IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
    DHL работи, все още, не сме във война.
    А те си имат услуга 48 часа.
    Как мислиш се пращат важни документи, паспорти между държавите ?
    Парите ще ги вземат в само в деня когато пратката напусне продавача.
    Просто сега едрия търговец е сложил марж 10% (защото пък и той не е сигурен кога ще има пак) и Тавекчето не иска да купува така дебело, щото колко марж да сложи още, ще бъде ли продаваемо със 15% не се знае, и затова си трае, пък и тия малките ги е страх да не падне цената и да се набутат.
    Докато не получат парите ти по тяхната банкова сметка няма да си мръднат пръста, не само те, а всички уважаващи себе си търговци на злато.
    "Sobald wir Ihre Zahlung auf unserem Konto erhalten haben, übergeben wir Ihre Bestellung an einen Wertkurier. Die Lieferung wird dann innerhalb von 1-3 Arbeitstagen zugestellt und an der Wohnungstür übergeben."

А ако поръчаш, а не им преведеш парите, може и да ти търсят отговорност, както изрично е упоменато при Голд Авеню /в България - надали, но в Западна Европа може и да те намерят/ за пропуснати ползи.
    Бая дебелички са цените на Дегусата, а и не е вярно, че доставката е безплатна - струва 25 франка и никъде не е упоменато, че ще се занимават с нищожен пазар като българския.
    Ако някой го интересува швейцарския пазар, може да сравнява цени на посочения по-долу сайт, иначе за Германия май най-доброто сравнение е на gold.de
    Kaufen Sie Goldmünzen stets zu einem günstigen Preis. Vergleichen Sie jetzt sorgfältig für Wiener Philharmoniker in Gold.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

успешен му е моделът и това му го писах когато се ядеше с мен
      едно са личностни качества, заядливост и въобще дали някой му харсва кой как пише, а съвсем друго е бизнес моделът

Изобщо не ме интересува мазното ти нагаждаческо мнение .....още повече и заключение.........
      Байвай си дипсовете между 1600 и 1700 ( физическо , нали ) и си свиркай...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Ама как , бе мамин ' убавец ......... ЩЕ го питаш .... как ЩЕ......

Ти ВЕЧЕ го определи като '' успешен модел '' .............

А , сега кАжи ........ '' успешния модел '' , поомазал ли се е отвсякъде , както ти казвах тогава , а ти говореше абсолютни глупости и

тогава като сега ........................ '' бай дъ дипс '' - вика на върха .............
        успешен му е моделът и това му го писах когато се ядеше с мен
        едно са личностни качества, заядливост и въобще дали някой му харсва кой как пише, а съвсем друго е бизнес моделът

бизнес ис бизнес

-1. малкомерки със странна форма, разплределение и етаж - въобще компромисно решение за купувачите, което всеки строител е готов да ти продаде с дискаунт, а ако му вземеш 2-3-4 накуп = почти ще ти ги подари.. Защо- защото, когато хората купуват за себе си са много взискателно, а ратко ги беше пазарил ,когато никой не купуваше за 'намче да капе'

-2. близост до бизнеспарк софия - пълен с млади хора, които я купят я не, но трябва да живеят някъде и колкото по-близо толкова по добре. За сам човек тези кофти разпределения, скосявание, етажи... са без значение, когато цената и локацията го устройва.

при правилно уцелен модел за вход такива жилища са се изплатили вече за 7-8 години макс, че може и за по-малко.

Да кажем, че сега се сговнят нещата - маломерките пак ще са най-актуални, защото, когато хората нямат пари отиват на по-малко и по-евтино...така, че може да загуби наемател, но да дойде друг, който даунсайзва разходите си за жилище.

писал съм го 10 пъти - не бих се знимавал с малки и малки наемчета, НО като доходност този модел е най-добре говорейки за НИ и при криза е най-малко засегнат.

личната неприязън ти пречи да си обективен.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

е как нали си номер 1 мнението ти го ценим много!
          признавам ти го и чакам сигнал за вход във физическо жълто.
          условно 50 унции +/- ако е паднало както очакваш може и 60-70 ти разпредели входовете кога и по колко.
          трейдинга не е за мен и не ме вълнува петрол,злато,валути много ми е рисково с маржин.

иначе твоят най-добър приятел ратко ще го питам за вход при малмерките, когато реша, че искам да се занимавам с маломерки - там разбира и е взимал на много добри цени. между другото откъде решихте всички, че е с ипотечки ? според мен са му изплатени и сега само си прибира наемчетата.
          Ама как , бе мамин ' убавец ......... ЩЕ го питаш .... как ЩЕ......

