IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Първоначално изпратено от 33 degree
    Напоследък все повече си мисля дали не е нужно да се въведе едно ограничение за Cobos-ите. Например 50 к. Това ще спре плашливите зайци, които са вредни за всички. Дори и аз ще се махна...
    Бегай бе, марш оттука!

Коментар

• Че какво и беше на 2005 година ? Лично аз позагубих , но не разпродадох на дъното , а изчаках . Тя ми даде възможност да си понакупя неща , които ми донесоха твърде много днес. 2005 година е и опит . Сигурен съм , че ще има и по-лоши периоди занапред.

Малките инвеститори са ни безкрайно необходими - те ще израстват по-бързо от нас и непрекъснато ще ни бъдат като остен в гърба. Една част от тях ще станат големи . А и те носят част от печалбите на по-опитните. Избягвам да зачепквам темите морал и демократичност ... Аз лично съм подал огъня на няколко души , които са увлечени в момента и печелят успешно . Радвам се заедно с тях.

Коментар

• ами то ако някой фонд излиза или влиза в позиция, винаги има скокове нагоре-надолу. дори в щатите стават движения по 5% заради фондове

теб какво конкретно те впечатли

Коментар

• Ще си позволя да ти кажа как - С ЛИКВИДНОСТ И ПОВЕЧЕ ЕМИТЕНТИ.
          Другото - с безумни ограничения си е чист социализъм да знаеш

Коментар

• Не се и съмнявам, че всички сте били тук и през 2005 и никой от вас не е загубил тогава. Смисъла на целия разговор беше в това как да се направи по-трудно манипулируема и независима търговията на БВБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
              ВИжте изводите:
              1. По никакъв повод не може да водим конструктивен и градивен разговор.
              2. Всички комплексари си показаха комплексите- включително и аз.

Съжалявам наистина. Мислех, че продавачите и купувачите трябва общо казано да са с по-голяма "маса". Така по-трудно биха се повторили събитията от 2005, на които доста от пишещите тук не са присъствали.
              Съжалявам наистина...
              Колега, послушай съветите, които то дадоха и пий едно уиски да се успокоиш. Днес е петък следобед и виртуална кръчма си имаме ако искаш Не знам дали повечето от пишещите тук са присъствали на "събитията" от 2005, но със сигурност почти всички от изказалите се против твоето предложение са били на борсата през 2005, а и много по-рано. И много други неща са видели. Пък то бяха и едни "събития"..... Нищо интересно.
              Не се коркай толкова много. Както казах вече - ще го забравим, не сме злопаметни, пък и на всеки може да се случи да изтресе някой "бисер", никой не е имунизиран срещу това.....
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Сигурен съм,че доста от тук присъстващите са Били и през 2005-та тука!Ще има идруги такива 2005-ти.Не се съмнявай.

Коментар

• Химко беше и 0.03.
                  Тогава имах над 600 к химийки

Коментар

• Първоначално изпратено от tapi
                    ........Долен лимит за поръчка-примерно 50 лв.
                    Недей така бе човек, когато Химко струваше 0.04 лв това прави минимум 1250 акции Сега сериозно - няма смисъл и не е законно. Иначе за другите предложения съм съгласен.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ВИжте изводите:
                      1. По никакъв повод не може да водим конструктивен и градивен разговор.
                      2. Всички комплексари си показаха комплексите- включително и аз.

Съжалявам наистина. Мислех, че продавачите и купувачите трябва общо казано да са с по-голяма "маса". Така по-трудно биха се повторили събитията от 2005, на които доста от пишещите тук не са присъствали.
                      Съжалявам наистина...

Коментар

• Подобряване на платформата.
                        Увеличаване броя на компаниите в портфейл от 13 на 20-25
                        Долен лимит за поръчка-примерно 50 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                          да, извинете, че съм такъв тъпанар...
                          признат грях половин грях
                          не се засягай - има рационално зрънце в логиката ти но решението е друго

Коментар

• да, извинете, че съм такъв тъпанар...

Коментар

• Хубаво е ,че има такива като 33 ,отвреме на време да разбунват духовете.Иначе става скучно!!!
                              А по въпроса-ами "страхливата "поръчка мога да си я пусна и през ИП-то.

Коментар

• 33 degree, таз тема си я направил щото май те дразнят хората, които продават.

не може сега заради това, че някой се е издразнил, да има безумни предложения. успокой се, пий едно уиски и ще видиш, че може и ти да си продавал така

Коментар

Working...
                                X