IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Chocho
    Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
    Аз бих се радвал, ако разрешат закупените днес акции да могат да се търгуват още същия ден.
    Ми то сега може, бе! Ти през какво търгуваш?
    Знам, че може ама нещо не се радват на това от посредника ми и избягвам да го правя. Вие търгувате ли закупените акции още същия ден? Има ли глоби за ИП при интрадей ? Ясно, че ако сключиш сделка сам със себе си ще има, но в някакви други случаи?

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
      Аз бих се радвал, ако разрешат закупените днес акции да могат да се търгуват още същия ден.
      Ми то сега може, бе! Ти през какво търгуваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
        А ако наистина направят нещо от рода на COBOS да се ползва само от хора с икономическо образование 1. ще влезем в световните новини и 2. цял свят ще ни се смее.
        Прав си! И не вярвам някой да има тези идеи.
        netware5 e прав - идеята е да се ограничат (забранят) интрадей сделките! А това би било пагубно!
        Влязъл съм на БФБ при SOFIX 130, ще изляза на 1200 и забравям...

Коментар

• Аз бих се радвал, ако закупените днес акции могат да се търгуват още същия ден.

Коментар

• 2. цял свят ще ни се смее.
            Благодара ти СОФИКС, че най-накрая една стара кримка зае верна позиция по тая щуротия!

Коментар

• Цялата идея за ограничаване на интрадей търговията е пълна безумица!
              В края на краищата, ЦД нетира сделките на ИП Х за деня У и превежда или очаква превод за разликата! Ако се въведе тази промяна би трябвало да се извършват реални разплащания между ИП-тата и ЦД за всяка сделка! Тогава ще стане истинската боза...

Коментар

• А ако наистина направят нещо от рода на COBOS да се ползва само от хора с икономическо образование 1. ще влезем в световните новини и 2. цял свят ще ни се смее.

Коментар

• Тъй като наистина смятам, че съм случайно тук и в знак на добра воля, аз няма да участвам- каквото вие речете да става.
                  Абе лесно се пишат щуротии по клавиатурата - сички сме майстори на тая работа, ама кога се стигне до отговорност .... Балканския лев се огъваааа Бе нема страшно бе, нема кой да тръгне да иска тест от психото, само майтап си праиш, и ние така го разбрахме и борсата

Коментар

• Значи от статията в Дневник става ясно, че клюките научени от мен, докато си пиех кафето, са верни. Напълно поддържам някои от изразените в Дневник мнения, особено за "дублирането" на поръчки през кобос и брокерския терминал и най-вече за възможността един човек да е от двете страни на сделката. Това последното е абсолютна перверзия и трябва да бъде 1. Забранено и 2. Направено невъзможно технически!

Но намеците за отнемане на най-милото ни - интрадей търговията, са особено тревожни и според мен цялата общност трябва да се дигне като един срещу тоя черен замисъл! Пълни глупости са приказките, че това не отговаряло на законодателството! Ако искат ще им доведа по 10 адвокати, които да защитят еднакво успешно и двете тези - за и против. Всичко в края на краищата е въпрос на здрав разум и вече утвърдена практика на световните борси. Ние ли ще сме първите идиоти, които ще въведем такова ограничение на борсата си - да можеш да продаваш три дена след като си купил? Или по същата логика - да ползваш парите от продажбата за друга покупка чак след 3 дни? Щото ако ще играем така - трябва правилата да са еднакви и за продавачите и за купувачите! Това чудо го нема никъде по света, и ако го направят - жална му майка на фондовия пазар унас!
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Тъй като наистина смятам, че съм случайно тук и в знак на добра воля, аз няма да участвам- каквото вие речете да става.

Коментар

• Курса не моа го мина, немам висшо...
                        Голем си като Гринспан, нема да са плашиш, Цела БФБ тебе гледа, на теб разчита, ти ше ги тестваш кобосите. Нищо че немаш висшо, то не требва за тая работа Незнаеме дали и Бай Тошо е имал висшо па и той е бил от село, ама я как цела държава карал толкоз време работа за тебе у борсата виждаме че има бол, само мерак да имаш

Коментар

• Бих искал да предложа на вашето внимание следното:
                          1. Да излъчим наш(и) представител(и) за тези разговори (преговори)
                          2.Незабавно да пуснем подписка с която ги "овластяваме" да ни представляват
                          3. Проведем едно събрание за това какво точно искаме
                          4. Ако не вземат под внимание мнението да ги накажем- например да не продаваме и купуваме един ден...

Дано сега да не стигна до СНН

Коментар

• Курса не моа го мина, немам висшо... Ако е за томат и мотики го земам одма!!!

Коментар

• Ти изобщо не си проблема. Проблема е че има хора които мислят като теб.
                              Всеки ход е грешен!

Коментар

• Чак самият аз не мога да повярвам до къде достигна тази започната на шега тема!!!
                                още ще се чудиш, взели са дядо Гринспан насерьозно, че казал думичка и айде 10% надолу, а ти си напраил цела тема давай давай текст, то явно те вземат насерьозно па дано минеш после успешно курса за кобоса
                                Така и така убаво ше почнат да ги бъзикат кобосите, ами поне да прават преди това една проверка у психодиспансера, дали нема некой на отчет

Коментар

Working...
                                X