чак пък дъно.... я едно бързо 29 от там 27.70 и от там нагоре да започне корекциата....26.60 дасе даде бес едно импулсно връщане...немисе вярва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеTo ЖАБОКА да се обади на криза
да видиш колко ще приберем още !!! :
Засега карам само на това !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqYАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеlast call Rede Chado
279X
да видиш колко ще приберем още !!! :
Засега карам само на това !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqYЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от totaka Разгледай мнениеколеги някой да знае повече за tradeInterceptor и дали е пробвал мерси предварителноПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеПредполагам си прочел вчерашния ми пост/единственно таиминга ми куца все още/числата не.Вчера забави сделка в ниските нива и една във високите от вчера,и от днес 1,2873.Та положителното в тая посока е че мога да сторя едни 200 пипса нагоре.
п.п:не съветвам никого да следва "кръгъл идиот"
Естествено че може и да качи(както казваш),въпроса е дали ще слезе още,и колко преди това!
Тайминга е доста важен!
До момента имам 40 пипа +,но няма да затварям още !
След като прибрах близо 2 фигури от 1,3100 от миналата седмица до 1,2820.
Отново съм къс от 1,2833Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеНяма ли ЖАБА да изкряска мощно на
кризаааааааааааааааааааааааааааааааа
че да приберем още едни 100-150 пипа надоле?????
маи 27 да се види е достатъчно за 100 на север
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеМ даааа и нека дългите започнат сега/EUR/USD/
п.п:то не бе инерция не бе чудо
Има още !
Каква инерция?-само 68 пипа за днесАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМапанди...Ако ще организираш екскурзия до Вегас ...идвам ...по добър от мене по пиене на шотове няма ....а и имам 2каки от Варна там все ме канят....това лято незнам но на есен сам там даим погостувам ....че едната почнах да е санувамАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар