IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не скачам на бутончето даже напротив писах му да те остави да се изявиш... нали това искаш... не е важно на колко години си, когато се държиш като хлапак открил хоризонта на инернет форумите

давай ние те четем и си записваме, но когато идем в конкретика нещо нервите не ти издържат и по това се познава, че зад клавиатурата не е весело хлапе, а....някой който всъщност го е срам да каже кой е... хах
    Не разбрах поста ти ........ младежо с беларуса ,,,,,,,,,
    Коя е конкретната тема от която бягам ............

Или вече в безизходицата , която изпадаш по лека лека , започваш да пишеш измишльотини , и обикновенни форумни клишета ...
    '' хлапе '' '' комплексар'' ........ говорене в мн .ч ( срещу мен е трудно сам ) , .......

И защо да ме срам ......... обясни ??? Или пак ... несвързаности изсмукани от ...... айде .... от пръстите

ЗЛАТОТО Е НАДОЛУ ................ Време е байнеш диповете ..................

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
      "Олигофрен" определено е обида, имаше и две други по-меки. Моля да намалите агресията.
      Този ако не го разкарате ще се махнат 50 човека от сайта ви.
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
        "Олигофрен" определено е обида, имаше и две други по-меки. Моля да намалите агресията.
        Така е !!!! Но беше написано Оли - Гофрен ............... не олигофрен ...........
        -
        Което си е даже похвала , щото е препратка към Оли Рен - финлански добър политик . .................

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
          Първо скачаш на бутончето , а после .............. ахахахахахахах ............ комплексите , комплексите ....
          ..
          не скачам на бутончето даже напротив писах му да те остави да се изявиш... нали това искаш... не е важно на колко години си, когато се държиш като хлапак открил хоризонта на инернет форумите

давай ние те четем и си записваме, но когато идем в конкретика нещо нервите не ти издържат и по това се познава, че зад клавиатурата не е весело хлапе, а....някой който всъщност го е срам да каже кой е... хах
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• "Олигофрен" определено е обида, имаше и две други по-меки. Моля да намалите агресията.
            रादोस्त

Коментар

супер!
              ако искаш стихотворение напиши имането си е твое
              само не забравяй да се подпишеш

да знаем, че поне един не-въздухар пише тука

аз ще ти постна снимка на трактора на полето
              и аз не го държа в кухнята

ПП Х_Y не го трий момчето - нека се изяви. Не му се ядосваме и го оставяме да развие потенциалът си.
              Ти и наставник на модераторите ли си ............
              Първо скачаш на бутончето , а после .............. ахахахахахахах ............ комплексите , комплексите ....

поста ми беше абсолютно нормален отговор на предизвикателството ти , арменче
              Или пък музикалната закачка беше за ............ триене ????
              X_Y ........ тоя форум е виждал доста излишни неща , които още си и седят ............
              Май , Бърта си е с връзки ......... верно .............
              Е........... с това ще си и остане ........... Живи и здрави .............

пп Бърджамеяне......... ''Момчето'' , можеш да викаш на сина си, докато куса супичките ти ............
              Моя син , големия , ако го види жена ти ...........ше ти е тежко на душата после..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective
                Когато ида там където са ..........ще ти ги снимам.......... Но , позволи надписа на бележката - сам да избера ...
                супер!
                ако искаш стихотворение напиши имането си е твое
                само не забравяй да се подпишеш

да знаем, че поне един не-въздухар пише тука

аз ще ти постна снимка на трактора на полето
                и аз не го държа в кухнята

ПП Х_Y не го трий момчето - нека се изяви. Не му се ядосваме и го оставяме да развие потенциалът си.
                Last edited by bertram; 26.03.2020, 22:30.

Коментар

......
                  За Златото - аз съм за НАДОЛЕ ..........
                  А по подробно , винаги след дамите и любителите ............еххххххчо да е пръв
                  честно казано не вярвам , че имаш 100+ унции физическо
                  ако имаше нямаше да си за надоле... чиста психология на трейдъра.
                  земи им направи една снимка с една бележка " корективния е цар " и я качи и ще те призная

Коментар

това са глупости, викаш ?
                    хм.. аз нямам претенции да разбирам и споделям мнение и опит за мисъл...
                    честно казано не разбирам защо се заяждаш с мен - ако мислиш, че ще стане друго ще се радвам да споделиш

чартове не пускам, защото следя фундамета

ПП ратко май е с бан и няма как си пишем ЛС
                    Е, до вчера писа , че от 3 години те преследвам и се заяждам с теб ............ Сега пък - що ????

