Добре, а аз така и не получих отговор на въпроса си - а защо златото продължава да пада трети ден, като в момента има абсолютно всички предпоставки не просто за ъп, а за излитане? Някой?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение..Ти - купувай ...
Тия с физическото злато,според мен, са заложили поколенията си за бъдещи реститути, ама нема да ги огрее - "Сори - Бизнес" - така казваха тримата герои от "Топло" дето излъгаха,че ще прекарат парно на кооператорите зад пл."Славейков".
Приех прогнозата ти със съмнение доколкото и двете посоки ми изнасят!
Освен графиките има и други стойностни неща за гледане :
https://www.youtube.com/watch?v=AQFn...47UkMS4qr4bnqK
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВижда се ,че искаш да си купиш ама такива са цените......промоции на Пу.кин ден.
Не , не чакам ''промоции '' - както казваш ( използват го едни , където го изписват в комплект с ''5 лефа'') а доста голямо понижение на цената на златото ( справка - качената графика )
Да , чакам понижение за да ДОкупя .... а не да купя ...........
Моите покупки (физическо ) са от 1150 до 1250 $ за унциия .......... а унциите са ми трицифрено число ...
Ти - купувай сега !!!!
Щото - злато , когато и да купиш - все е добре .......
Иначе - през брокера , на графиката - сега се разтоварвам , поетапно ...............
Ти - купувай
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Рейшото... DJIA/Gold.
Mина време, ама съм почти сигурен че ставаше дума за дау, щото помня бях поопулил очи като го каза, че и начерта...
Не може да е било сп500, не бих се учудил толкова, ей го на - по 30% ъп/даун при сегашни нива и сме на това рейшо.
И графиката си я пазя ..... Имаше 2 варианта и единия беше за достигане на 2 или 1 ....
Другия вариант беше по - умерен ( триъгълник ) , но и при него стигаме съотношение 6....5....4
Мисля че ще бием дъното от 2011 , което е 6..36 !!!
Говорили сме август , септемри 2018 - тогава е било ............. 22.36
Сега е 16 !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Не разбрах ........... ?
Помня че сме говорили на темата .......... И графика качвах за очакванията ми ................
Но 1:1 , какво е ..........
Mина време, ама съм почти сигурен че ставаше дума за дау, щото помня бях поопулил очи като го каза, че и начерта...
Не може да е било сп500, не бих се учудил толкова, ей го на - по 30% ъп/даун при сегашни нива и сме на това рейшо.
Коментар
-
Да, доу/голд 1:1 ...това се помни лесно
Помня че сме говорили на темата .......... И графика качвах за очакванията ми ................
Но 1:1 , какво е ..........
Коментар
-
Да, доу/голд 1:1 ...това се помни лесноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебай дъ дипс
И как купуваш '' диипсъ '' .......
Реално ?
При брокер ??
В първия случай , няма да избиеш и спреда .............
Във втория ............. ''може '' и да изкараш за една пържола от '' твойте ''
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
За Дългосрочно съм писал 100500 пъти .....................
Коментар
-
Ми ето, че можеш - мерси Не споделям на 100% мнението ти, но ми е интересно да го чуя. Аз също сичтам, че ще е надолу, но не много, после пак в рейндж. А дружеските бъзици са част от пейзажа, би следвало да си свикнал - не всички са злонамерени, когато се бъзикат - затова и съм си сложил такъв никнейм и не се обиждам на грухчо, уйчо и т.н. Част от пейзажа, както вече казах.
успех с инвестициитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМи аз те питам кОлтурно, ти ми отговаряш още по-кОлтурно и дискусията умрЕ в зародиш. като покосена от диадема вирус. Кажи си твоята тези, без значение дали е врачанска обителта, или е върмонтска - това е без значение
Обичаш да говориш и казваш неща ............ без никакво значение ли ?????
Значи ........ текущо ..........
Или от тук - надолу ( без нов връх ) - не съм го дал на графиката - не ми се обозначава сега тази алтернатива ............
Или - нов връх .......... до към 1720-40 и пак надолу .................
За Дългосрочно съм писал 100500 пъти .....................Last edited by Correctively objective; 26.02.2020, 12:45.
- 1 like
Коментар
-
Ми аз те питам кОлтурно, ти ми отговаряш още по-кОлтурно и дискусията умрЕ в зародиш. като покосена от диадема вирус. Кажи си твоята тези, без значение дали е врачанска обителта, или е върмонтска - това е без значениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКажи, Баце, просветли ни от твоята Врачанка обител, кондоре на истината Интересно ми, питам, белким някой се отзове - за мен това е ултра дирижиран пазар и ще си остане такъв до края, т.е. непредвидим по никакъв начин и по-скоро вървящ в права линия с леки сутресения нагоре и надолу, без особена причина
Нито обръщенията са правилни , вежливи ............. нито предположените локации ..... ( един - двама са ме пращали там - дали не спите в еди креват )
Коя ли пък е и тая ......... '' Врачанка обител '' ..............
А и не четеш ( 100500 пъти съм го писал , )
А по натам .... е написано нещо , като .... нищо . Със хубави думи си написал : Знам , че нищо незнам ...........
ултра дирижиран пазар и ще си остане такъв до края, т.е. непредвидим по никакъв начин и по-скоро вървящ в права линия с леки сутресения нагоре и надолу, без особена причина
Остава да прочета някъде , че и Берто е сърбофоб и русофоб + силен демократ (това съм го чел ) и ..... пасианса е готов .................Last edited by Correctively objective; 26.02.2020, 12:16.
Коментар
Коментар