Първоначално изпратено от cheff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Колега,
аз търгувам Злато, Сребро, индекси и валути, където мисля, че има възможност. Със Златото преключих, 2011-2013 скъсявах и вече реално Злато не търгувам, не виждам, за себе си възможност за търговия при Златото и Среброто в момента. Сега търгувам основно валути.
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи не беше ли златар, бре колега?
Много се хилих кат' ви четях в златарската тема. Иначе златцето ставаше за хеджиране до един момент и после стана греда - добре, че последно хеджирах там в 1650 кат' беше - прибрах 15$ и баста - ся го следя бегло от любопитство.
Щот' си има корелацийки разни с някои валути, ама рано му е още за хедж.
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСупер! сутринта ми е минал Take-Profit-a на 1.3460.
На 5000 къси EUR/USD от 1.3525 печеля по 65 пипса или 32,5$!
държах позицията около 1 месец и 2-е седмици. Доста се проточи, но все пак излезна на печалба! Честито!
Пускам пак 5000 къси EUR/USD тф 1.3495! Успех с новата позиция!
Много се хилих кат' ви четях в златарската тема. Иначе златцето ставаше за хеджиране до един момент и после стана греда - добре, че последно хеджирах там в 1650 кат' беше - прибрах 15$ и баста - ся го следя бегло от любопитство.
Щот' си има корелацийки разни с някои валути, ама рано му е още за хедж.
Успех!
Коментар
-
Супер! сутринта ми е минал Take-Profit-a на 1.3460.
На 5000 къси EUR/USD от 1.3525 печеля по 65 пипса или 32,5$!
държах позицията около 1 месец и 2-е седмици. Доста се проточи, но все пак излезна на печалба! Честито!
Пускам пак 5000 къси EUR/USD тф 1.3495! Успех с новата позиция!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
24.09.2013 12:39
Местя Take-Profit-a на 1.3460Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеМерси за отговора аз съм и пуснал дълга от 0.8270
Кекси валута е - успех!
П.П. Ордер селл го отмених в 0.8360 - ся ще го изгърбя селл в 0.8390 и чакаме.
Коментар
-
За кивито ми вдигнаха спреда - беше 3 сред до преди 3 месеца - после го направиха 4, а гледам от тая седмица .... изненада с портокали - 5 го направили тия моите малоумници.
Но е 'ноу секси валута да си имаш в кошницата, щот' е предвидима и шава малко. Демек за скалп и суинг, ако денсиш съм умалявал да я поря някой ден тя не умалява да иска още кекс.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеКивито за нагоре ли го денсиш?
Ся съм на ордери ( бай/селл ) - който удари все ми е 20-сет.
Успех!
П.П. Демек, останаха ми 2 бай в 0.8325 и 0.8375 и един селл в 0.8270. Другото по средата го разтиквах 1-2 седмици.
Ся съм на ордери бай в 0.8260 и селл в 0.8360 - ма, аз постоянно ги местя според Пазаря и т'ва е само за момента - след 1 час може да е станало друго.Last edited by marandi; 05.11.2013, 12:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРусото денси интрадей, бря - к'ви Нови години ..?
П.П. Боцнах още 10 пипона нето и докат' скивам още 5 да хлопна и то пак сбега да пусна ордер за по-удобен входец на кивито.
Ха, наздраве! ( и забрави денс на форекс гейм да се плей след месеци и т.н. )
Нема такъв филм - всичко в цял свят денси интрадей - стига да знае ко прайка. Ко боцнеш днес 200 пипона, пука ли ти дали си чакал кат' мисирка за 2 фигури от една позиция да сипне веднъж на високосна година? ( риторично )
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеТърпение.... Да мине нова година и американците пак ще започнат с бюджети, тавани разни... ще има хляб много.
П.П. Боцнах още 10 пипона нето и докат' скивам още 5 да хлопна и то пак сбега да пусна ордер за по-удобен входец на кивито.
Ха, наздраве! ( и забрави денс на форекс гейм да се плей след месеци и т.н. )
Нема такъв филм - всичко в цял свят денси интрадей - стига да знае ко прайка. Ко боцнеш днес 200 пипона, пука ли ти дали си чакал кат' мисирка за 2 фигури от една позиция да сипне веднъж на високосна година? ( риторично )
Успех!Last edited by marandi; 05.11.2013, 00:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКъде са всички бре???
60 пипона нето и от пооправени експозиции в кабеларката и кивито още 40 пипона с по-удобни входове.
Баси срама
П.П. Ще си напиша на монитора #Оставка да'е .. - не мо'а денся на такъв пазар.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТаз вечер дали можем да се опънем до 3389 барем днес да направим 200 пипса че вчера не можахме
Коментар
Коментар