If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това добре, ама едва ли ме лъже паметта че точно ти преди броени месеци се заричаше че дау/голд рейшото в обозримо бъдеще отивало на 1-2....
В светлината на горния пост означава да чакаме дау под 5-6К мейби ?
Не те лъже паметта , но ти е неправилен изказа ...........
Никъде и Никога не съм за '' заричал ''
На база , определени неща , правя предположения ............ Това , че те се случват , доста по често от предположенията на други , обаче , е факт
Та , онази графика си я спомням и я имам ..............
Да , мисля , че пътя там е към 2 .......... Това може да стане и със спад ''само'' до около 15 К , и застой или лек ръст на златото.....
Тогава , помня , че написах няколко варианта като комбинациии за да стане това на графиката ...............
Но никой не включва злато на 7-8 К .
Нов връх ще видим - 2300 / 2500 ............. и толкова .
Но не и 2019 ..............
Щото , ако си над 1984 г, ( 35 г ) в твоя живот няма да видиш тая цена ................ в $$$$
пп Съжалявам ..............
Това добре, ама едва ли ме лъже паметта че точно ти преди броени месеци се заричаше че дау/голд рейшото в обозримо бъдеще отивало на 1-2....
В светлината на горния пост означава да чакаме дау под 5-6К мейби ?
Няма никакво събитие за да е по-голямо.................Само голям гео-политически или икономически шок от рода на Лемън може да задвижи паника и оттам цената чуствително да се увеличи. Индексите в момента са си супер.........В деня на изборите за президент през 2016 ДАУ в един момент падна под 16 000..........Така че паника ще има на евентуално доста по-ниски от сегашните нива и при СЪБИТИЕ..........
Когато ТИ КАЖАТ , кое е събитието (голямото ) ..................... ще бъдем на около .............. 1750 $ ..............
Няма никакво събитие за да е по-голямо.................Само голям гео-политически или икономически шок от рода на Лемън може да задвижи паника и оттам цената чуствително да се увеличи.Индексите в момента са си супер.........В деня на изборите за президент през 2016 ДАУ в един момент падна под 16 000..........Така че паника ще има на евентуално доста по-ниски от сегашните нива и при СЪБИТИЕ..........
Да вдигнем малко темата , че от троловете в ''Политика'' , човек не може да поспори за нещо наистина струващо си ....
Това за сега е виждането ми за пътя на Златан , в близките дни !
Видно е , че ново дъно НЕ очаквам , но ако все пак ме изненада пазара , ще бъде с '' няколко пробити доларчета '' по надолу - не повече !!!!
Най - общо - очаквам ръст - до към 1285 / 1300, без да уточнявам с подробности , вида на структурата на движението , до там
Нагледно - очаквам движение по синията или червената пунктирана линия ....................
Коментар