IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре, а аз така и не получих отговор на въпроса си - а защо златото продължава да пада трети ден, като в момента има абсолютно всички предпоставки не просто за ъп, а за излитане? Някой?
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
      ..Ти - купувай ...
      Е - и аз съм купил, ама съм и продал от по-ниско със същия обем.Засега съм на минус,но както е казал Феликс Едмундович по друг повод за Златото си трябва "Хладен Ум - разчетен ДД - и Горещо търпение (май не беше баш тъй ,ама нейсе,запуши я - както е допълнил Бае ти Ганя 30 години по рано от Железния Феликс).

Тия с физическото злато,според мен, са заложили поколенията си за бъдещи реститути, ама нема да ги огрее - "Сори - Бизнес" - така казваха тримата герои от "Топло" дето излъгаха,че ще прекарат парно на кооператорите зад пл."Славейков".

Приех прогнозата ти със съмнение доколкото и двете посоки ми изнасят!

Освен графиките има и други стойностни неща за гледане :

https://www.youtube.com/watch?v=AQFn...47UkMS4qr4bnqK

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Вижда се ,че искаш да си купиш ама такива са цените......промоции на Пу.кин ден.
        Няма адресант поста ........... но тъй като е след мой - приемам , че към мен се обръщаш .........

Не , не чакам ''промоции '' - както казваш ( използват го едни , където го изписват в комплект с ''5 лефа'') а доста голямо понижение на цената на златото ( справка - качената графика )
        Да , чакам понижение за да ДОкупя .... а не да купя ...........
        Моите покупки (физическо ) са от 1150 до 1250 $ за унциия .......... а унциите са ми трицифрено число ...

Ти - купувай сега !!!!
        Щото - злато , когато и да купиш - все е добре .......

Иначе - през брокера , на графиката - сега се разтоварвам , поетапно ...............
        Ти - купувай

Коментар

• Вижда се ,че искаш да си купиш ама такива са цените......промоции на Пу.кин ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Рейшото... DJIA/Gold.
            Mина време, ама съм почти сигурен че ставаше дума за дау, щото помня бях поопулил очи като го каза, че и начерта...
            Не може да е било сп500, не бих се учудил толкова, ей го на - по 30% ъп/даун при сегашни нива и сме на това рейшо.
            Да .... сетих се ....
            И графиката си я пазя ..... Имаше 2 варианта и единия беше за достигане на 2 или 1 ....
            Другия вариант беше по - умерен ( триъгълник ) , но и при него стигаме съотношение 6....5....4

Мисля че ще бием дъното от 2011 , което е 6..36 !!!
            Говорили сме август , септемри 2018 - тогава е било ............. 22.36
            Сега е 16 !!!!!

Коментар

Не разбрах ........... ?
              Помня че сме говорили на темата .......... И графика качвах за очакванията ми ................
              Но 1:1 , какво е ..........
              Рейшото... DJIA/Gold.
              Mина време, ама съм почти сигурен че ставаше дума за дау, щото помня бях поопулил очи като го каза, че и начерта...
              Не може да е било сп500, не бих се учудил толкова, ей го на - по 30% ъп/даун при сегашни нива и сме на това рейшо.

Коментар

Да, доу/голд 1:1 ...това се помни лесно
                Не разбрах ........... ?
                Помня че сме говорили на темата .......... И графика качвах за очакванията ми ................
                Но 1:1 , какво е ..........

Коментар

Ми не е особено вярно, но има резон - златото, както Бацето е казвал (припомних си, ако не се бъркам в писача де), е инвестиционна стока, като всички останали. Корелациите обаче не са особено точни нито с долара, нито с дауто
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    бай дъ дипс
                    Много ти е дОбър английския .............
                    И как купуваш '' диипсъ '' .......
                    Реално ?
                    При брокер ??
                    В първия случай , няма да избиеш и спреда .............
                    Във втория ............. ''може '' и да изкараш за една пържола от '' твойте ''

Коментар

За Дългосрочно съм писал 100500 пъти .....................

Коментар

• бай дъ дипс
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ми ето, че можеш - мерси Не споделям на 100% мнението ти, но ми е интересно да го чуя. Аз също сичтам, че ще е надолу, но не много, после пак в рейндж. А дружеските бъзици са част от пейзажа, би следвало да си свикнал - не всички са злонамерени, когато се бъзикат - затова и съм си сложил такъв никнейм и не се обиждам на грухчо, уйчо и т.н. Част от пейзажа, както вече казах.
                          успех с инвестициите

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Ми аз те питам кОлтурно, ти ми отговаряш още по-кОлтурно и дискусията умрЕ в зародиш. като покосена от диадема вирус. Кажи си твоята тези, без значение дали е врачанска обителта, или е върмонтска - това е без значение
                            Като е без значение ........ защо го вмъкваш в разговора
                            Обичаш да говориш и казваш неща ............ без никакво значение ли ?????

Значи ........ текущо ..........

Или от тук - надолу ( без нов връх ) - не съм го дал на графиката - не ми се обозначава сега тази алтернатива ............
                            Или - нов връх .......... до към 1720-40 и пак надолу .................

За Дългосрочно съм писал 100500 пъти .....................
                            Last edited by Correctively objective; 26.02.2020, 12:45.

Коментар

• Ми аз те питам кОлтурно, ти ми отговаряш още по-кОлтурно и дискусията умрЕ в зародиш. като покосена от диадема вирус. Кажи си твоята тези, без значение дали е врачанска обителта, или е върмонтска - това е без значение

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Кажи, Баце, просветли ни от твоята Врачанка обител, кондоре на истината Интересно ми, питам, белким някой се отзове - за мен това е ултра дирижиран пазар и ще си остане такъв до края, т.е. непредвидим по никакъв начин и по-скоро вървящ в права линия с леки сутресения нагоре и надолу, без особена причина
                                E, kак да ти кажа , Груе , като не си задаваш въпросите правилно .................

Нито обръщенията са правилни , вежливи ............. нито предположените локации ..... ( един - двама са ме пращали там - дали не спите в еди креват )

Коя ли пък е и тая ......... '' Врачанка обител '' ..............

А и не четеш ( 100500 пъти съм го писал , )

А по натам .... е написано нещо , като .... нищо . Със хубави думи си написал : Знам , че нищо незнам ...........
                                ултра дирижиран пазар и ще си остане такъв до края, т.е. непредвидим по никакъв начин и по-скоро вървящ в права линия с леки сутресения нагоре и надолу, без особена причина
                                Има един съфорумец - Бертрам - той така се изразява , когато нещо му е '' ясно ''
                                Остава да прочета някъде , че и Берто е сърбофоб и русофоб + силен демократ (това съм го чел ) и ..... пасианса е готов .................
                                Last edited by Correctively objective; 26.02.2020, 12:16.

Коментар

Working...
                                X