If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз май съм едно от кобосчетата за които пише 33.
Тъй като нямам време да играя покер въртя спортно 100-200 к на БФБ.
За да може 33 да състави профил на средностатистическо кобосче като мен ето малко информация :
от 30 г.пуша B&H или 555
карам 1 от трите си коли в града,купето на дълги разстояния и за удоволствие, третата е за дъщеря ми и резервна за мен.
Купих я с печалба от борсата за януари 2007 и струва повече от 25 к.
Слушам блуз,рок и джаз.имам около 2000 CDs.Купувам си ги от Barnes&Noble-USA.
Продуцирал съм и дискове на български музиканти(Jazz)
Имам 2 Master gold.
Нося удобни дрехи и обувки без значение от марка и производител.
Винаги разполагам с кеш около 10-15 к. евро(без картите).
НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ЗНАЯ КАК СЕ ПРАВЯТ ПАРИ
МОЛЯ ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ
Бе ти кажи първо от де ги зимаш , то и не ти трябва да знаеш как се правят като има от де да ги зимаш - иначе едни сложни гравьорски мъки , мастила , специални хартии , лъскави лентички , риск от залавяне и тн.
Браво Тапи!!! Велик си, кога ще издадеш книжле та да се научим и ние невежите как става тая пущина . Или викаш нямаш време да се занимаваш с глупости, ХИМКО е по-важно .
Аз май съм едно от кобосчетата за които пише 33.
Тъй като нямам време да играя покер въртя спортно 100-200 к на БФБ.
За да може 33 да състави профил на средностатистическо кобосче като мен ето малко информация :
от 30 г.пуша B&H или 555
карам 1 от трите си коли в града,купето на дълги разстояния и за удоволствие, третата е за дъщеря ми и резервна за мен.
Купих я с печалба от борсата за януари 2007 и струва повече от 25 к.
Слушам блуз,рок и джаз.имам около 2000 CDs.Купувам си ги от Barnes&Noble-USA.
Продуцирал съм и дискове на български музиканти(Jazz)
Имам 2 Master gold.
Нося удобни дрехи и обувки без значение от марка и производител.
Винаги разполагам с кеш около 10-15 к. евро(без картите).
От всички изказвания май това LIFESTYLE INVESTOR най-мниго ми хареса.
Колегата дето мисли да праща COBOS - ите на изпит с цел да им намали броя, бих му казал " На космонавт в депресия и космоса му пречи. "
- Не се притеснявай колега, ако тази година не си на плюс , то по-добре ти иди на изпит.
Фингурче, ми като не те кефи борсата изчезвай бе човек, що се косиш тука за глупости ??? Или продаде в очакване на големия мечок и сега си с пръст в уста??? Хайде успех в следващия тираж!!!
Ами ето ти една добра идея! Да оставим фондовете да си играят сами на жмички и на борса, да минават там някакви големи пакети и блокови сделки...да клатят камбанката и да позлатяват бика и да му окичват мартеници...пък ние ще се включим ако и когато се появят качествените емитенти!
Браво Abritus! Само така! Гениално!
Много глупава идея. Играещите на борсата в Българияу са толкова малко и тъкмо започват да идват нови инвеститори, а ние да ги ограничаваме. Малките зайци се плашели лисно и смаквали цената (хахаха) ами те продават някакви смешни обеми, като ти големия инвеститор можеш със замах да купиш и цената няма да падне. Не Cobos-те а фондовете манипулират понякога цената, но това става в краткосрочен план. Рано или късно цената става разумна.
Да предлагаш да затрудняваме изкуствено достъпа до бората.... направо ставаш за политик само те правят глупости и се хвалят с тях
А според мен, проблема не е в инвеститорите, а в борсата. Хайде да оставим настрана въпроса че е създадена изкуствено от някакви си там комсомолски кадри, но поне да беше почнала да работи с времето, да имаше правила, да имаше дружества с фундамент, с потенциал, с реална нужда от финансиране...Къде ти! Мечтиии...
Само селски тарикати на дребно дето гледат да си пласират боклука, който друг не би купил, и няколко хиляди индивида с детски акъл и с по един жетон в малката детска шепа!
По добра идея е да я затворим тая борса и да я отворим когато наистина има нужда от нея! Това в момента си е ПРЕСТРУВКА!
Коментар