15:30 - още
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеИма една агенция, която на 100% досега предвижда действията на ЕЦБ и тя вчера каза, че няма да се пипат лихвите днес. След новината пазарът тръгна нагоре, но върна и това ме навежда на мисълта, че пазарът е калкулирал решението на ЕЦБ вече... в този ред на мисли и на мен ми се струва, че след решението може да качим за малко и после надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеНапълнихте ли тумбаците хиени мръсни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladoo88 Разгледай мнениеДобре го каза... И според мен няма да пипат лихвите. Появил се някакъв слух и вече голяма работа. Отразени са нещата.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеИма една агенция, която на 100% досега предвижда действията на ЕЦБ и тя вчера каза, че няма да се пипат лихвите днес. След новината пазарът тръгна нагоре, но върна и това ме навежда на мисълта, че пазарът е калкулирал решението на ЕЦБ вече... в този ред на мисли и на мен ми се струва, че след решението може да качим за малко и после надолу
Коментар
-
Има една агенция, която на 100% досега предвижда действията на ЕЦБ и тя вчера каза, че няма да се пипат лихвите днес. След новината пазарът тръгна нагоре, но върна и това ме навежда на мисълта, че пазарът е калкулирал решението на ЕЦБ вече... в този ред на мисли и на мен ми се струва, че след решението може да качим за малко и после надолуKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеАбе, на вас струва ли ви се резонно Драгича да бута лихвите? Не е ли малко пресилено? Да не се окаже цялата работа буря в чаша вода и ако лихвата остане и не каже нищо обезпокоително в това отношение, да направим едни 150 пипса нагоре?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру!
Айде да я почваме О време дет се вика
после по посоката.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар