Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеПетре, няма да си правя труда да ти отговарям на троленето. Всички видяха че си трол, който се опитва да хване рибки да набият пари в Алтерко!
Относно жълтото. Така съм преценил, така съм написал. Точка!Като видиш дебелия и бягаш.
Като даваш съвети,се доуточнявай ! Щото може някой глупак да те послуша и да загуби пари.
Ти каза 10% от кеша,обаче не казваш колко % ти е кеша ? Усещаш ли колко глупаво е това?
...но аз залагам,че реотана ти още не се е включил и не разбираш какво говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ква е тая глупост ?
5-10% от кеша !!??!!?? !?
А колко е този кеш от целия % .Защо точно 5-10% от кеша.А останалия кеш ?
И какъв хедж може да ти е такъв малък % от кеша??? хедж срещу какво?
Общо взето глупости на търкалета
Пък и не веднъж го бил казвал...."експерта"
А само злато ли имат германците?
Сравни колко имат и от другите активи ,крипто,имоти,акции и т.н. .Сравни и други нации.
И чак тогава този пример може да има някаква стойност.
Относно жълтото. Така съм преценил, така съм написал. Точка!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеКакто не веднъж съм казвал, добре е като Хедж едни 5-10% от кеша във физическо инвестиционно жълто. От жълтото едва ли ще забогатеете, но пък ще си запазите покупвателната способност в дългосрочен план. Много империи е имало, има и ще има винаги, но жълтото остава след всяка от тях.
5-10% от кеша !!??!!?? !?
А колко е този кеш от целия % .Защо точно 5-10% от кеша.А останалия кеш ?
И какъв хедж може да ти е такъв малък % от кеша??? хедж срещу какво?
Общо взето глупости на търкалета
Пък и не веднъж го бил казвал...."експерта"
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеВ Германия
Сравни колко имат и от другите активи ,крипто,имоти,акции и т.н. .Сравни и други нации.
И чак тогава този пример може да има някаква стойност.Last edited by petrg5s; 23.03.2023, 10:29.
Коментар
-
Както не веднъж съм казвал, добре е като Хедж едни 5-10% от кеша във физическо инвестиционно жълто. От жълтото едва ли ще забогатеете, но пък ще си запазите покупвателната способност в дългосрочен план. Много империи е имало, има и ще има винаги, но жълтото остава след всяка от тях.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Това е потресаващо, че е истинско!
Не изглежда да е ИИ генерирано.
Тая кранта си мисли, че говори със Зеленския.
Октомври ще взимат решение за CBDЕuro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Златото е било нещо преди 50-100г.Сега е "превзет" античен актив (може малко даже да се спори,че е актив) без почти никакви предимства пред конкурентите си.И служи само за дрънкулки на циганите в Индия, щото е лъскаво
.
Това е
Това прави средно по 4 унции на всеки германец. Те са яли хурката на хиперинфлацията и не се доверяват много-много на сладки приказки. Освен това кътат и много кеш под дюшеците, ей-така, щото вярват много на банките (пак по същата причина). Те и австрийците бяха най-върлите противници на премахването на 500-евровата банкнота.
https://www.mining.com/web/germans-o...onnes-of-gold/
https://www.dw.com/en/eurozone-banks...ays/a-47253814Last edited by Kildirim_Bei; 23.03.2023, 09:17.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Намерете пранка на Вован и Лексус със Кристин Лагард.
Всичко каквото се смяташе за теория от преди две години е казано от Лагард ясно и категорично!
Невероятен "инсайт".
Ето го:
https://rumble.com/v2ddlps-prank-wit...e-lagarde.html
Не изглежда да е ИИ генерирано.
Тая кранта си мисли, че говори със Зеленския.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
с 1000г кюлче не мое ли? маалко по големишко от кредитна карта е. Жи го закачим на ланец
и да правиш рапърски знаци с пръститепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
с 1000г кюлче не мое ли? маалко по големишко от кредитна карта е. Жи го закачим на ланец
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
никой не бара бижутата
може да минеш граница целия накичен с ланци
и с 2 реда златни зъби и не се налага да декларираш
поне до сега беше такаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Бижутата имат специално място. Даже Рузвелт не ги е конфискувал.
може да минеш граница целия накичен с ланци
и с 2 реда златни зъби и не се налага да декларираш
поне до сега беше такапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Изобщо не е така.
През 1998 г. и през 2000 г. 1 гр. бижутерско злато (ново) беше 20 лв, а сега е над 100 лв (дори 150 лв в големите магазини в центъра на СФ).
Дори си струва да се инвестира в скъп годежен пръстен, над 1000 лв. (казаха го по Блумбург ТВ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
аз съм чел, че преди 100 г с монетата от 20 златни франка едно семейство в България можело да се храни един месец.
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеНяма смисъл да се хабиш, като спориш с Петърчо. Човека е крупен инвеститор на БФБ с акции на Алтерко. Сам си прави изводите. И да не забравяме, че той ако иска (ама не иска), може да купи жълто на 102лв за грам и то с 2 клика на мишката.
Ама не си.... и мълчанието ти го доказва по категоричен начин !
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПрез 1998 г.Last edited by petrg5s; 22.03.2023, 17:13.
Коментар
Коментар