IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Д. Георгиев: Пазарът се настройва за понижения на основните лихви на ЕЦБ

Спадът при еврото след заседанието в четвъртък няма да е значителен, предвид регистрираните преди дни понижения спрямо долара, коментира финансистът

Пазарът все повече се настройва за понижения на основните лихви на ЕЦБ на заседанието в четвъртък, коментира в ефира на Bulgaria Оn Air Димитър Георгиев, ръководител „Финансови пазари“ в ЕЛАНА Трейдинг. По думите му ефектът от понижението в известна степен вече е изконсумиран с оглед на регистрираните в последните дни спадове на европейската валута спрямо долара. В този смисъл според Георгиев не се очаква значително понижение на еврото
    http://www.investor.bg/analizi/9/a/d...na-ecb,160889/

ха сега да видим кое и как е изконсумирано
    Яка консумация стана

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Няма такова нещо киви и евро да корелират - най-малко погледни годишната им графика на 2-те и ако 30 фигури разлика за теб е корелация ....

.... явно Русото трябва да седне да срича к'ви глупости съм чел, че значело корелация.

ОбъркАл съм се яко значи
      Не четеш - в краткосрочен план корелацията м/у двете е 70% в момента, като кивито е малко над 3 пъти по- волатилно при съизмерим дневен рейндж. Исторически краткосрочната корелация устойчиво държи над 70%. Говорим за краткосрочни движения, каквито и търгуваш, а не за разликата, която ще се получи при по- голямата волатилност през годините. Когато почнеш да търгуваш по анализ правен на годишна графика, тогава ще търсим корелации и зависимости на подобен период. "Корелации" от годишна ще дават отклонения на вековна графика, а защо не изобщо да липсват подобни зависимости на по- големия период?... Визуално ти се виждат много тия 30 фигури (дори не съм отварял графика, за да проверя наблюдението ти - може реално да е друга цифрата), но пипсчетата се натрупват с времето...

С други думи интрадей движенията м/у двете двойки са сходни в 70% от случаите, като при нзд графиката е три пъти по- рошава. Можеш лесно да го провериш, все ги има някъде сметките в нета. И да, знам, че визуално не изглежда така...

Коментар

• Легендарното го мина като малка гара
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
          Колегата има предвид данните в 15:30...

А за Драги - очкаваш ли, че за 10 дена спад от 500 пипса ще каже - Много сме добре.

Чешката банка в 14:00 взе решение активно да разпродава кроната на валутните пазари.

Криза!
          не обаче американците може да изкарат некви лоши данни

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
            не се надявай на повече, по скоро след изказванията ще тръгне наобратно или ще задържи около тези нива. В исторически план за 10 години назад сме имали само 3 пъти движения над 2 фигури за един ден така че ако има ще има 20 пипа още надолу. абе искам да кажа не се лакомете повече взимайте квото имате дотука и бягайте риска да земете някай пип още не си трува.
            Колегата има предвид данните в 15:30...

А за Драги - очкаваш ли, че за 10 дена спад от 500 пипса ще каже - Много сме добре.

Чешката банка в 14:00 взе решение активно да разпродава кроната на валутните пазари.

Криза!

Коментар

Защото на USD/JPY не я бърка лихвата на EUR
              Прав си, но все до 99.15 ми се ще да се качи .

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                А яната защо стои на едно място ...
                Защото на USD/JPY не я бърка лихвата на EUR

Коментар

• Първоначално изпратено от aladinzmeq Разгледай мнение
                  15.30 и друго ще потъне, но май тука не действат техническите анализи
                  не се надявай на повече, по скоро след изказванията ще тръгне наобратно или ще задържи около тези нива. В исторически план за 10 години назад сме имали само 3 пъти движения над 2 фигури за един ден така че ако има ще има 20 пипа още надолу. абе искам да кажа не се лакомете повече взимайте квото имате дотука и бягайте риска да земете някай пип още не си трува.

Коментар

• Д. Георгиев: Пазарът се настройва за понижения на основните лихви на ЕЦБ

Спадът при еврото след заседанието в четвъртък няма да е значителен, предвид регистрираните преди дни понижения спрямо долара, коментира финансистът

Пазарът все повече се настройва за понижения на основните лихви на ЕЦБ на заседанието в четвъртък, коментира в ефира на Bulgaria Оn Air Димитър Георгиев, ръководител „Финансови пазари“ в ЕЛАНА Трейдинг. По думите му ефектът от понижението в известна степен вече е изконсумиран с оглед на регистрираните в последните дни спадове на европейската валута спрямо долара. В този смисъл според Георгиев не се очаква значително понижение на еврото
                    http://www.investor.bg/analizi/9/a/d...na-ecb,160889/

ха сега да видим кое и как е изконсумирано
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• jpy

А яната защо стои на едно място ...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        Маранди, в краткосрочен план кивито е най- корелирано с еврото и е малко над три пъти по- волатилно. Ако вземем предвид разликата в разходите, търгуваш практически същото. Само при е/й е по- изразена тенденцията. Естествено...
                        Няма такова нещо киви и евро да корелират - най-малко погледни годишната им графика на 2-те и ако 30 фигури разлика за теб е корелация ....

.... явно Русото трябва да седне да срича к'ви глупости съм чел, че значело корелация.

ОбъркАл съм се яко значи

Коментар

• Е, па дадох ви прогнозата на евро/долар за ноември - па, вие си четете аматьорчетата, пардон икУнУмистите кой ко бил казал

Коментар

• 67 от 70 икономисти не предвиждаха понижение и затова реакцията е такава... супер Марио в действие... очаквах да качи и да продам, но здраве да е... интересното е, че сега ако доларът покаже мускули утре на НФП, то евро/долар може да му се стъжни
                            Keep going ...

Коментар

15:30 - още
                              15.30 и друго ще потъне, но май тука не действат техническите анализи

Коментар

• Лимита при 1.3350 думна
                                Поздрави на всички с :
                                http://www.youtube.com/watch?v=VQ7O0oXlp5g
                                Money (never enough)
                                Love (never enough)
                                Me (never enough)
                                Money Love me, Money Love me

More, I need more, gimme more, gimme yours
                                We take money
                                Money, money, money
                                You make money, money
                                Take money, money, money
                                A funny thing about the money thing is
                                You need a little bit
                                Then a little more than a little bit

Сега да вдидим кога ще думне следващият лимит, а върне ли - пазарувам пак
                                Успех на всички

Коментар

Working...
                                X