IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
    Здравейте, във връзка с цялата суматоха от последните дни бих искал да поставя въпрос за размисъл в тази тема, ако на някой му се размишлява.

Какво мислите за възможността в скоро време световната икономика и финанси да се преформатират в златен или биметален стандарт?
    Няма шанс.Златото е отмираща реликва от варварски времена.Няма как една от многото суровини да се превърне в пари.Няма и логика.Защо злато?Може да се избере който и да е друг метал.В момента се използват хартиени.........та даже и електронни.В модерното общество няма място за златото.Абсурд.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
      Здравейте, във връзка с цялата суматоха от последните дни бих искал да поставя въпрос за размисъл в тази тема, ако на някой му се размишлява.

Какво мислите за възможността в скоро време световната икономика и финанси да се преформатират в златен или биметален стандарт?
      https://i.redd.it/gnbanckq9cn31.jpg

китай индия и турция ще са доста по напред... че и русите.. другите няма да се навият..
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Здравейте, във връзка с цялата суматоха от последните дни бих искал да поставя въпрос за размисъл в тази тема, ако на някой му се размишлява.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

е--ло си е м---та

започвам да си мисля, че цялата тази истерия е манна небесна за рестарт без война и революция... виновен ще е вирусът
          Не само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
            Helicopter Money Arrives: White House To Send Checks To Americans Within 2 Weeks, Mnuchin Says

https://www.zerohedge.com/political/...force-briefing

Както ви казах, скоро навсякъде....
            Със сигурност предстоят в Европа....

Предстои одържавяване на каквото се сетите, с пари, които държавите ще напечатат....
            Подаряване на пачки на всяка "капа"....

Не знам колко ще е златото, но определено едно яйце, може да е към 450 лева до 3 години!
            Аха туй яйце ще да е некоя реплика на позлатено Фабердже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              Helicopter Money Arrives: White House To Send Checks To Americans Within 2 Weeks, Mnuchin Says

Предстои одържавяване на каквото се сетите, с пари, които държавите ще напечатат....

Не знам колко ще е златото, но определено едно яйце, може да е към 450 лева до 3 години!
              е--ло си е м---та

започвам да си мисля, че цялата тази истерия е манна небесна за рестарт без война и революция... виновен ще е вирусът

Коментар

• Г-н K. Атанаов бихте ли споделили вашето виждане за пазара на физическо злато и сребро и връзката с фючарсите им ,односно доколко е реална и какво да очакжаме в бъдеще, Благодря предварително !

Коментар

• Helicopter Money Arrives: White House To Send Checks To Americans Within 2 Weeks, Mnuchin Says

Коментар

• Г-н Атанаов бихте ли споделили вашето виждане за пазара на физическо злато и сребро и връзката с фючарсите им ,односно доколко е реална и какво да очакжаме в бъдеще, Благодря предварително !

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
                      до края на годината има много време и дано тези 3000 не ги видим, защото за разлика от този ти профил (един от многото), който се интересува само от себе си и прогнозите си и се състезава с остналите... които всъщност не трейдват.... мен е грижа за хората около мен и не искам да живеят в свят в който златото е 3000К или 5000К... долара за унция...

сори ... да не ти пиша името , че явно в този ти ник ще си аноним... ок .. ... но приличаш на лекоатлет, който спринтира пред публиката и постояно вика към трибуната - " по-бърз съм от вас, по-бърз съм от вас" ... ами ОК - по-бърз си.
                      нямам време нито желание да ти се ровя в постовете, но обемите с които търгуваш са ми напълно достатъчни, за да добия предства за успехите ти в тази област. В момента пазара ври и кипи, а ти си седнал да ме ядеш мен, който ако прави сделка е няколко пъти в годината и грам не ме вълнуват тайм-фреймовете, на които ти 'трейвдваш'.

вълкът кожата си мени , но нрава не
                      затова ти казвам - ставаш досаден със заяжданията си...

споко няма по-добър трейдър от тебе тук!
                      най-добрият си.

с доходност от 30% годишно и опит 20 години и начален капитал 10К долара си милионерче в зелено и ти се чудя на акъла защо се надбягваш в парка с такива като мен, които седят на пейката и лющят семки

айде давай в другите теми с друтите профили, че изтърва вълната.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

мисля,че няма какво да коментираме ... твоите интереси са съвсвем различни.
                        успех в търговията

лятото ще се видим и ще се уточним
                        да мине първо корона-драмата

Разбира се че няма какво да коментираме .......
                        И Разбира се че се разминаваме и в интересите а и в посоките .......
                        Ти изкупи дъната от 1700 до 1600 аз продадох върховете на 1700.....
                        Ти говориш общи приказки от които никой няма никаква полза аз говоря точно и с конкретика...
                        Даже и коронавируса който споменаваш , мога да ти покажа пост мой, в който казвам ,че изобщо не ме интересува
                        Мисля че беше на селенката или на някакъв друг златен бръмбар който си точеше ръцете как златото ще иде на 3000 след обявяване на коронавируса за пандемия....
                        А може и ти да си бил ........май твой беше Поста с 3000 долара унцията до края на годината
                        ама май ще повтаряш by the deep като в унес доста дълго време драги Берджиниян. .......

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                          Къде е това Баце да му покажа едни златни вертикали ??
                          корективния не е баце, а имитатор.

Коментар

• Къде е това Баце да му покажа едни златни вертикали ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective
                              .....
                              Така и не ги разбрах....
                              Работя само на Метатрейдар платформа......
                              ....
                              мисля,че няма какво да коментираме ... твоите интереси са съвсвем различни.
                              успех в търговията

лятото ще се видим и ще се уточним
                              да мине първо корона-драмата

Коментар

• Май тръгна в правилната посока..

Коментар

Working...
                                X