If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напоследък все повече си мисля дали не е нужно да се въведе едно ограничение за Cobos-ите. Например 50 к. Това ще спре плашливите зайци, които са вредни за всички. Дори и аз ще се махна...
Че какво и беше на 2005 година ? Лично аз позагубих , но не разпродадох на дъното , а изчаках . Тя ми даде възможност да си понакупя неща , които ми донесоха твърде много днес. 2005 година е и опит . Сигурен съм , че ще има и по-лоши периоди занапред.
Малките инвеститори са ни безкрайно необходими - те ще израстват по-бързо от нас и непрекъснато ще ни бъдат като остен в гърба. Една част от тях ще станат големи . А и те носят част от печалбите на по-опитните. Избягвам да зачепквам темите морал и демократичност ... Аз лично съм подал огъня на няколко души , които са увлечени в момента и печелят успешно . Радвам се заедно с тях.
Коментар
Bobi75
ами то ако някой фонд излиза или влиза в позиция, винаги има скокове нагоре-надолу. дори в щатите стават движения по 5% заради фондове
Не се и съмнявам, че всички сте били тук и през 2005 и никой от вас не е загубил тогава. Смисъла на целия разговор беше в това как да се направи по-трудно манипулируема и независима търговията на БВБ.
ВИжте изводите:
1. По никакъв повод не може да водим конструктивен и градивен разговор.
2. Всички комплексари си показаха комплексите- включително и аз.
Съжалявам наистина. Мислех, че продавачите и купувачите трябва общо казано да са с по-голяма "маса". Така по-трудно биха се повторили събитията от 2005, на които доста от пишещите тук не са присъствали.
Съжалявам наистина...
Колега, послушай съветите, които то дадоха и пий едно уиски да се успокоиш. Днес е петък следобед и виртуална кръчма си имаме ако искаш Не знам дали повечето от пишещите тук са присъствали на "събитията" от 2005, но със сигурност почти всички от изказалите се против твоето предложение са били на борсата през 2005, а и много по-рано. И много други неща са видели. Пък то бяха и едни "събития"..... Нищо интересно.
Не се коркай толкова много. Както казах вече - ще го забравим, не сме злопаметни, пък и на всеки може да се случи да изтресе някой "бисер", никой не е имунизиран срещу това.....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Недей така бе човек, когато Химко струваше 0.04 лв това прави минимум 1250 акции Сега сериозно - няма смисъл и не е законно. Иначе за другите предложения съм съгласен.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
ВИжте изводите:
1. По никакъв повод не може да водим конструктивен и градивен разговор.
2. Всички комплексари си показаха комплексите- включително и аз.
Съжалявам наистина. Мислех, че продавачите и купувачите трябва общо казано да са с по-голяма "маса". Така по-трудно биха се повторили събитията от 2005, на които доста от пишещите тук не са присъствали.
Съжалявам наистина...
Хубаво е ,че има такива като 33 ,отвреме на време да разбунват духовете.Иначе става скучно!!!
А по въпроса-ами "страхливата "поръчка мога да си я пусна и през ИП-то.
Коментар
Bobi75
33 degree, таз тема си я направил щото май те дразнят хората, които продават.
не може сега заради това, че някой се е издразнил, да има безумни предложения. успокой се, пий едно уиски и ще видиш, че може и ти да си продавал така
Коментар