Покупка на EUR/USD от 1,3515 с ордер за добавка от 1,3495 , стоп - 1,3470 и тп -1,3620 - преди 50% фибо на 1,3636.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеМерси, даже на 250 пипа е стопа
Аз киви от скоро следя (имам не повече от 15-20 сделки с него, от които сигурно половината бяха по твои числа ), но си прав, че е много готина валута.
Следиш ли двойката USD/CAD? Там ми се вижда/привижда един приличен спад до края на седмицата с цел около една фигура.
Ако отиде над 1.06 или под 99 бих проявил интерес към нея да я издъня
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБе, дръж мин. стоп 150 пипа при кивито и трудно ще те изненада.
Поздравления за отиграването
Успех!
П.П. Предполагам, ако няма форс мажор тази седмица ще го затворим на нива около 0.8330
Аз киви от скоро следя (имам не повече от 15-20 сделки с него, от които сигурно половината бяха по твои числа ), но си прав, че е много готина валута.
Следиш ли двойката USD/CAD? Там ми се вижда/привижда един приличен спад до края на седмицата с цел около една фигура.
Коментар
-
поздравче от ТАТО
http://www.youtube.com/watch?v=we53TOJyt78Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениене пишете нещо.какво ще правим валутната двойка евро долар
Другите?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеЕ че какво му е на стопа
Поздравления за отиграването
Успех!
П.П. Предполагам, ако няма форс мажор тази седмица ще го затворим на нива около 0.8330
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениене пишете нещо.какво ще правим валутната двойка евро долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеидеален е , няма взимане
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеЕ че какво му е на стопаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение2 фигури и половина стоп ,ти си знаеш
Last edited by bvg; 06.11.2013, 13:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеАз току що му сложих късото от 0,83987, стопа е на 0.8650Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар