Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнението вярно шубето е
ама то умря ли тоя пазар.то нищо не мърда
Затишие преди буряАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеШубето е големо,за тва
ама то умря ли тоя пазар.то нищо не мърдаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениедобра вечер
добри хорица
нищо не сте направили днес.всичко си е там,където беше вчера
МАМУН прописал бравас
мандахерцат се нещо тия индекси..аха аха нагоре, ама не им стиска надолу,същата работаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеизстръскаха клона
пп. сега веке към легендарното
Да ми удари тейк профита на 1.2950 пък от там да ходи където искаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Централните банки на някои от бившите съветски социалистически републики са увеличили техните златни резерви през февруари. Тази на Русия е направила най-големите поръчки според Международния валутен фонд (МВФ). Златото се приема като алтернатива на валутите и много от централните банки го поръчват, за да диверсифицират валутните си резерви. Русия води класацията за февруари, купувайки 225 000 тройунции от ценния метал. По този начин нейните златни запаси възлизат на 31.4 млн. тройунции. Централната банка на Турция е другата със забележителни поръчки. През февруари тя е добавила 185 000 тройунции и сега притежава 12.08 млн. тройунции злато. К'о ще рече товаSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеOOOOOOOOO Мамуне-добре дошъл
Късо Дакси в твоя чест
ШЕБЕЦИ се народиха току що !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХахах, не можах просто да се стърпя на поредната простотия на европейските бюрократи. Къс съм яко. На 8200 обаче гърмя В крайна сметка и така и така си търся нов брокер За сега само знам кой няма да бъде Успех на всички!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеOOOOOOOOO Мамуне-добре дошъл
Късо Дакси в твоя чест
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Късо Дакси в твоя честАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар