IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 15:30 - още
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      Има една агенция, която на 100% досега предвижда действията на ЕЦБ и тя вчера каза, че няма да се пипат лихвите днес. След новината пазарът тръгна нагоре, но върна и това ме навежда на мисълта, че пазарът е калкулирал решението на ЕЦБ вече... в този ред на мисли и на мен ми се струва, че след решението може да качим за малко и после надолу
      Значи вече на 90% предвижда

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
        Аз лично преядох
        Нека ме боли.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
          Напълнихте ли тумбаците хиени мръсни?
          Аз лично преядох

Коментар

• Някой да не би да се е ощипал? Златото ще последва еврака това да се знае

Коментар

• Напълнихте ли тумбаците хиени мръсни?

Коментар

• Охххх, Котьооооооооооо

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladoo88 Разгледай мнение
                  Добре го каза... И според мен няма да пипат лихвите. Появил се някакъв слух и вече голяма работа. Отразени са нещата.
                  Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                    Има една агенция, която на 100% досега предвижда действията на ЕЦБ и тя вчера каза, че няма да се пипат лихвите днес. След новината пазарът тръгна нагоре, но върна и това ме навежда на мисълта, че пазарът е калкулирал решението на ЕЦБ вече... в този ред на мисли и на мен ми се струва, че след решението може да качим за малко и после надолу
                    Добре го каза... И според мен няма да пипат лихвите. Появил се някакъв слух и вече голяма работа. Отразени са нещата.

Коментар

• Не надява а трябва 35.80 има обем на дългите а и времево корекцията още е активна
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Има една агенция, която на 100% досега предвижда действията на ЕЦБ и тя вчера каза, че няма да се пипат лихвите днес. След новината пазарът тръгна нагоре, но върна и това ме навежда на мисълта, че пазарът е калкулирал решението на ЕЦБ вече... в този ред на мисли и на мен ми се струва, че след решението може да качим за малко и после надолу
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                          Абе, на вас струва ли ви се резонно Драгича да бута лихвите? Не е ли малко пресилено? Да не се окаже цялата работа буря в чаша вода и ако лихвата остане и не каже нищо обезпокоително в това отношение, да направим едни 150 пипса нагоре?
                          и ТАТО се надява Драганчо да направи един шип нагоре и после да се сурне
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Маранди, в краткосрочен план кивито е най- корелирано с еврото и е малко над три пъти по- волатилно. Ако вземем предвид разликата в разходите, търгуваш практически същото. Само при е/й е по- изразена тенденцията. Естествено...

Коментар

• Абе, на вас струва ли ви се резонно Драгича да бута лихвите? Не е ли малко пресилено? Да не се окаже цялата работа буря в чаша вода и ако лихвата остане и не каже нищо обезпокоително в това отношение, да направим едни 150 пипса нагоре?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Дубрутру!
                                Айде да я почваме О време дет се вика
                                първо, лихвите да видим
                                после по посоката.
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X