IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

маломерка не значи ипотека или не може да допуснеш, че му се е получило... , защо иначе ще купува унции.. вместо да си изчисти дълговете... ?
    както и да е разводняваме темата

уикенда не очаквам добри новини отникъде освен фармацията да ни изненадат с някое лекарство..дай боже... ама...много корав излезе този вирус..
    ще тръшне световната икономика
    маломерка не значи ипътека . да . кои казал така . ти пак измисляш глупости .
    но маломерка на хамсер е с ипотека .
    а ти казал 8 и аз шок . у шок .
    а унци и той не знае що купил . бърта казал 3000 и хамсер скок у капана . да ?
    щото бърта много пише а малко знае .

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK
      8 ипутеки ? да ? не вярвам берта ти пак само глупост след глупост пишеш.
      даже хамсер не може бъде толку без глава .
      а унци му 6 . на 1700 . а може и лъже. и са от сребро за сто доларес .
      ама 8 ипутеки ? чуда са що бръмнал в глава хамсер.
      маи маи го зимаш да спи у твои креват като доди чси
      маломерка не значи ипотека или не може да допуснеш, че му се е получило... , защо иначе ще купува унции.. вместо да си изчисти дълговете... ?
      както и да е разводняваме темата

уикенда не очаквам добри новини отникъде освен фармацията да ни изненадат с някое лекарство..дай боже... ама...много корав излезе този вирус..
      ще тръшне световната икономика
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от c.r.e.a.m Разгледай мнение

Не обобщавай така хамалската, щото може и да има 200 човека, които заради него влизат във форума.

Човекът е експресивен, но поне прогнозите му са с цифри, не само алабализми!
        Нищо лично, блокирай го!
        абе ти с колко ника "громиш" опонентите/ )))
        Last edited by ddb; 27.03.2020, 16:52.

Коментар

да кажем, че маломерките на ратко са 8 а унциите доста повече от 6 и ги е купувал доста по-ниско от 1700
          така добре ли е... или ще измислиш нещо друго да му се подиграваш... работи чиека и е спестителен, а не е прахосник като мене
          по трактори,земя и инвентар...
          да кажем, че въображаемото чси е отнесло всичките ми маломерки заради въображаеми ипотечки.
          преди това всички наематели са се изнесли и са ми оставили чудовиШни сметки и погром.
          и да обобщим, унциите ми ги откраднаха джеПчийки в трамвая за женския пазар.

не си губи времето с многониковия.

Коментар

• Много трол...и искрено и лично, почва се поокъква темата май

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Точно тук е трика. Металното не може да се достави и цената му започва да се раминава с хартиеното. Обаче същата ситуация е и, примерно, с граха и боба. Това, според мен, е силен сигнал за инфлация. Като човек преживял 2 инфлации, съм забелязал, че нещата така започват. Липса по магазаните, вдигане на цените и нищо не може да спре процеса. Под нищо разбирам административо определяне на цените. Това плюс масивното печатане на пари, в САЩ са си направо хеликоптерни. мисля че ще свърши с хипер инфлация. В дългосрочен план, златото като прокси, ще пренесе спестяванията през времето. Не само златото, т.нар. твърди активи. Много хора разбират това и с хеликоптерните пари ще се надуе невиждат балон в златото, апартаментите и тх. т.е. пак хиперинфлация. Може и да бъркам, но всичко натам води.
              да. май ще стане скоро ясно /на някои по-късно/ че има малка разлика дали унциите са метални или електронни.

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
                не ти съ разбира берта. аз съм позабраил български в чужбина като овцар
                ама ти бетер мене . нишо съшествено...
                хамсер и ипутека на маломерка в папура ли се насадил ? да ?
                ти ли му казал ? като за 6 унци на 1700 .. ти много подвежда хора маи маи.

неразбира защо като не отбира берта нищо ама пиши пиши .
                аиде кажи доиде ли мяу и кога ще падат тракторни пари. или хеликоптерни беше берта.обърках се .
                ти само ала бала мяу бау и модерни думи за злато. и дотук ? да ? финито ?
                да кажем, че маломерките на ратко са 8 а унциите доста повече от 6 и ги е купувал доста по-ниско от 1700
                така добре ли е... или ще измислиш нещо друго да му се подиграваш... работи чиека и е спестителен, а не е прахосник като мене
                по трактори,земя и инвентар...

Коментар

предвид, че всички си мислехме, че малкомерките на ратко са 1-2, а излезе нещо друго - е силно вероятно и унциите му да не са точно 6 и точно на 1700
                  с него сме коментирали този пазар, когато беше на много по-ниски нива и тук пишехме само фенове на barbaric relic както му викат на жълтото модерните хора... просто този тип инвестиция/почивка от инвестиция не се коментира публично

пък даже и 20-30 да са унциите на фона на могъщия стак на корективния от 150+ ще отнесе само подигравки чиека и затова да приемем условно, че са 5
                  не ти съ разбира берта. аз съм позабраил български в чужбина като овцар
                  ама ти бетер мене . нишо съшествено...
                  хамсер и ипутека на маломерка в папура ли се насадил ? да ?
                  ти ли му казал ? като за 6 унци на 1700 .. ти много подвежда хора маи маи.

неразбира защо като не отбира берта нищо ама пиши пиши .
                  аиде кажи доиде ли мяу и кога ще падат тракторни пари. или хеликоптерни беше берта.обърках се .
                  ти само ала бала мяу бау и модерни думи за злато. и дотук ? да ? финито ?

