IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
    Биг Брадър, пусни някоя снимка стил ББ от твоята спалня, как си го натопорчил (размера има значение ), с разхвърляни кюлчета, жълтици и евраци на пачки по 500 из цялата стая, ама вместо пистолет, да се виждат на стената срещу спалнята ти и на тавана върху нея некви поне шест 100+ инчови екрана с метатрейдъри на английски, руски и американски където има само печеливши влизания/излизания на валути, тенекета и все остальное . Така ще е кристално ясно на всички, че ти НИКОГА не грешиш, готов си да отстреляш злато, валутна двойка, мацка (квото дойде, по всяко време 24/7) и си постоянно в час, даже когато си почиваш или трамбоваш . Гарантирам ти, че никой повече няма гъкне.
    Нали една снимка е повече от 1000 думи, няма кво да се хабиш да пишеш

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Процес, при който се цели формиране на личностни качества, отношение към света, норми и форми на поведение. В съвременния смисъл възпитанието се разглежда като система от възпитателни дейности, процес на реализация на системните дейности и резултат на процеса.

В този форум нкой не може да достигне нивото ти.
      Малко преекспонираш нещата .... Мисля , че не съм единствения , които би могъл да ти даде 2-3 сигналчета на месец за Златото ...
      Срещу 2-3 кръгчета и да разчупим тишината със Счетоводителката

Просто не си го предлага; още на никой .... Направи го - и ще видиш , че доста ще задминат нивото МИ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение

Става........... Ако пък дадеш да направя 1-2 кръгчета , вместо теб , когато се чувстваш със слабо либидо - даже ще ти ги пускам на руския метатрейдър...

Договорились ??
        Процес, при който се цели формиране на личностни качества, отношение към света, норми и форми на поведение. В съвременния смисъл възпитанието се разглежда като система от възпитателни дейности, процес на реализация на системните дейности и резултат на процеса.

В този форум нкой не може да достигне нивото ти.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Биг Брадър, пусни някоя снимка стил ББ от твоята спалня, как си го натопорчил (размера има значение ), с разхвърляни кюлчета, жълтици и евраци на пачки по 500 из цялата стая, ама вместо пистолет, да се виждат на стената срещу спалнята ти и на тавана върху нея некви поне шест 100+ инчови екрана с метатрейдъри на английски, руски и американски където има само печеливши влизания/излизания на валути, тенекета и все остальное . Така ще е кристално ясно на всички, че ти НИКОГА не грешиш, готов си да отстреляш злато, валутна двойка, мацка (квото дойде, по всяко време 24/7) и си постоянно в час, даже когато си почиваш или трамбоваш . Гарантирам ти, че никой повече няма гъкне.
          Нали една снимка е повече от 1000 думи, няма кво да се хабиш да пишеш
          Last edited by Kildirim_Bei; 02.12.2020, 15:11.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Еми не сме всички яки трейдъри и секс машини като тебе, че все да гледаме чуждите жени. Аз се старая чат-пат както дойде, но явно е малко и кореспоненцията с хора като теб ми пречи и трябва да взема мерки....негативната енергия има лошото свойство да се предава...и човек трябва да се ограничава в контактите си.

пускай по някой сигнал за покупка/продажба на злато , че да ударя и аз някое евро - не за друго, а че вдига яко либидото.

Става........... Ако пък дадеш да направя 1-2 кръгчета , вместо теб , когато се чувстваш със слабо либидо - даже ще ти ги пускам на руския метатрейдър...

Договорились ??

Коментар

Кефи се на Рон Пол и тишината в оня зала ...... От приятелка на Нинчето , знам че не я кефи , тишината в спалнята ви , ама.....ти си знаеш ....
              Еми не сме всички яки трейдъри и секс машини като тебе, че все да гледаме чуждите жени. Аз се старая чат-пат както дойде, но явно е малко и кореспоненцията с хора като теб ми пречи и трябва да взема мерки....негативната енергия има лошото свойство да се предава...и човек трябва да се ограничава в контактите си.

пускай по някой сигнал за покупка/продажба на злато , че да ударя и аз някое евро - не за друго, а че вдига яко либидото.

Коментар

Мерси за ''оценката '' Абсолютно същото мога да го кажа и за теб , например ....

Без '' интелигентност над средната '' ......... Но няма да го направя

Защото съм ..ларж
                Уфффф, бях се притеснил, честно Как да Ви се отблагодаря за милостта, Повелителю на Тенекето, Валутите и Де-що-има Валутни Еквиваленти?
                P.S. Мисля, че титлите на величествата се изписваха с главни букви. Ако нещо съм сгрешил в протокола, коленопреклонно моля за извинение.
                Last edited by Kildirim_Bei; 02.12.2020, 14:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Ти наистина си болен тип, ужасна е комбинацията между интелигентност над средната + някакъв комплекс. Потърси помощ, иначе си пИчели колкото искаш.
                  Мерси за ''оценката '' Абсолютно същото мога да го кажа и за теб , например ....

Без '' интелигентност над средната '' ......... Но няма да го направя

Защото съм ..ларж

Коментар

Кефи се на Рон Пол и тишината в оня зала ...... От приятелка на Нинчето , знам че не я кефи , тишината в спалнята ви , ама.....ти си знаеш ....
                    Ти наистина си болен тип, ужасна е комбинацията между интелигентност над средната + някакъв комплекс. Потърси помощ, иначе си пИчели колкото искаш.

Коментар

ти си човекът, който не спира да ни обеснява, на мен, на хермес, на флорида, на тошко...(да ме прощава някой ако съм го изтървал) как нищо не разбираМЕ
                      Епа , ти специално - нищо не разбираш ...... Другите , в отделни нюанси , имат по нещо ...... Но ти .....гьон - бъкел ...

Не говорим за Мяу Бау и чернозем или оране копане и брануване .... Там те признавам ...

Коментар

Мене ме кефи тишината в залата,която настана като си зададе въпроса Рон. Сякаш всички зяпнаха
                        Култов момент без значение, че един смята, че е пари, а друг смята, че не е.
                        Затова си го припомних

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Еми предвид НАРЦИСИЗМА ти и желанието за постоянно самоизтъкване мисля че се УСЕЩА кога си направил далаверката.......По броя на постовете .........Усеща се и когато глътнеш вода.........При покачването на жълтото от 1800 до над 2000 почти не си показваше носа в темата.......Водица ли беше глътнал от шортене на тенекето?!?Е сега имаш възможност да наваксаш .....Успех.
                          Не , бе .... на море бях .. и ОТПУСКА .... Все пак и аз имам периоди в които захвърлям всичко ..... Не треперя като БЪГ , дали ще качи 20-30 $ за да смятам КАПИТАЛОВА ................
                          Пазар винаги ще има ....А аз съм със Пазара ..... Качва /Пада няма значение .....

пп А и не знаех , че трябва да ти се разписвам всеки ден на домова книга ....
                          Цялото море изкарах шортене на долара срещу канадеца преди това .... ако държиш да те вкарам в ''кухнята ''..
                          Last edited by Big Brother 666; 02.12.2020, 14:15.

Коментар

Ех , тоя стаден , овчи приом .....Да се говори от името на всички ....Шубе ли те е да останеш сам ....дори и на клавиатурата ...
                            Сега трябва и да те поправям ...... Не , не всички .... Само някой сте ....
                            ти си човекът, който не спира да ни обеснява, на мен, на хермес, на флорида, на тошко...(да ме прощава някой ако съм го изтървал) как нищо не разбираМЕ

иначе като идваш в софия се обади, ще ми е приятно да се видим като не си митко и не си баце, а от възхищаващ се на баце изведнъж му отне титлата трейдър номер едно в темата.... между другото тук други трейдъри няма... има един пич Архитекта, който не пише тук , но е железен с него се мери...

аз докато се накумя да взем наполеон и той току станал колкото е сега тройунцията..

Коментар

тук сме смотани и нищо не разбираме от флорекс ...или.. форекс се пишеше
                              Ех , тоя стаден , овчи приом .....Да се говори от името на всички ....Шубе ли те е да останеш сам ....дори и на клавиатурата ...
                              Сега трябва и да те поправям ...... Не , не всички .... Само някой сте ....

Коментар

- просто традиция .............
                                - ''декларираш'' ????? един или два пъти съм споменал ...... Ето , от вчерашната ми сделка вече наближават 700 €

Ти сериозно ли мислиш , че всичко което съм отворил като позиция или затворил и прибрал парата ... го ''декларирам'' тук ....

След 500 000 тома изчетени , не мислех че си толкова наивен ..............
                                Еми предвид НАРЦИСИЗМА ти и желанието за постоянно самоизтъкване мисля че се УСЕЩА кога си направил далаверката.......По броя на постовете .........Усеща се и когато глътнеш вода.........При покачването на жълтото от 1800 до над 2000 почти не си показваше носа в темата.......Водица ли беше глътнал от шортене на тенекето?!?Е сега имаш възможност да наваксаш .....Успех.

Коментар

Working...
                                X