Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение

Идеята на поста ми беше , че участваш .... И в '' заминаването на златото надолу'' , И в '' до Нова Година - 3000$ '' ..........
Тоест - има малка .... неопределеност в постовете ти , играеш , както викат '' и тако и вако '' , но иначе , са написани стилистически добре ........

10 500 пъти казах - печатницата не играе НИКАКВА роля ............ Печатят от ГОДИНИ ................ Нещо ??? Със Златото ????
И аз не СИ КУПУВАМ '' електронно '' злато за ПРИТЕЖАВАНЕ ......... Стига с тоя инфантилизъм .............. Аз САМО го търгувам там - за ден , седмица ...... И парите обратно в сметката

Нямам наполеони , за което съжалявам ........ Имам кленове , панди , лунарчета от oz и кюлчаци от 100гр.
И не продавам ......
Физическото , не ми е за търгуване , то е за ПРИТЕЖАНИЕ ..... Завинаги ....... Чак до..... '' ако се наложи ''
За търгуване е '' електронното , както му казваш ......... 5 - 7 -10 дена - айде парички за унциика реално , в торбата

А ако иде на 1300 / 1200 или 1000 $ - както мисля , просто ще обърна още от кеша си ........
Но не и на сегашните цени ...................
И имотчета 2- 3 ще купя ........... ама по натам ........... на дъното

От някое мишле - ипотекарче , закъсало в страшната криза ...................
'' THE WINTER IS COMING ''
Коментар