If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както е тръгнало може и доста над 1350 да видим... мисля си, че може края на януари или началото на февруари официално да се окаже, че сме в нова голяма криза
значи екскурзия до антверпен ...... имам човек да ни посрещне ........... пиши на лични ....... препоръка е...
Мерси от мен, аз хора си имам, не само там. Относно ликвидността на димантите не е много сигурно, особено като гледам цените им последните години. Засега си траем и гледаме мача отстрани.
Не го приемам лично, и преди и сега. Пола не е важен, важно е да не се губят пари.
Както и преди споделих, продажбата на позиции в цветни метали е въпрос на 2 мин пред компютъра. Освен това от цветните метали съм 8% плюс (за 2018 г.). Така, че и тук сме с ликвидни позиции.
А за това дали си мерим "пилетата", портфейлите или личните успехи не съм съгласен/на. Не се сравнявам с индекси, мениджъри, фондове или други участници във форума. Важен е вътрешният баланс.
Минке, не си ме питала, но аз ще ти дам един съвет. Покани няколко приятелки и приятели. Подготви се с по-голямо количество алкохол. Седнете на масата по-раничко, а като се стъмни дръпни главния предпазител на ел.таблото и се повеселете
така всички съвмнения относно портфейла, относно %-тите и всичко останало ще се нареди от самосебе си и ще си напълно удовлетворена
рядко се среща жена на която златото и е много, кеша и е много, за покупка на акции и е рано и т.н.
но типично за жените е все си мислят, че нещо не им е наред, но самите те не знаят кое не им е наред ........... нищо лично => просто констатация и обощение на пола
хахахахахах!
Не го приемам лично, и преди и сега. Пола не е важен, важно е да не се губят пари.
Както и преди споделих, продажбата на позиции в цветни метали е въпрос на 2 мин пред компютъра. Освен това от цветните метали съм 8% плюс (за 2018 г.). Така, че и тук сме с ликвидни позиции.
А за това дали си мерим "пилетата", портфейлите или личните успехи не съм съгласен/на. Не се сравнявам с индекси, мениджъри, фондове или други участници във форума. Важен е вътрешният баланс.
То е ясно, ама за акции е още рано, а кеша е в повече. Почвам да се заглеждам в определени акции (инфраструктура и utilities). За които също е рано.
рядко се среща жена на която златото и е много, кеша и е много, за покупка на акции и е рано и т.н.
но типично за жените е все си мислят, че нещо не им е наред, но самите те не знаят кое не им е наред ........... нищо лично => просто констатация и обощение на пола
щом самата ти преценяш, че златото ти идва вече в повече то тогава не купувай повече злато
а щом не ти се продава ти остава единствената възможност да си увеличиш размера на инвестицонния портфейл което автоматично ще доведе до намаляване на тежеста на златото в него без да продаваш
и вълка сит и агнето цяло ........ успех
То е ясно, ама за акции е още рано, а кеша е в повече. Почвам да се заглеждам в определени акции (инфраструктура и utilities). За които също е рано.
Коментар