Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНяма такова нещо киви и евро да корелират - най-малко погледни годишната им графика на 2-те и ако 30 фигури разлика за теб е корелация ....
.... явно Русото трябва да седне да срича к'ви глупости съм чел, че значело корелация.
ОбъркАл съм се яко значи
С други думи интрадей движенията м/у двете двойки са сходни в 70% от случаите, като при нзд графиката е три пъти по- рошава. Можеш лесно да го провериш, все ги има някъде сметките в нета. И да, знам, че визуално не изглежда така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеКолегата има предвид данните в 15:30...
А за Драги - очкаваш ли, че за 10 дена спад от 500 пипса ще каже - Много сме добре.
Чешката банка в 14:00 взе решение активно да разпродава кроната на валутните пазари.
Криза!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениене се надявай на повече, по скоро след изказванията ще тръгне наобратно или ще задържи около тези нива. В исторически план за 10 години назад сме имали само 3 пъти движения над 2 фигури за един ден така че ако има ще има 20 пипа още надолу. абе искам да кажа не се лакомете повече взимайте квото имате дотука и бягайте риска да земете някай пип още не си трува.
А за Драги - очкаваш ли, че за 10 дена спад от 500 пипса ще каже - Много сме добре.
Чешката банка в 14:00 взе решение активно да разпродава кроната на валутните пазари.
Криза!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЗащото на USD/JPY не я бърка лихвата на EUR
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеА яната защо стои на едно място ...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от aladinzmeq Разгледай мнение15.30 и друго ще потъне, но май тука не действат техническите анализи
Коментар
-
Д. Георгиев: Пазарът се настройва за понижения на основните лихви на ЕЦБ
Спадът при еврото след заседанието в четвъртък няма да е значителен, предвид регистрираните преди дни понижения спрямо долара, коментира финансистът
Пазарът все повече се настройва за понижения на основните лихви на ЕЦБ на заседанието в четвъртък, коментира в ефира на Bulgaria Оn Air Димитър Георгиев, ръководител „Финансови пазари“ в ЕЛАНА Трейдинг. По думите му ефектът от понижението в известна степен вече е изконсумиран с оглед на регистрираните в последните дни спадове на европейската валута спрямо долара. В този смисъл според Георгиев не се очаква значително понижение на еврото
http://www.investor.bg/analizi/9/a/d...na-ecb,160889/
ха сега да видим кое и как е изконсумираноТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеМаранди, в краткосрочен план кивито е най- корелирано с еврото и е малко над три пъти по- волатилно. Ако вземем предвид разликата в разходите, търгуваш практически същото. Само при е/й е по- изразена тенденцията. Естествено...
.... явно Русото трябва да седне да срича к'ви глупости съм чел, че значело корелация.
ОбъркАл съм се яко значи
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение15:30 - още
Коментар
-
Лимита при 1.3350 думна
Поздрави на всички с :
http://www.youtube.com/watch?v=VQ7O0oXlp5g
Money (never enough)
Love (never enough)
Me (never enough)