IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Първоначално изпратено от 33 degree
    Напоследък все повече си мисля дали не е нужно да се въведе едно ограничение за Cobos-ите. Например 50 к. Това ще спре плашливите зайци, които са вредни за всички. Дори и аз ще се махна...
    Колко изгуби?
    Щом предлагаш да се премахнет "страхливите зайчета" значи че са ти смъкнали позицията и ти се замисляш дали да не бягаш- което ме навежда на мисълта че и ти си от техният отбор....

Коментар

• По-безмислена тема отдавна не бях чел. Нали ако всички бяха толкова компетентни, всички щяха да се изхитряват и нямаше да има от кой да купиш евтино и на кого да продадеш скъпо хахаахах

Коментар

• [quote="33 degree"]Опитвам се да водя конструктивен разговор и да привлека вниманието на някои отговорен фактор. Даже мога да обобщя:

За да търгуваш на БФБ трябва:
        1. Да вземеш един примерен тест (изпит) от 50 въпроса
        2. Да имаш не по-малко от 50к в Кобосчето

Така мисля.[/qu

Добре, ама кажи защо така мислиш.....

Коментар

• Абе направо го кажи - когато пазара обърне да се забраняват продажбите и точка.
          Всеки ход е грешен!

Коментар

• Опитвам се да водя конструктивен разговор и да привлека вниманието на някои отговорен фактор. Даже мога да обобщя:

За да търгуваш на БФБ трябва:
            1. Да вземеш един примерен тест (изпит) от 50 въпроса
            2. Да имаш не по-малко от 50к в Кобосчето

Така мисля.

Коментар

• Абе той La Costa щом се занимава да чете и пише глупости вместо да анализира и търгува, колко е толкова да е поумнял се питам аз...

Коментар

• Или поне да има изпит, откъде накъде инвестиционните посредници им провеждат толкова изпити и квалификации, а ние го караме така:
                1 000 лева от баба и бегай на пазара!
                А не, така не може, трябва ред...

Коментар

• Благодаря ти La Costa, занем, че ми имаш зъб... Може и да спра да пиша, не съм достатъчно умен за теб...

Коментар

• Що бе? Аз си мисля, че при тези полеви условия на нашата борса ще оцелеят точно най-добрите...ЕСТЕСТВЕНИЯТ ПОДБОР, е този който ще отсее част от нас...това е нормално и хубаво...

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa
                      А според мен трябва да се въведе ограничение за писаниците на такива като 33 degree, защото колкото по-малко пишат, толкова по-малко глупости ще ръсят!
                      Подкрепям!
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• То Бялата Лагуна ше влезе, ти за Бялата Стрела си се загрижил...

Коментар

• А според мен трябва да се въведе ограничение за писаниците на такива като 33 degree, защото колкото по-малко пишат, толкова по-малко глупости ще ръсят!

Коментар

• Все пак не мислиш ли че доброволно всички трябва да вземем едно подобно решение. Все едно в шампионската лига да влезе "Бялата страла" от Мало Конаре?

Коментар

• Re: Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Първоначално изпратено от 33 degree
                              Напоследък все повече си мисля дали не е нужно да се въведе едно ограничение за Cobos-ите. Например 50 к. Това ще спре плашливите зайци, които са вредни за всички. Дори и аз ще се махна...
                              "Плашливите зайци" са си част от играта, не може без тях.

Коментар

• Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Working...
                              X