If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добра вечер
добри хорица
нищо не сте направили днес.всичко си е там,където беше вчера
МАМУН прописал бравас
мандахерцат се нещо тия индекси..аха аха нагоре, ама не им стиска надолу,същата работа
Шубето е големо,за тва
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
добра вечер
добри хорица
нищо не сте направили днес.всичко си е там,където беше вчера
МАМУН прописал бравас
мандахерцат се нещо тия индекси..аха аха нагоре, ама не им стиска надолу,същата работа
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Централните банки на някои от бившите съветски социалистически републики са увеличили техните златни резерви през февруари. Тази на Русия е направила най-големите поръчки според Международния валутен фонд (МВФ). Златото се приема като алтернатива на валутите и много от централните банки го поръчват, за да диверсифицират валутните си резерви. Русия води класацията за февруари, купувайки 225 000 тройунции от ценния метал. По този начин нейните златни запаси възлизат на 31.4 млн. тройунции. Централната банка на Турция е другата със забележителни поръчки. През февруари тя е добавила 185 000 тройунции и сега притежава 12.08 млн. тройунции злато. К'о ще рече това
Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Хахах, не можах просто да се стърпя на поредната простотия на европейските бюрократи. Къс съм яко. На 8200 обаче гърмя В крайна сметка и така и така си търся нов брокер За сега само знам кой няма да бъде Успех на всички!!!
Мда,и аз съм се заинатил на 8300 гърмя,и няма да мръдна от късата си позиция
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Хахах, не можах просто да се стърпя на поредната простотия на европейските бюрократи. Къс съм яко. На 8200 обаче гърмя В крайна сметка и така и така си търся нов брокер За сега само знам кой няма да бъде Успех на всички!!!
Коментар