IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Аз го укъсих от 0,8381
    Аз току що му сложих късото от 0,83987, стопа е на 0.8650

Коментар

• Аз го укъсих от 0,8381
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Бих насрещтна от 0.8318 ( контра ) - общо взето я цъкам през 50 пипа кат' входове, а скалпирам през 20-30 пипона. После чакам накъде ще хукне. Ся съм 2 бай и 2 селл - перфе.

Кекси валута е - успех!

П.П. Ордер селл го отмених в 0.8360 - ся ще го изгърбя селл в 0.8390 и чакаме.
        Аз си треснах дългата на 0.8362 с 92 пипа в джоба даваш ли сега да го почна на къси, че ми се услади

Коментар

• позицията ми при швейкчо
          ако бие нек-а на дв дъно, смятам
          да продължа и да добавям при
          всяка корекция
          стоплоса е брейн

Коментар

• Аре да затваряме и този скалп на дълги, че няма много ентусиазъм за нагоре.
            Маранди, ти не уважаваш чичко Брукс, ама той ми изкара все пак 15 пипса.
            Лека вечер на всички, утре пак сме тука
            Last edited by Teo88; 05.11.2013, 19:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
              Така е удариха стоповете в понеделник сутринта на 1.3450, но трендлинията на дневна не е счупена все още. На практика понеделнишкото дъно е първи тест на дневната трендлиния. Сега предстои втори тест - ако тренда издържи пак, тогава ще имаме два опита на пазара да направи нещо и два провала. Чичко Брукс казва, че пазара като се провали два пъти да направи нещо, прави обратното - вероятност над 60%. Т.е. ако и втория опит е неуспешен ще има отскок, който ще даде няколко пипса поне за успешен скалп.
              Не е Русото чилякът, който да те кара на кого да вярваш и на кого да не вярваш.

П.П. Имаш интуиция, опит, малко теория и малко практика. Намери си печеливш модел и т'ва е.

10к българи кат' тебека ( печеливши ) и кризата в БГ свършва.

Коментар

По принцип евро/долар го проби още в понеделник през нощта като отвориха - удари 1.3450 - демек там е пробито.

П.П. Не денся евро/долар - най-високи са ми седмичните такси там. Бруля го през долар/швейцарец, което е почти същото.

Писах ви и прогноза накъде тръгваме тоя месец. Ти си преценявай - няма кой да се грижи за твоите кинти по-добре от тИбя!
                Така е удариха стоповете в понеделник сутринта на 1.3450, но трендлинията на дневна не е счупена все още. На практика понеделнишкото дъно е първи тест на дневната трендлиния. Сега предстои втори тест - ако тренда издържи пак, тогава ще имаме два опита на пазара да направи нещо и два провала. Чичко Брукс казва, че пазара като се провали два пъти да направи нещо, прави обратното - вероятност над 60%. Т.е. ако и втория опит е неуспешен ще има отскок, който ще даде няколко пипса поне за успешен скалп.

Коментар

Всичко много хубаво,ама струва ли си висенето,нервите,времето,което може да се ползва за други по хубави работи.
                  Аз прецизирам входа,и си чакам профита,държа по 1-2 месеца позицията,но накрая резултата ми е колкото стотици твои зделки,нали най важно е крайния резултат,а гледам и да си пестя нервичките,че тях никой не ти ги плаща.
                  Не казвам,че това което правиш не е правилно,просто- стилове за денсене много.
                  Успех.
                  Споко, бря - мама кат' почина акаунта беше 5 цифри и после стана 4 - после 3 .... - дай ми малко шанс - ще стане пак 5 цифри скоро.

Спокич!

Колко пъти го правя тоя номер мислиш вече?

Ама, кат' се наложи да теглиш, теглиш, теглиш и накрая остава един .... ( между 3 и 4 цифри е най-бавен прехода ) - после се скача рязко.

Коментар

Късата от 1.3489 и тя затворена вече на 1.3468. Маранди, това са ми 3-те сделки за днес. При определено развитие мога да вляза на дълги за евро/долар - графиката според мен има потенциал, но трябва да се развие. Входа трябва да стане преди 18,30 - след това няма да търгувам.
                    По принцип евро/долар го проби още в понеделник през нощта като отвориха - удари 1.3450 - демек там е пробито.

П.П. Не денся евро/долар - най-високи са ми седмичните такси там. Бруля го през долар/швейцарец, което е почти същото.

Писах ви и прогноза накъде тръгваме тоя месец. Ти си преценявай - няма кой да се грижи за твоите кинти по-добре от тИбя!

Коментар

20$ позиция = 3$ нет профит

В щатската търговия си задаваш сам кинтите - няма тия простотии "обеми".

Исках да покажа на сладко бебе Тео как се превърта акаунт и той да смята колко пипа брулнах за 1 час само.

Идеята е, че колелото се върти - па който иска да си чака.

П.П. Донов, увисна ми още 1-на позиция кабел селл в 1.5922 да'е ...

Тия ингилизи трудно дават банички за БГ хлапета да ги поеВа ...
                      Всичко много хубаво,ама струва ли си висенето,нервите,времето,което може да се ползва за други по хубави работи.
                      Аз прецизирам входа,и си чакам профита,държа по 1-2 месеца позицията,но накрая резултата ми е колкото стотици твои зделки,нали най важно е крайния резултат,а гледам и да си пестя нервичките,че тях никой не ти ги плаща.
                      Не казвам,че това което правиш не е правилно,просто- стилове за денсене много.
                      Успех.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Късата от 1.3489 и тя затворена вече на 1.3468. Маранди, това са ми 3-те сделки за днес. При определено развитие мога да вляза на дълги за евро/долар - графиката според мен има потенциал, но трябва да се развие. Входа трябва да стане преди 18,30 - след това няма да търгувам.

Коментар

Маранди, мисля, че имаш грешна представа как търгувам. Днес съм търгувал само евро/долар - първо късо от 1.3497 - затворено на 1.3485; след това дълго от 1.3486 - затворено на 1.3503; преди малко късо от 1.3489 - не е затворена все още. Всички сделки на М5. Не съм добър колкото теб, не мога да следя повече от 4 кроса. Може да не съм направил толкова пипса като теб но смятам, че за новобранец като мен, това не е лошо.
                          Къпиш, както се чувстваш добре и толкоз.

П.П. Руси изперкали не слушаш и толкоз!

В еврака няма хляб - 100 пъти ви го казах - много мудна двойка, ма щом се чувстваш добре там и си я следиш - ОК! Действай.

Успех!

Коментар

Маранди, мисля, че имаш грешна представа как търгувам. Днес съм търгувал само евро/долар - първо късо от 1.3497 - затворено на 1.3485; след това дълго от 1.3486 - затворено на 1.3503; преди малко късо от 1.3489 - не е затворена все още. Всички сделки на М5. Не съм добър колкото теб, не мога да следя повече от 4 кроса. Може да не съм направил толкова пипса като теб но смятам, че за новобранец като мен, това не е лошо.
                            Търгувай си спокойно. Нали никой не те гони за бързи резултати?
                            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Това е ясно,ама за тия 15 пипоня,дай обеми.
                              20$ позиция = 3$ нет профит

В щатската търговия си задаваш сам кинтите - няма тия простотии "обеми".

Исках да покажа на сладко бебе Тео как се превърта акаунт и той да смята колко пипа брулнах за 1 час само.

Идеята е, че колелото се върти - па който иска да си чака.

П.П. Донов, увисна ми още 1-на позиция кабел селл в 1.5922 да'е ...

Тия ингилизи трудно дават банички за БГ хлапета да ги поеВа ...

Коментар

Затворих късия кабел от 1.6058 на 15 пипа - ся се чака нов вход.

Т'ва е за 3-4 мин. резултат. Почна ли да чаткаш как се денси?

Коментар

Working...
                                X