Бърджу ........ наложи си някаква последователност , мойто момче ................

Не може така .......... едно към кесим ......... Как ще те харесат читателите ????

С фундамента , ще стигнеш до кривата круша ............. Иначе тук - може в рамките на деня да пускаш и за Нагоооооооре , и за Надоооооооле ..........
                    Овации , нема да имаш
                    А раткото ти ми е през ...... графиката къде е ....... Важното , че модела му е успешен - както дълбокомъдрено и познавателно го определи ..............

За Златото - аз съм за НАДОЛЕ ..........
                    А по подробно , винаги след дамите и любителите ............еххххххчо да е пръв

Коментар

....
                      Сигурно на ЛС ти е нахвърлял 3 те възможни варианти , и ти сега , само се гъбаркаш с нас .............
                      .....
                      това са глупости, викаш ?
                      хм.. аз нямам претенции да разбирам и споделям мнение и опит за мисъл...
                      честно казано не разбирам защо се заяждаш с мен - ако мислиш, че ще стане друго ще се радвам да споделиш

чартове не пускам, защото следя фундамета

ПП ратко май е с бан и няма как си пишем ЛС
                      Last edited by bertram; 26.03.2020, 21:32.

Коментар

• Това го чакам от 2011година!!!

Коментар

• Дано сиправ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

НИЩО НЕ СЛЕДВА!

Това е поредна статия, която иска да създаде някакво ШОУ!!!

Златото ще се изтреля, не защото сега няма физика на пазара, не защото има Корона, а защото трябва да се пълнят финансови дупки от поне 500 трилиона, което е Х2 на глобалния държавен дълг!

Ако търсиш злато, сега заради Короната, това е голяма грешка! Тя ще мине! Ще има дефлационна дупка за много кратко, която не е ясно къде ще завари златото. Дмек ако днес купиш, не е ясно дали ще имаш пропуснати ползи, за по-ниска цена или ще си спечелил, защото дефлацията ще го свали по-малко от скока му преди това!

Накрая ще има една депресивно-инфлационна икономика, която ще повиши стойността на златото, независимо на каква номинална цена, а останалите активи, ще свали рязко от към реална стойност!

Предстои най-голямата икономическа дупка за последните 100 години! Дали ще е за 5-10-15 год, не се знае! При всички положения, ще я борят по един единствен начин. С печатане!

Борсата ще е влакче на ужасите и ще съсипе бичетата, ще им прибира парите, при всяка илюзия за стабилизация, след което рязко ще сваля до пълно отчаяние. С времето ръстовете и ще бъдат изцяло и единствено НОМИНАЛНИ! Ще дойде време след 5 год и DOW може и да е 100К, въпросът е че тези 100К, може да са много по-малко, към реална стойност, спрямо днешна на индекса от 4-5К!

Коментар

седя и си мисля или по-скоро си мисля, че мисля ... златото до другият петък трябва да е над 1700$ за унция.. защо :

1. jobless claims си еб.ха капаците
                              2. Фед налива панически, но консуматора е дома и го е страх да мърда
                              3. при колите краш
                              4. NON farm payrolls-a другият петък ще е лошо-гошо , а преди това jobles claims в четвъртък ще подгрее яко паниката
                              5. САЩ влиза в якото покачване на заразените и вероятно ще са пълен локдаун другата седмица
                              6. не ми се мислят повече гадости

на фона на това ще се говори само и единствено за това какви ПАРИ ще се налеят за 'борба' с кризата.... предвид на предходни наливания това ще вдигне златото до нови висоти...

вълни, фибо-мибо... който разбира да се изказва по темата.. няма претенции
                              Айде сега , не се прави ............... Онова ''инвеститирчето'' от Папура където му определи модела '' Ипотека - Наем - Собственост '' за '' успешен модел '' - често пише тук .......... Има виждане по въпроса , без аз да го разбирам ............
                              Сигурно на ЛС ти е нахвърлял 3 те възможни варианти , и ти сега , само се гъбаркаш с нас .............

Я .... раздухай какво ти е написал ratten / хамстер/ ddb ........... на ЛС , за златото
                              Драги ми , умен и красив Берджамунян .............

пп Модела ще стане '' ипотека - наем - ЧСИ '' - ама не му казвай ...................

Коментар

• Май месец. Когато зеленината и пролетта обхване света, а вишните на Аббе цъфнат. Ноември когато мракът отново се спусне над света-

Коментар

Working...
                                X