If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предполагам си прочел вчерашния ми пост/единственно таиминга ми куца все още/числата не.Вчера забави сделка в ниските нива и една във високите от вчера,и от днес 1,2873.Та положителното в тая посока е че мога да сторя едни 200 пипса нагоре.
п.п:не съветвам никого да следва "кръгъл идиот"
Виж никой никого не обижда,само си даваме прогнозите.
Естествено че може и да качи(както казваш),въпроса е дали ще слезе още,и колко преди това!
Тайминга е доста важен!
До момента имам 40 пипа +,но няма да затварям още !
След като прибрах близо 2 фигури от 1,3100 от миналата седмица до 1,2820.
Отново съм къс от 1,2833
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Предполагам си прочел вчерашния ми пост/единственно таиминга ми куца все още/числата не.Вчера забави сделка в ниските нива и една във високите от вчера,и от днес 1,2873.Та положителното в тая посока е че мога да сторя едни 200 пипса нагоре.
Несъм бил във ВЕГАС ,смятам да ходя....Затворих късите....и една лека проба за 31.60...да потърся иедно дъно ...ВСЕ пак 26.60 БЕШЕ добра подкрепа а и Все още е
Мапанди...Ако ще организираш екскурзия до Вегас ...идвам ...по добър от мене по пиене на шотове няма ....а и имам 2каки от Варна там все ме канят....това лято незнам но на есен сам там даим погостувам ....че едната почнах да е санувам
Живот и здраве-това лято съм във Вегас-ако си бил там -кажи къде да ходя
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар