If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ааааааааааааа Маранди, бъркаш, намерих ти предната прогноза в другата тема и а прочетох.
А питането ми за вербалните атаки за подкрепа на ойрото е във връзка с митинга на ЕЦБ-то другата седмица. Макар, че Тато е убеден, че ойрото се спомина, другата седмица може стане интересно - сащските данни за заетостта и срещата на ЕЦБ-то - не е хубаво да се пренебрегват.
Но важното е волатилността да се нормализира - нагоре, надоле не ме интересува къде ще ходи - важното е да прави дневни барове от над 100 пипса. Последния месец със среднодневен рейндж от 60 пипса - много се изнервих.
А вчера и аз скъсявах паунда, еврото направи хубаво движение надолу но ме достраша нещо да го пипам.
Ай, готин уикенд от мен.
Тато не базикай колеготе...щесе научат.Сега е важно първо да пробие 34.70 от раз и тогава да върне ....за дане станепробив на 34.70 от АВC тоест С ...нека да е от А.Весел празник Тато
Новобранците требе да се шашкат ... тъй се подготвят по добре за бъдещия им форекс живот
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Маранди, с евро падащо като тухла и олио на червено, Мути Ангела дали е вече в оргазъм. Как смяташ, ще има ли агресивни изказвания за ремонт на положението?
Те ги изказаха, бебе сладко ( но те е домързяло да ми намериш прогнозата за октомври - в другата форекс тема ).
Демек ЕЦБ задържаше от 60 млрд. напечатани хартии - 40 мрлд. стояха блокирани. Ся края на годината ги пускат и тях ( да наливали ликвидност на баМките ).
В превод да си вземат бонусите
Ся УСА няма се учудя, ако й го начука с петрол още 10-15$ надоле, щот' дебелата Меркел досега се прави на умна да го напъва.
П.П. Ма, аз евро не денся, най-високи са ми таксите за него. Днес си пооправях експозицията по паунда. През долар/швейцарец го шибах на бай до вчера еврака ( че таксите са ми над 3 пъти по-ниски ) - вече всичко е затворено там - демек ся малко почивка към еврото.
Та, за бай паунд - праснах една насрещна с разлика 90 пипа от селл-а ми, дет' го мъкна и после по средата на упражнението набих още 2 нарещни бай и селл.
Ся не ме бърка накъде ще ходи бай ти кабел, нагоре ли, надоле ли
Тато не базикай колеготе...щесе научат.Сега е важно първо да пробие 34.70 от раз и тогава да върне ....за дане станепробив на 34.70 от АВC тоест С ...нека да е от А.Весел празник Тато
Маранди, с евро падащо като тухла и олио на червено, Мути Ангела дали е вече в оргазъм. Как смяташ, ще има ли агресивни изказвания за ремонт на положението?
Коментар