Първоначално изпратено от Бедният брoкер
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
По спомен някъф КУРс около 38 ми дадоха. Аз под 100 см не признавам .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
От 100К, само хилядарка ли в рубли?
ПП.Да позная ли, че като (ако) дойде време да си биеш камшика от тука, ще тръгнеш към гейския съюз?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
точно така.
За жалост България е натикана в гейския съюз и волю неволю се СЪОБРАЗЯВАМ с това
ИСКАХ да си купя и поне 100к рубли за ~1000лв не можах да намеря НИКЪДЕ. И тука писах
ПП.Да позная ли, че като (ако) дойде време да си биеш камшика от тука, ще тръгнеш към гейския съюз?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Никар на графа има всичко. Питай симпатичния тип с колелото.. Аз под 100 см не признавам .....
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
точно така.
За жалост България е натикана в гейския съюз и волю неволю се СЪОБРАЗЯВАМ с това
ИСКАХ да си купя и поне 100к рубли за ~1000лв не можах да намеря НИКЪДЕ. И тука писах
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
???
Всички бюра в центъра на София, които обменят повече валути, предлагат и рубли. Никар на Графа винаги има, на Денкоглу и Витоша има. Спредът естествено не е идеален, но това не ти е Форекс, а вид услуга.
Щото аз ХОДИХ и йокНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
точно така.
Всички бюра в центъра на София, които обменят повече валути, предлагат и рубли. Никар на Графа винаги има, на Денкоглу и Витоша има. Спредът естествено не е идеален, но това не ти е Форекс, а вид услуга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Само не казвай, че основно са в демоНкрадски валути.
ИСКАХ да си купя и поне 100к рубли за ~1000лв не можах да намеря НИКЪДЕ. И тука писахНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Или в швейцарски франкове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
даже е на бфб, където печели "с 2 клика"
нов ник, нова история, па и от койни отбира … мани, мани …
Last edited by Arana; 17.03.2023, 20:38.
- 1 like
Коментар
-
Мдам, така си беше, обаче сега същият лиричесски герой ще ти каже, че той успешно е обърнал в метали хем на време, хем на печалба
нов ник, нова историяпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар