Мда...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва да има ограничение за Cobos-ите
Collapse
X
-
33 градуса,така хубаво се наака с тая темичка,че не ти завиждам.Май забрави ,че всеки е свободен да разполага с парите си както намери за добре.А ти ,ако те е страх от мечки в гората и на борсата,не ходи там.И не играй с пари ,взети назаем.Чудя се с кой акъл започваш тая тема при положение ,че всички кобоси се предполага,че играят със собствени пари и единствената им цел така да управпяват парите си ,че в крайна сметка да са печеливши.Изпит всеки от нас държи всеки ден след отваряне на на борсата и оценката се пише в 13.00 ч.Що не напишеш какъв ти е потфейла и да помолиш от тези позиции никой да не продава ,щото цената ще падне и баба ти ще вземе пръчката и ще те бие.И като знаеш к,ва е зла - ле-ле-е лошо ти се пише.Ма ти и кажи ,че е за последен път и я помоли да ти даде парички за малко книжки ,да понаучиш нещо и тогава да търгуваш и тя ще спре.И ако не ще и речи -"Ма те банките продаваха ма ,бабо ,к,во съм аз виновен?"
Коментар
-
Форекс Форексов
Здравейте. Намесвам се в темата ( за което почти се извинявам ), защото съм меко казано учуден от това което виждам тук.
Драги 33 degree, защо се притесняаш от дребните кобоси ---> тяхната паника на моменти? Нали в точно тази паника можеш да си купиш именно от тях акции на цена, която е плод на паническа разпродажба, а не е реална стойност за дадената компания? Защо не се радваш че има кой да се уплаши и да ти продаде хубави активи на добра цена?
Освен това - аз много ще се радвам ако индексите направят една корекция 10ина %, може и повече, ако ще тя да е само заради "панирани дребни кобоси", защото
1. Добрия тренд има нужда от корекции
2. След завършването на една добра корекция се отварят космически цели за фондовия пазар.
Схванахте идеите, предполагам
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degreeНаистина виждам тука хора, които трябва да си останат- Императора, abc, Han Krum, Хакинен, Investorr и т.н. На мене лично не ми стигат знания, ако ме стимулират с едно изпитче ще трябва наистина да понауча нещо, а не като папагал да питам тоз и онзи. Казах...
Т.Е. регулация и сега си има - пазара ще ти лапне паричките и готовооо. Без изпити, лимити и администрация.
Коментар
-
33, наистина не мога да разбера какво те притесняват "дребните" кобоси...?!?!?!? Били вредни за всички...Глупости на таркалета!
Внимавай, следи, учи се (доколкото е възможно) и анализирай големите играчи.
Дори на база поведението на цацата е създадена и теория, която феновете на техническия анализ ползват. Нарича се odd-lot theory
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degreeРано или късно ще има изискване за ценз и минимална сума. Просто виждам малко по-напред от вас!!!
Баси отворковците се навъдиха тук. Що не послуша хората и да пийнеш едно уиски да се успокоиш!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Bobi75, винаги съм ти отдавал заслуженото за проницателните мнения, но сега малко си пропуснал. Например при MCH- преди т.н. от тебе "изсипвания на фондове". В тази позиция мисля са присъстват най-малодушните участници в търговията. 300 акции предизвикваха паника след паника (8.555-9.250 и обратно и обратно). Това не го ли намираш за ненормално?
Коментар
Коментар