрочно 1,61

Коментар

• е/с

Има ли някой мнение за евентуална покупка на е/с от нива 1.5370 за по-дългосрочно с цел 1.5450 и
                      нагоре.Благодаря предварително и успех на всички спекуланти.

Коментар

• Г-н Кабелов

Добър вечер на всички. Този път съм сагласен с Петър 1,3320-1,3330 за това си държа дългите и си ги чакам търпеливо целта е 1,3320 от 1,3233 и от 1,3347. късмет на всички кабела обаче наистина е доста високо. Успех.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Г-н Кабелов

То и на мен днес ми удари един стоп на 55 г-н Кабелов. Той сега се е надул, че ще го повишават. Ако обаче не го повишат, от високо ще падне. Тежката истина е, че и на мен ми взе 2-3 стопа тия дни и мног ме е яд. Цял ден си мисля, че ако не беше той еврото щеше вече да е под 1,32 и всичко да си е на мястото.
                          Успех на всички!!!!
                          Работа и заплата?

Коментар

• GBP/JPY

svobodno padane (10figuri pone) shte ima...no ne predi 15.03
                            pri4ina - krai na jap fin. godina
                            az li4no nema da prodam predi 205+ da vida daze 210 mi zvu4i po-dobre

pozdravi i uspeh na vsi4ki
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

Варна ти се майтапиш ама на мен тоя кабел ми изяде печалбата от паундйена постепенно затварях късите къде със стопове къде не имам още едни последни 50к на които сложих стоп на 1.9285 и ако ми се задейства ще съм на 1000д минус от цялата работа, ако ми беше задействало и последната къса в петък от 202 щях да го затворя отдавна а на всичкото отгоре на другите къси паундйени ми удари ТП преди да говидя за да го махна а и докато се кумя да удължа тя скочи в небесата но ще вардя за постепенно удължаване в нея.
                              Успех

Коментар

• eur/usd

Отново двоен връх на еврото, и то по-нисък от предния. Продавайте го всички да го съборим!!!!!!!!!!!!! Майтапя се, имах лимит за добавка на 1,3275, който за мое огромно съжаление не беше изпълнен.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X