Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПък аз моя РЕКОРД от 21 поредни ударени стопа още не съм го ПОДОБРИЛ !!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТ'ва в черничкото ме разсмя малко
От предната седмица имаш пивот при евро/долар в 1.2954 с нивата ви казах за 2-та сценария надоле и нагоре ( алтернативния ), върни си там страниците и си чети, че много "критици" се навъдиха, а нивата бяха познати с убийствена точност, ама няма ти ги копирам, щот' не е целта да се фукам. Ама тогава се "накарах" на сладко бебе Тарантула, че влиза едно към гьотере, та и ти сега същия модел. По-добре идете в Лас Вегас, че поне ще боднете някоя руса мацка - крупие
Тая седмица е по-добре да не влизате в евро, освен ако не сте техничари и с много сос зад дупарата, щот' някоя позиция ще увисне дългосрочна.
П.П. Въобще чудя се защо само евро денсите? От лакомия ли? Т'ва е тъпа валута - да прави 2 поредни седмици ГАП.
К'во доверие може да имаш в такава овча валута, че не мога да се сетя? Ако направи и трета седмица ГАП, ще се хиля и то яко.
Седнала Меркел, почесала се по дебелия гъз и решила колко да бъде евро-то, щот' идели избори в Германия, па само тя не знае, че вече е пътник.
Дълги влизай от 1.2805 за тая седмица, но е по-удобно да ги хванеш от 1.2650 за следващия месец. Ся ще ви пилят нервите и пазара ще върви анти-логично да се обират стоповете на баламите.
За къси ви бях казал да ги хването от 1.3040 или ако беше пробило там от 1.31. Върни страниците и чети к'во ви писах, ама нЕкви кофермани тук дет' ме лаят ме изнервят и затова повече не се обаждам.
П.П. Може ли да ми преведеш какво значи стоп на +1. Благодаря предварително!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро!
Гледам Русото пак цифрички ви е дал-възползвайте се
Успехи днес !
Успехи!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеКотарче , далече си от истината , не търся такива зависимости , казвал съм го
поне сто пъти , не търся нива , а дати , изцеждам движението докрай , понякога ям
шамари както вчера , но всички стопове ми бяха на +1 , загубата ми е неосъществената печалба която не прибрах там горе . Живи и здрави до петък да видим какво ще стане , засега съм дълго 1.2880 и добавка 1.2850 . Успех ТАТО
А и между другото таргетът на дългите ми е 1.2950
От предната седмица имаш пивот при евро/долар в 1.2954 с нивата ви казах за 2-та сценария надоле и нагоре ( алтернативния ), върни си там страниците и си чети, че много "критици" се навъдиха, а нивата бяха познати с убийствена точност, ама няма ти ги копирам, щот' не е целта да се фукам. Ама тогава се "накарах" на сладко бебе Тарантула, че влиза едно към гьотере, та и ти сега същия модел. По-добре идете в Лас Вегас, че поне ще боднете някоя руса мацка - крупие
Тая седмица е по-добре да не влизате в евро, освен ако не сте техничари и с много сос зад дупарата, щот' някоя позиция ще увисне дългосрочна.
П.П. Въобще чудя се защо само евро денсите? От лакомия ли? Т'ва е тъпа валута - да прави 2 поредни седмици ГАП.
К'во доверие може да имаш в такава овча валута, че не мога да се сетя? Ако направи и трета седмица ГАП, ще се хиля и то яко.
Седнала Меркел, почесала се по дебелия гъз и решила колко да бъде евро-то, щот' идели избори в Германия, па само тя не знае, че вече е пътник.
Дълги влизай от 1.2805 за тая седмица, но е по-удобно да ги хванеш от 1.2650 за следващия месец. Ся ще ви пилят нервите и пазара ще върви анти-логично да се обират стоповете на баламите.
За къси ви бях казал да ги хването от 1.3040 или ако беше пробило там от 1.31. Върни страниците и чети к'во ви писах, ама нЕкви кофермани тук дет' ме лаят ме изнервят и затова повече не се обаждам.
П.П. Може ли да ми преведеш какво значи стоп на +1. Благодаря предварително!Last edited by marandi; 27.03.2013, 05:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениенамазахте ли ските девойчета
Гъбарках се с петрола няколко пъти вчера удачно и днес и хем знаех да не влизам толкоз рано, преди мача с Дания се наврях и увиснах на 40 цента отделе селл и сега се гледаме "строго" с петроля, щот' той опъна права линия - хаха
Шъ съ чака с поглед към златцето за влизане пак там при нива под 1598 за "оборот" да става през +10% профит и отместен стоп в 1530.
Тъпа седмица, ако не се раздвижат нещата, че на прави линии не мога да денся. Трябват ми апокалипсиси
Успех на бебетата сладки!Last edited by marandi; 27.03.2013, 05:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениедобра вечер
добри хорица
нищо не сте направили днес.всичко си е там,където беше вчера
МАМУН прописал бравас
мандахерцат се нещо тия индекси..аха аха нагоре, ама не им стиска надолу,същата работа
Успех!
П.П. 5-6 часа фучах с метлата и всичко беше на самотек, демек на тейк профити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХахах, не можах просто да се стърпя на поредната простотия на европейските бюрократи. Къс съм яко. На 8200 обаче гърмя В крайна сметка и така и така си търся нов брокер За сега само знам кой няма да бъде Успех на всички!!!
8152,45 върхът от 2007 е засега непокътнатТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар