IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Началния постинг в тая тема съперничи на оня с "двудневния тренд" Предлагам да сме великодушни и да забравим. На всеки се случва да не му е ден
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
      Наистина виждам тука хора, които трябва да си останат- Императора, abc, Han Krum, Хакинен, Investorr и т.н. На мене лично не ми стигат знания, ако ме стимулират с едно изпитче ще трябва наистина да понауча нещо, а не като папагал да питам тоз и онзи. Казах...
      Ако ти не искаш да четеш никой не може да те накара - ама мисля че всички знаем приказката за НЕВОЛЯТА така че тя рано или късно навестява всички. Така че ако не те е навестила още има време не се притеснявай
      Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Императора е LIFESTYLE INVESTOR той инвестира за развлечение къде го слагаш у А група?

Коментар

• Наистина виждам тука хора, които трябва да си останат- Императора, abc, Han Krum, Хакинен, Investorr и т.н. На мене лично не ми стигат знания, ако ме стимулират с едно изпитче ще трябва наистина да понауча нещо, а не като папагал да питам тоз и онзи. Казах...

Коментар

• Все пак съм преживял не малка корекция, но както и да е тук не могат да се водят коструктивни спорове очевидно. Не се мисля за никакъв, по скоро искам да кажа, че и моето място не е тук. Наистина...

Коментар

Все пак не може на една игра, дори и покер да е тя да има играчи които сядат на масата за едно раздаване. По-точно от това не мога да ви го кажа...
              33 degree на теб ясно ли ти е че ако не бяха тези които не знаят какво правят ние щяхме да сме изгорели а
              Лично съм наблюдавал хора наследили KZ, PKB и прочие които дошли с калните галоши от село ама с 500 000 PKB и дивото им внуче дето не може да си пише името и се подписва с първата си буква от името си се мислят за финансови гении . И водят разговор как щели да купят акции и да станат 5 пъти по богати от сега - мисля че трябва паметник да им направим на незнаещите и заблудените пред сградата БФБ до бика, защото те са едни от двигателя на борасата въобще а ти ще ги пъдиш а ми утре какво ще папаме кат станим всички пекани а
              Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от FinGuru
                Ако има изобилие на някой и нещо в тоя форум и на тая борса, то е на индивиди дето имат мераци да превъртят играта с един жетон!
                Аз не виждам какво ви пречат те... Просто предвиждате и тяхното поведение при анализите си и действате. Всеки фактор, който оказва влияние върху пазара трябва да се приема и анализира.
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Все пак не мислиш ли че доброволно всички трябва да вземем едно подобно решение. Все едно в шампионската лига да влезе "Бялата страла" от Мало Конаре?
                  Ти играеш в Шампионската лига така ли? И гледаш с насмешка и пренебрежение на разни въшливи кобоси с някакви си смешни кинти?
                  Този форум май все повече започва да прилича на Шампионската лига на комплексарите. Изкара някой малко пари и вече се мисли Уорън Бъфет. Май борсата ни наистина има нужда от една по-сериозна корекция, за да свали някои хора на земята.

Коментар

• Нормално е да има такива теми, на някои не им издържат нервите....СПОКО..

Коментар

• Браво FinGuru

Коментар

• Ако има изобилие на някой и нещо в тоя форум и на тая борса, то е на индивиди дето имат мераци да превъртят играта с един жетон!

Коментар

• Що бе, на електронната игра пък с 1 жетон може да я превъртиш дори И аз по-точно не мога да го кажа..

Коментар

• Първоначално изпратено от Юнак
                            Абе направо го кажи - когато пазара обърне да се забраняват продажбите и точка.
                            Това ми хареса......всички ще сме само на печалба

Комисията бързо да обмисли идеята....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Все пак не може на една игра, дори и покер да е тя да има играчи които сядат на масата за едно раздаване. По-точно от това не мога да ви го кажа...

Коментар

• Е ти пък чак тест, тест не, но едно 15 бона минимум за позиции + кеш в сметката при брокера ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Коментар

X