Ти ВЕЧЕ го определи като '' успешен модел '' .............

А , сега кАжи ........ '' успешния модел '' , поомазал ли се е отвсякъде , както ти казвах тогава , а ти говореше абсолютни глупости и

тогава като сега ........................ '' бай дъ дипс '' - вика на върха .............

ПП черничкото - прибира от трите най обемното .........
          чси -то ще прибере .....
          И с наемателчетата - заедно на квартирка ..........Поне са много ,а и наемчетата ще паднат яко........Нема да му е трудно.........
          Last edited by Correctively objective; 26.03.2020, 15:42.

Коментар

питай чакащите РАЛИТО от 2017 в златото ........ ( 3 - 4 - 5000 )
            питай и брокерчетата в имотната , какво съм им написал 2018 ..........
            Всъщност ........ ти знаеш ....... нема к'во да питаш .............
            пп ''бай дъ дипса'' му бил...........принципно...............

а и защо да ти давам знак........... мамин ?
            Ти дръж ''успешния модел на ратко''.............. Ипотечка - Наем - Собственост !!!
            Нали така беше..... ???

Ще го видим и тоз модел след 7-8 месеца .............
            е как нали си номер 1 мнението ти го ценим много!
            признавам ти го и чакам сигнал за вход във физическо жълто.
            условно 50 унции +/- ако е паднало както очакваш може и 60-70 ти разпредели входовете кога и по колко.
            трейдинга не е за мен и не ме вълнува петрол,злато,валути много ми е рисково с маржин.

иначе твоят най-добър приятел ратко ще го питам за вход при малмерките, когато реша, че искам да се занимавам с маломерки - там разбира и е взимал на много добри цени. между другото откъде решихте всички, че е с ипотечки ? според мен са му изплатени и сега само си прибира наемчетата.

Коментар

• 50% от стартъп компаниите у нас са в критична ситуация заради коронавируса

https://www.bloombergtv.bg/biznes-st...i-koronavirusa

Фалшивата стойност, може да бъде видяна на всякъде!

Много мене стойност предстои да изгори в идващата криза! Менте активи, менте капитали, менте от каквото се сетите....

Коментар

Ако не е лъжа ти беше казал че имаш трицифрено число физически монтетки по 1 уцния... ако това е така ти си N:1 в темата по физическо

аз обърнах наполеоните в ниви и ще правя билки дето вдигат имунитета и пъдят короната, но както е казал народа кръвта вода не става и жълтото ме влече...физическото точно... пазя кеша(ще стигне за няколко десетки) и ще взимам заедно с теб.. навит?
                ти ще дадеш знак.
                моето бай дъ дипс е принципно... ако кажеш ще чакаме дипса към 1000-1150$
                Ако ще ме цитираш ........ цитирай ми поста , не избраното от теб .........
                Имам доста унции и кюлчаци - да .........
                Но това нито е темата , нито е от значение дали съм № 1 по притежание ............ Това касае само мен , а и със сигурност има хора от форума и с повече ......

N1 съм , обаче , по друго........

Питай чакащите нефт на 200 - 300 $ миналата година ..............
                Питай чакащите битконя на 100 000 по миналата
                питай чакащите РАЛИТО от 2017 в златото ........ ( 3 - 4 - 5000 )
                питай и брокерчетата в имотната , какво съм им написал 2018 ..........

Всъщност ........ ти знаеш ....... нема к'во да питаш .............

пп ''бай дъ дипса'' му бил...........принципно...............

а и защо да ти давам знак........... мамин ?
                Ти дръж ''успешния модел на ратко''.............. Ипотечка - Наем - Собственост !!!
                Нали така беше..... ???

Ще го видим и тоз модел след 7-8 месеца .............

Коментар

....
                  пп Да видим следващия ЦЕНИТЕЛ на физика пред ''хартия'' кога ще се появи...............
                  Ако не е лъжа ти беше казал че имаш трицифрено число физически монтетки по 1 уцния... ако това е така ти си N:1 в темата по физическо

аз обърнах наполеоните в ниви и ще правя билки дето вдигат имунитета и пъдят короната, но както е казал народа кръвта вода не става и жълтото ме влече...физическото точно... пазя кеша(ще стигне за няколко десетки) и ще взимам заедно с теб.. навит?
                  ти ще дадеш знак.
                  моето бай дъ дипс е принципно... ако кажеш ще чакаме дипса към 1000-1150$

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Разбира се, съгласен съм с теб, че една дългогодишна криза няма как да не се отрази негативно и на зърното и на земята като актив.
                    Разминаванията са ни в очакваната дълбочина на кризата.
                    Но, поживем-увидем ..
                    И понеже сме в темата за златото и преди да приключа само да вметна, че предпочитанията са ми за физическото такова пред хартиеното .
                    Здрав да си и успешен!
                    Още един умник открил така усърдно пазената тайна за разликата м/у физическо и ''хартиено'' ( каквото и да означава това ) ........

