IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krasimira
    Единственият проблем е, че ако кафенето реши да премахне електронната табличка за поръчки на кафе, кафетерийките на пазара са прекалено малки, за да инвестират в разработката на нова.... Иначе, netware, 5 по света какво ли няма, стига да има пазар, който да избие разходите по производството
    За това си абсолютно права! Не напразно май само един посредник разработи собствена платформа за БФБ! Ако това го направят, ще ни върнат в първи клас!
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Единственият проблем е, че ако кафенето реши да премахне електронната табличка за поръчки на кафе, кафетерийките на пазара са прекалено малки, за да инвестират в разработката на нова.... Иначе, netware, 5 по света какво ли няма, стига да има пазар, който да избие разходите по производството

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
        Айде, че тайнствените ми покровители са ми наели 3 манекенки. Требе се пота... Ама нема как дълг!
        Хайде, стига глупости! Хайде, изчезни...

Коментар

• бегай, бегай да не мръзнат каките, тва е по-разумно, интересите са изяснени

Коментар

• Айде, че тайнствените ми покровители са ми наели 3 манекенки. Требе се пота... Ама нема как дълг!

Коментар

• По света има всякакви платформи за всякакви инвеститори - и "професионални" и "начинаещи". Та нали в USA и домакините търгуват, докато "бъркат кашата" за дечицата, клюкарат по телефона с други домакини и приемат местния водопроводчик в леглото си Има платени и безплатни платформи, има всичко. Всичко си зависи от от ИП-то и от неговата пазарна политика. Включително има платформи, с които виждаш поръчките "в дълбочина" или пък можеш да търгуваш в извънборсово време! Но такова чудо като ограничаване на интрадей търговията го няма никъде! Дори да въведат изпити и ценз за клиентите на КОБОС ще бъде по-малка тъпотия от ограничаването на интрадей търговията! Ето на това трябва да се противопоставим! Смея да кажа, че ако го въведат ще съжаляват дълбоко, защото тогава всеки съд ще постанови, че продавачите и купувачите трябва да са равнопоставени и съответно продавачите също ще бъдат ограничени, защото ще трябва да чакат 3 дни за да си ползват кеша, и това вече ще бъде световен абсурд!
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Проведем едно събрание за това какво точно искаме
                нима вие не знаете какво искате ??

Коментар

• абе някой да е наясно с това, "във връзка със създавнето на Гаранционен фонд от БФБ – София Ви напомняме, че средствата за фонда се удържат ежемесечно от подсметката Ви в ИП ******** и са на стойност, равняваща се на 0.1 % от средната стойност на сключените от Вас сделки за предходния календарен месец. Средната стойност се изчислява като стойността на сделките за предходния календарен месец се разделя на броя търговски сесии за същия период.

Пълния текст се намира в правилника на БФБ – София, Раздел трети, Гарантиране на плащания ( стр.53 – 54 ).
                  не е препоръка!!!

Коментар

• Ако го докарам до 200 поста ще имам награда от тайнствените си покровители от 10к. Затва се пъна толкоз!!!

Коментар

• Бих искал да предложа на вашето внимание следното:
                      1. Да излъчим наш(и) представител(и) за тези разговори (преговори)
                      2.Незабавно да пуснем подписка с която ги "овластяваме" да ни представляват
                      3. Проведем едно събрание за това какво точно искаме
                      4. Ако не вземат под внимание мнението да ги накажем- например да не продаваме и купуваме един ден...

Коментар

• Май ще имате проблеми и вие с теста!
                        да ти кажа явно не сфащаш. Нетуер току що ти рече, а и Краси го потвърди, че тва сичко къде си се старал да пишеш е некак безсмислено. ползват те като повод за техни си игри. затва колкото по-бързо спреш да пишеш по тая тема, /смисъла на която ти убягва/ толкова по-голяма услуга ше напраиш на сички и на себе си. извиневай че ти го казвам така директно ама като се не усещаш я кажи как да ти се каже. Жалко нема да можеме да я докараме до Гринспан ама нищо то целата земя се върти, не се знай къде ше се изметне некой ден вероятности всекакви съществуват

Коментар

• Трябва да се напънат малко да разработят Кобос за мобилна търговия. Случва ми се да съм в движение и се налага да отменям поръчки, само заради риска от глупости докато ме няма.

Коментар

• Кобос , е малко първобитна система ,или платформа за търговия и според мен би трябвало да се предостави безплатно (за зарибяване ) на нови и начинаещи инвеститори и търговци.Време е ,си мисля, да правим равнис с други борси по света ,където тези, които наричат "професионални инвеститори"и каквито повечето сме ние,да имаме на разположение по-съвършенни начини и системи за търговия,
                            платени или не,но да има избор. Така си мисля...

Коментар

• Май ще имате проблеми и вие с теста!

Коментар

• Прав е netware5 за разговора, който е чул в кафенето, само дето е забравил да отбележи, че главния кафеджия обмисля дори варианта да направи кафенетата тук, подобни на тези от региона - без електонни подноси за поръчка на кафенца.... С други думи, полжението с търговията на дребно с кафе не изглежда розово...

Коментар

Working...
                                X