IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Затворих си всички къси на загуба, за да си дръпна парите от акаунта и да сменя брокера, то еврото взе че падна. Как ги вземам тия решения, да ме пита някой!

Така и не мога да се ориентирам към какъв брокер да се насоча, всеки който прегледам или няма да има хеджиране, или ще взема големи седмични такси, или ще предлага бъгаво мобилно приложение.

Пу.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Затворих късия кабел от 1.6058 на 15 пипа - ся се чака нов вход.

Т'ва е за 3-4 мин. резултат. Почна ли да чаткаш как се денси?
      Това е ясно,ама за тия 15 пипоня,дай обеми.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Затворен селл на киви - 12 пипа - пускам ордер пак селл за 0.8325

Коментар

• Затворих късия кабел от 1.6058 на 15 пипа - ся се чака нов вход.

Т'ва е за 3-4 мин. резултат. Почна ли да чаткаш как се денси?

Коментар

• Аз кат' виден простак нов селл в 1.6058 - махам ордера за 1.6120

П.П. Кивито бай от 0.8325 беше затворена по-рано за 6 пипона и сега нов вход в 0.8319 - демек изравни ми селл-а дет' пуснах от 0.8318.

Демек, 6 от нет профит + 6 от смъкнат вход = 12 пипона за няма и час.

Ей, така се денси - ма, не смогвам да описвам какво прайкам.
            Last edited by marandi; 05.11.2013, 16:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
              Извинявай, но никъде не съм казал, че чакам 1.625 и ще влизам на късо. Писах само, че 1.608 за мен е важно ниво, ако го бият, виждам кабела да тества 1,625 до края на седмицата. Как ще се държи цената в тази зона 1.606-1608 - ще ми даде информация как да го търгувам. Ако бие 1,608 определено ще търся вход за дълги за да довърша движението към върха. Има и вариант 1.608 да спре движението нагоре - това е. Към момента без да се е развило ценовото движение и двата варианта са възможни.

Успех и на теб
              Правилно, точно сега не се влиза - зат'ва брулнах селл в 1.6120 чак - ма, т'ва движение умря засега и бягаме на други - освен с 2 насрещни за 1 фигура, но едната може да му зависне за повечко време.

Успех!

П.П. Колегата добре е влязъл като вход - после има вход на 1.62 и т.н. - не знам колко е як и как денси като стил, щот' Русото прелива от стилови техники - важното е да се търкаля акаунта, колкото се може по-бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                Ще свалят ли лихвата в четвъртък или не?
                Въпрос за един милион долара.

Коментар

• Ще свалят ли лихвата в четвъртък или не?
                  Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Ъмм ... някои от анализаторите па на брокитата ви шпрехат след 6 месеца 1.67 нива примерно?

Т'ва къде ти се пада на рейнджа? Демек то, ако висим и чакаме само сме зрители по-скоро.

Влизаш забърсваш - кот' ти пусне пазаро и излизаш. Баф' ма'а и умуване аз.

Не прочете ли колко пъти го забърсвах кабелака само днес и в двете посоки? 60-70 пипа само от него досега.

Ма, викаш да чакам да стане 1.6250 и евентуално тогава?

Вчера ви писах - цял свят къпи интадей търговия - няма чакане - пазара си е такъв, какъвто е. Ако го познаваш жулиш, кат' не знаеш седиш и чакаш.

Ъъ ... и пускаш дълбокосмислени анализи, ама днес 5.7 трлн. се превъртяха, вчера също и утре също ще се превъртят.

Не мо'а схвана за к'во е т'ва чакане?

Успех!
                    Извинявай, но никъде не съм казал, че чакам 1.625 и ще влизам на късо. Писах само, че 1.608 за мен е важно ниво, ако го бият, виждам кабела да тества 1,625 до края на седмицата. Как ще се държи цената в тази зона 1.606-1608 - ще ми даде информация как да го търгувам. Ако бие 1,608 определено ще търся вход за дълги за да довърша движението към върха. Има и вариант 1.608 да спре движението нагоре - това е. Към момента без да се е развило ценовото движение и двата варианта са възможни.

Успех и на теб

Коментар

1.6260 е върха според мен. 1.589 спира кабела за втори път за надолу. На 4Н това са ни двете граници на рейнджа. След днешните данни мисля,че целта за тази седмица ще бъде горната граница. За вход на 1.6050-80 вий си знаете най-добре какво правите. На мен ми идва такъв вход баш в средата на рейнджа, затова не го искам.
                      Ъмм ... някои от анализаторите па на брокитата ви шпрехат след 6 месеца 1.67 нива примерно?

Т'ва къде ти се пада на рейнджа? Демек то, ако висим и чакаме само сме зрители по-скоро.

Влизаш забърсваш - кот' ти пусне пазаро и излизаш. Баф' ма'а и умуване аз.

Не прочете ли колко пъти го забърсвах кабелака само днес и в двете посоки? 60-70 пипа само от него досега.

Ма, викаш да чакам да стане 1.6250 и евентуално тогава?

Вчера ви писах - цял свят къпи интадей търговия - няма чакане - пазара си е такъв, какъвто е. Ако го познаваш жулиш, кат' не знаеш седиш и чакаш.

Ъъ ... и пускаш дълбокосмислени анализи, ама днес 5.7 трлн. се превъртяха, вчера също и утре също ще се превъртят.

Не мо'а схвана за к'во е т'ва чакане?

Успех!

Коментар

И колко е "върха", ако не е тайна?

П.П. Колегата добре е влязал на 1.6050 - 1.6080 си е бинго направо.

Аз умалях да го бия дълга от 1.5958 днес и ся къси от 1.6047 затворих, после от 1.6051 затворих ... ся бих един ордер да плаша гаргите в 1.6120, ако не съм пред комп-а - но ще го селкам около 1.6060 с удоволствие.
                        1.6260 е върха според мен. 1.589 спира кабела за втори път за надолу. На 4Н това са ни двете граници на рейнджа. След днешните данни мисля,че целта за тази седмица ще бъде горната граница. За вход на 1.6050-80 вий си знаете най-добре какво правите. На мен ми идва такъв вход баш в средата на рейнджа, затова не го искам.

Коментар

Днес ингилизите извадиха данни доста над очакваното и това ритна кабела нагоре. 1,6080 е ключово ниво - бият ли го, ще гонят върха.
                          И колко е "върха", ако не е тайна?

П.П. Колегата добре е влязал на 1.6050 - 1.6080 си е бинго направо.

Аз умалях да го бия дълга от 1.5958 днес и ся къси от 1.6047 затворих, после от 1.6051 затворих ... ся бих един ордер да плаша гаргите в 1.6120, ако не съм пред комп-а - но ще го селкам около 1.6060 с удоволствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                            Много го надуха тва кабела, и пуснах леко къса от 1,6050.
                            Днес ингилизите извадиха данни доста над очакваното и това ритна кабела нагоре. 1,6080 е ключово ниво - бият ли го, ще гонят върха.

Коментар

• Много го надуха тва кабела, и пуснах леко къса от 1,6050.
                              chef

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Колега,

аз търгувам Злато, Сребро, индекси и валути, където мисля, че има възможност. Със Златото преключих, 2011-2013 скъсявах и вече реално Злато не търгувам, не виждам, за себе си възможност за търговия при Златото и Среброто в момента. Сега търгувам основно валути.
                                Правилно, колега - индексите са пред набалончване още няколко месеца и е рисково, металките шъ ги оставим да се кротнат за ясна корелация.

Само валутки засега - има и такива дни да'е ...

Коментар

Working...
                                X