Откъде ви събират ???

Можеш ли да напишеш името на твой познат , тукашен форумец или въобще , някой за който си чул ЧЕ ПРЕДПОЧИТА '' хартиено'' пред физическо ...............
                    Това изречение , което се изписа от всеки втори лаик в темата , като фактор на разбирачество е ........БЕЗМИСЛЕНО ......

Няма такъв който да заяви обратното на
                    предпочитанията са ми за физическото такова пред хартиеното .
                    Когато говорим за ПРИТЕЖАНИЕ ......... за СОБСТВЕНОСТ ..............

Когато говорим за търговия , спекула , форекс , бързи позиции и правене на пари от дълги(купуване ) и къси( продаване ) - говорим за CFD търговия (хартиено ) ...........

Купува /продава се на текуща цена и може да се приключи сделката само след 1 $ промяна в цената ( например )

Физическото ще го купиш за спекула или бърза печалба , на 4300 лв унцията курс продава и .......... сЕди чака , курс купува 4400

...... след 10 години

пп Да видим следващия ЦЕНИТЕЛ на физика пред ''хартия'' кога ще се появи...............

Коментар

• Тия от GoldAvenue го имат физическо, но района в Тичино е затворен до 29 Март, 2 дена отнема бързата доставка иначе.

Коментар

• DHL работи, все още, не сме във война.
                        А те си имат услуга 48 часа.
                        Как мислиш се пращат важни документи, паспорти между държавите ?
                        Парите ще ги вземат в само в деня когато пратката напусне продавача.
                        Просто сега едрия търговец е сложил марж 10% (защото пък и той не е сигурен кога ще има пак) и Тавекчето не иска да купува така дебело, щото колко марж да сложи още, ще бъде ли продаваемо със 15% не се знае, и затова си трае, пък и тия малките ги е страх да не падне цената и да се набутат.
                        Last edited by hazard; 26.03.2020, 13:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                          Нямало било злато, Degussа Swiss има налични унциеви монети по 3414 лв/бройката.
                          Незнам Крум кои екрани гледа и на кои телефони звъни, ама както и да е.
                          https://shop.degussa-goldhandel.ch/1...agle-gold-coin
                          те принципно всички търговци имат някакви котировки (макар с дооооста широк спред) , но ако си в БГ и си поръчаш и платиш от Швейцария или Германия може да се окаже, че ще чакаш седмици и ще изхабиш доста нервни клетки докато онези ти обесняват, че имат логистични проблеми (а ти си им превел 10-20К ойро примерно)

ПП ето ти още по-добра цена лакоста ги беше пуснал тези

https://www.goldavenue.com/en/shop/g...bu-mixed-years

обаче кога, как, ще стигне до теб е друг въпрос ( тези уж пазят до 10кг фрии ъф чардж)
                          Last edited by bertram; 26.03.2020, 13:53.

Коментар

• Нямало било злато, Degussа Swiss има налични унциеви монети по 3414 лв/бройката.
                            Незнам Крум кои екрани гледа и на кои телефони звъни, ама както и да е.

https://shop.degussa-goldhandel.ch/1...agle-gold-coin

CUSTOMER INFORMATION IN CONNECTION WITH THE NEW CORONAVIRUS (COVID-19).

In light of the developing situation relating to the Coronavirus, it is with much regret that we have to keep our Showroom closed by the order from the Swiss Government until further notice.

Online orders can be done through the online-shop. Delivery is free of charge. online-shop.

Access to your Safe Deposit Box is guaranteed at any time.
                            Please call us on +41 (0) 44 403 41 10
                            Last edited by hazard; 26.03.2020, 13:51.

Коментар

....
                              Лично аз ще купя физическо на по ниски цени от моментните ........
                              ....
                              да не кажеш, че давам акъл ето ти приказка

ако намериш под 3К лева унцията инвестиционни продукти и НЕ УСПЕЕШ ДА КУПИШ ВСИЧКО .... давай да се включа и аз да взема монетки по 1 унция, че земята нещо позаспа пазара при мен, а кеша за още ниви си седи и прашасва...

Коментар

• Чакаща поръчка .. sell limit.. 1650 stop 1715 .

Коментар

Working...
                                X