Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБих насрещтна от 0.8318 ( контра ) - общо взето я цъкам през 50 пипа кат' входове, а скалпирам през 20-30 пипона. После чакам накъде ще хукне. Ся съм 2 бай и 2 селл - перфе.
Кекси валута е - успех!
П.П. Ордер селл го отмених в 0.8360 - ся ще го изгърбя селл в 0.8390 и чакаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеТака е удариха стоповете в понеделник сутринта на 1.3450, но трендлинията на дневна не е счупена все още. На практика понеделнишкото дъно е първи тест на дневната трендлиния. Сега предстои втори тест - ако тренда издържи пак, тогава ще имаме два опита на пазара да направи нещо и два провала. Чичко Брукс казва, че пазара като се провали два пъти да направи нещо, прави обратното - вероятност над 60%. Т.е. ако и втория опит е неуспешен ще има отскок, който ще даде няколко пипса поне за успешен скалп.
П.П. Имаш интуиция, опит, малко теория и малко практика. Намери си печеливш модел и т'ва е.
10к българи кат' тебека ( печеливши ) и кризата в БГ свършва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПо принцип евро/долар го проби още в понеделник през нощта като отвориха - удари 1.3450 - демек там е пробито.
П.П. Не денся евро/долар - най-високи са ми седмичните такси там. Бруля го през долар/швейцарец, което е почти същото.
Писах ви и прогноза накъде тръгваме тоя месец. Ти си преценявай - няма кой да се грижи за твоите кинти по-добре от тИбя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВсичко много хубаво,ама струва ли си висенето,нервите,времето,което може да се ползва за други по хубави работи.
Аз прецизирам входа,и си чакам профита,държа по 1-2 месеца позицията,но накрая резултата ми е колкото стотици твои зделки,нали най важно е крайния резултат,а гледам и да си пестя нервичките,че тях никой не ти ги плаща.
Не казвам,че това което правиш не е правилно,просто- стилове за денсене много.
Успех.
Спокич!
Колко пъти го правя тоя номер мислиш вече?
Ама, кат' се наложи да теглиш, теглиш, теглиш и накрая остава един .... ( между 3 и 4 цифри е най-бавен прехода ) - после се скача рязко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеКъсата от 1.3489 и тя затворена вече на 1.3468. Маранди, това са ми 3-те сделки за днес. При определено развитие мога да вляза на дълги за евро/долар - графиката според мен има потенциал, но трябва да се развие. Входа трябва да стане преди 18,30 - след това няма да търгувам.
П.П. Не денся евро/долар - най-високи са ми седмичните такси там. Бруля го през долар/швейцарец, което е почти същото.
Писах ви и прогноза накъде тръгваме тоя месец. Ти си преценявай - няма кой да се грижи за твоите кинти по-добре от тИбя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение20$ позиция = 3$ нет профит
В щатската търговия си задаваш сам кинтите - няма тия простотии "обеми".
Исках да покажа на сладко бебе Тео как се превърта акаунт и той да смята колко пипа брулнах за 1 час само.
Идеята е, че колелото се върти - па който иска да си чака.
П.П. Донов, увисна ми още 1-на позиция кабел селл в 1.5922 да'е ...
Тия ингилизи трудно дават банички за БГ хлапета да ги поеВа ...
Аз прецизирам входа,и си чакам профита,държа по 1-2 месеца позицията,но накрая резултата ми е колкото стотици твои зделки,нали най важно е крайния резултат,а гледам и да си пестя нервичките,че тях никой не ти ги плаща.
Не казвам,че това което правиш не е правилно,просто- стилове за денсене много.
Успех.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеМаранди, мисля, че имаш грешна представа как търгувам. Днес съм търгувал само евро/долар - първо късо от 1.3497 - затворено на 1.3485; след това дълго от 1.3486 - затворено на 1.3503; преди малко късо от 1.3489 - не е затворена все още. Всички сделки на М5. Не съм добър колкото теб, не мога да следя повече от 4 кроса. Може да не съм направил толкова пипса като теб но смятам, че за новобранец като мен, това не е лошо.
П.П. Руси изперкали не слушаш и толкоз!
В еврака няма хляб - 100 пъти ви го казах - много мудна двойка, ма щом се чувстваш добре там и си я следиш - ОК! Действай.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеМаранди, мисля, че имаш грешна представа как търгувам. Днес съм търгувал само евро/долар - първо късо от 1.3497 - затворено на 1.3485; след това дълго от 1.3486 - затворено на 1.3503; преди малко късо от 1.3489 - не е затворена все още. Всички сделки на М5. Не съм добър колкото теб, не мога да следя повече от 4 кроса. Може да не съм направил толкова пипса като теб но смятам, че за новобранец като мен, това не е лошо.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТова е ясно,ама за тия 15 пипоня,дай обеми.
В щатската търговия си задаваш сам кинтите - няма тия простотии "обеми".
Исках да покажа на сладко бебе Тео как се превърта акаунт и той да смята колко пипа брулнах за 1 час само.
Идеята е, че колелото се върти - па който иска да си чака.
П.П. Донов, увисна ми още 1-на позиция кабел селл в 1.5922 да'е ...
Тия ингилизи трудно дават банички за БГ хлапета да ги поеВа ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗатворих късия кабел от 1.6058 на 15 пипа - ся се чака нов вход.
Т'ва е за 3-4 мин. резултат. Почна ли да чаткаш как се денси?
Коментар
Коментар