IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мда...

Коментар

• 33 градуса,така хубаво се наака с тая темичка,че не ти завиждам.Май забрави ,че всеки е свободен да разполага с парите си както намери за добре.А ти ,ако те е страх от мечки в гората и на борсата,не ходи там.И не играй с пари ,взети назаем.Чудя се с кой акъл започваш тая тема при положение ,че всички кобоси се предполага,че играят със собствени пари и единствената им цел така да управпяват парите си ,че в крайна сметка да са печеливши.Изпит всеки от нас държи всеки ден след отваряне на на борсата и оценката се пише в 13.00 ч.Що не напишеш какъв ти е потфейла и да помолиш от тези позиции никой да не продава ,щото цената ще падне и баба ти ще вземе пръчката и ще те бие.И като знаеш к,ва е зла - ле-ле-е лошо ти се пише.Ма ти и кажи ,че е за последен път и я помоли да ти даде парички за малко книжки ,да понаучиш нещо и тогава да търгуваш и тя ще спре.И ако не ще и речи -"Ма те банките продаваха ма ,бабо ,к,во съм аз виновен?"

Коментар

• И аз така мислим,браво Форексов! А и подобна тема /мразим Cobosite/ потъна в забвение със заключението че е безмислена.

Извинявам се ако съм засегнал някого!

Коментар

• Здравейте. Намесвам се в темата ( за което почти се извинявам ), защото съм меко казано учуден от това което виждам тук.

Драги 33 degree, защо се притесняаш от дребните кобоси ---> тяхната паника на моменти? Нали в точно тази паника можеш да си купиш именно от тях акции на цена, която е плод на паническа разпродажба, а не е реална стойност за дадената компания? Защо не се радваш че има кой да се уплаши и да ти продаде хубави активи на добра цена?

Освен това - аз много ще се радвам ако индексите направят една корекция 10ина %, може и повече, ако ще тя да е само заради "панирани дребни кобоси", защото

1. Добрия тренд има нужда от корекции

2. След завършването на една добра корекция се отварят космически цели за фондовия пазар.

Схванахте идеите, предполагам

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
            Наистина виждам тука хора, които трябва да си останат- Императора, abc, Han Krum, Хакинен, Investorr и т.н. На мене лично не ми стигат знания, ако ме стимулират с едно изпитче ще трябва наистина да понауча нещо, а не като папагал да питам тоз и онзи. Казах...
            Значи ако факта че губиш пари не е достатъчен стимул да научиш нещо не знам как изпита ще те стимулира.
            Т.Е. регулация и сега си има - пазара ще ти лапне паричките и готовооо. Без изпити, лимити и администрация.

Коментар

• 33, наистина не мога да разбера какво те притесняват "дребните" кобоси...?!?!?!? Били вредни за всички...Глупости на таркалета!

Внимавай, следи, учи се (доколкото е възможно) и анализирай големите играчи.

Дори на база поведението на цацата е създадена и теория, която феновете на техническия анализ ползват. Нарича се odd-lot theory

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                Рано или късно ще има изискване за ценз и минимална сума. Просто виждам малко по-напред от вас!!!
                Я ни посочи пример някъде по света да има ценз за инвеститори. Или пък минимална сума. Това последното на някои борси се регулира с минималната комисионна за брокера - примерно x% от цената на сделката, но не по-малко от $5 например - ако искаш си купувай и за $0.01, но си плащаш $5 . Всъщност и у нас някои ИП прилагат такива тарифи - въпрос на избор и на бизнес политика.

Баси отворковците се навъдиха тук. Що не послуша хората и да пийнеш едно уиски да се успокоиш!
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Рано или късно ще има изискване за ценз и минимална сума. Просто виждам малко по-напред от вас!!!

Коментар

• Абе 33 degree удари си един бързак и стига си писал глупости! Кой си ти, че ще казваш как да играят кобосите?

Коментар

• 150 пункта не могат да ме уплашат. Все пак чети какво пиша моля...

Коментар

• Слушай бе пич, ти си объркал борсата с пансион! Какво мислиш да правиш да речем, че се исули с 150 пункта!
                        Всеки ход е грешен!

Коментар

• Братко, 33 градуса, интересна ми е психологията на инвестиращите и ми е чудно от любопитство - ти от колко време си на пазара и с каква сума оперираш - горе-долу?

Коментар

• Bobi75, винаги съм ти отдавал заслуженото за проницателните мнения, но сега малко си пропуснал. Например при MCH- преди т.н. от тебе "изсипвания на фондове". В тази позиция мисля са присъстват най-малодушните участници в търговията. 300 акции предизвикваха паника след паника (8.555-9.250 и обратно и обратно). Това не го ли намираш за ненормално?

Коментар

• )))) ТАЗИ ТЕМА МАЙ ИЗИСКВА ЕДНО ПОВТОРЕНИЕ НА МАЙ-АПРИЛ )) А ЗАЩО НЕ И ЛЯТОТО НА 2005 )) ТА НЯКОИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ НОВОБРАНЦИ ДА ГИ ШЛАЙФА ЛЕКИЧКО ПАЗАРА ) ДА НЕ ПИШАТ ГЛУПОСТИ )) !
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Мисля, че по-голямата част от нас са затънали в самодоволство и горделивост. Не е правилно...

Коментар

Working...
                                X