Коментар

добре подредено берта но много грешно много . нищу на никои няма да пуска.берта
                    много пишеш малко казваш. назад видял съм доста смешни и кумични твои постове .
                    хамсер с негови 6 унци от 1700 ще може само къща у полски тръмбеш да купи.
                    не лъжи хамсер тои наивен. излъга кавлъков с мяубау и сега момче няма къща.
                    искаш и хамсер ли живее цял живот под наем
                    6 унци нищо са берта берта , колко малко мислиш.
                    предвид, че всички си мислехме, че малкомерките на ратко са 1-2, а излезе нещо друго - е силно вероятно и унциите му да не са точно 6 и точно на 1700
                    с него сме коментирали този пазар, когато беше на много по-ниски нива и тук пишехме само фенове на barbaric relic както му викат на жълтото модерните хора... просто този тип инвестиция/почивка от инвестиция не се коментира публично

пък даже и 20-30 да са унциите на фона на могъщия стак на корективния от 150+ ще отнесе само подигравки чиека и затова да приемем условно, че са 5

Last edited by bertram; 27.03.2020, 15:18.

Коментар

при як локдаун .. ще има пускане на честитки по сметките на определени (доста широки) групи от населението.

знаеш ли, че повече от 50% от американците ако им потрябват 400$ cash нямат ... нито задел нито банкомата ще им пусне, че са на лимита.
                      та вероятно ще се мисли в тази посока или да им разтеглят кредита или да им пуснат по няколко К да се радват...

започне ли това, значи сме на пътя за инфлация, а започне ли инфлация, ратко с неговите 6 унции по 1700 ще е ТОП... чак ме е яд, че дремах и чакам corective objective, че да взимаме с него тънкана на 2200-2400 жълтицата.... дано да стане... паля свещ всеки ден...
                      добре подредено берта но много грешно много . нищу на никои няма да пуска.берта
                      много пишеш малко казваш. назад видял съм доста смешни и кумични твои постове .
                      хамсер с негови 6 унци от 1700 ще може само къща у полски тръмбеш да купи.
                      не лъжи хамсер тои наивен. излъга кавлъков с мяубау и сега момче няма къща.
                      искаш и хамсер ли живее цял живот под наем
                      6 унци нищо са берта берта , колко малко мислиш.

Коментар

....
                        обясни моля пак твои замисъл с ръсене ?
                        при як локдаун .. ще има пускане на честитки по сметките на определени (доста широки) групи от населението.

знаеш ли, че повече от 50% от американците ако им потрябват 400$ cash нямат ... нито задел нито банкомата ще им пусне, че са на лимита.
                        та вероятно ще се мисли в тази посока или да им разтеглят кредита или да им пуснат по няколко К да се радват...

започне ли това, значи сме на пътя за инфлация, а започне ли инфлация, ратко с неговите 6 унции по 1700 ще е ТОП... чак ме е яд, че дремах и чакам corective objective, че да взимаме с него тънкана на 2200-2400 жълтицата.... дано да стане... паля свещ всеки ден...

Коментар

локдауна в САЩ ще бъде щедро поръсен с QE от администрацията на Тръмп и ФЕД, НО ако корекцията на пазарите (нагоре) приключи и се върнем към мечия пазар вероятно ще повлече и златото.... честно казано нещата са толкова динамични , че +/- 100$ може да ги направи за няколко часа... че и за по-кратко време.

Ако ДАУ падне под 19К бързо няма как да не повлече всичко надолу... друг е въпросът, че физическо няма да има и в УСА ако ги локнат качествено. Тия дето джиткат на марджин ще имат колкото искат възможност за 'игра' и в двете посоки.
                          може хубаво и подробно пише берта.
                          но много хаос нищо не разбира.
                          горе долу + - дау мяу
                          накрая щедо ръсим. с какво ръсим берта ?
                          и манджа готова.
                          берта много харесва теб как пишеш умно умно но малко непотредено. да ?
                          обясни моля пак твои замисъл с ръсене ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

електронното може и да го удържат под 1500Е унцията.
                            но металното ще прескочи 1700
                            )))
                            поздрави на тълкувателите на диаграмата! )))
                            Точно тук е трика. Металното не може да се достави и цената му започва да се раминава с хартиеното. Обаче същата ситуация е и, примерно, с граха и боба. Това, според мен, е силен сигнал за инфлация. Като човек преживял 2 инфлации, съм забелязал, че нещата така започват. Липса по магазаните, вдигане на цените и нищо не може да спре процеса. Под нищо разбирам административо определяне на цените. Това плюс масивното печатане на пари, в САЩ са си направо хеликоптерни. мисля че ще свърши с хипер инфлация. В дългосрочен план, златото като прокси, ще пренесе спестяванията през времето. Не само златото, т.нар. твърди активи. Много хора разбират това и с хеликоптерните пари ще се надуе невиждат балон в златото, апартаментите и тх. т.е. пак хиперинфлация. Може и да бъркам, но всичко натам води.

Коментар

според някои хора 5 унции ще купят къща след като удари по-силно кризата....
                              ти вероятно имаш повече?
                              нямам. аз тук само чета теб и възхищавам. ти мой кумир берта.
                              но малко пишеш глупост някои път. само някои.
                              но пак мои наи умен .
                              колко унци требва има човек за къща ? 5 ? да ?
                              хамсер значи готов с къща .

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK

хамсер ти сменил ника ? да ? сега де ще криеш 6 унци хамсер .
                                и в нова квартира с емигранти има скришно място ? да ?
                                6 унци на 1700 много пара хамсер. пази 6 унци дълбоко дълбоко
                                според някои хора 5 унции ще купят къща след като удари по-силно кризата....
                                ти вероятно имаш повече?

Коментар

Working...
                                X