Все повече заприличва на свободно падане без парашут...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗасега не виждам механизъм с който да спрат обезценяването. В Русия извън финансовите среди (някои от тях бяха в час какво ще стане още в началото на годината) се смееха до преди някоя седмица на ставащото, но сега са в потрес и паника. Което значи, че физическата покупка на валути ще се усили. В края на годината много руски корпорации трябва да платят и лихви или падежи на свои облигации. Това са към 150 милиарда долара май.. а кошничката на РЦБ я има, я не около 400 милиарда. Днес май пак са интервенирали, но без успех.
като си мислех че ще успея да влезна пак от 62.80
да ама не сега само смятам пропуснати ползи и се чудя
дали все пак да не се пусна в началото на хамериканската сесия без
значение цената ????????????izkupuvam blagorodni metali
Коментар
-
Първоначално изпратено от zevsa Разгледай мнениеа дали RCB има какво друго да направи да спре обезценката след като тези 17% само
отвориха нови изгодни входове за такива като мен който сутрин отварят позиции а вечер ги затварятhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеами на 1,2599999 имаме обем да бием тъй че след 1,25358 може и 1,26000
утре до довечера нищо няма да се случи всички ще чакат умниците какво ще изръсят
така че късо от 1.2575 до 1.2525izkupuvam blagorodni metali
Коментар
-
от 1.2575 късо
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепуууууу това 1.25358 голяма мъка
янка мойта любимка я отпуснаха , ама не може така да пенетрираш 119,99
ама FOMC утре май по добре да го изчакамеizkupuvam blagorodni metali
Коментар
-
пуууууу това 1.25358 голяма мъка
янка мойта любимка я отпуснаха , ама не може така да пенетрираш 119,99Last edited by the architect; 16.12.2014, 12:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко мине 85 отива на 93 рубли
отвориха нови изгодни входове за такива като мен който сутрин отварят позиции а вечер ги затварятizkupuvam blagorodni metali
Коментар
-
Ако мине 85 отива на 93 рубли
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
RUB
момчета и дами не губете време руската валута се отплаща много добре
от четвъртък до сега само от нея съм удвоил акаунта който презаредих същия ден
и то при положение че играя много предпазливо не оставям отворена позиция ако
не съм пред PCто а ако бях рискувал да беше по 5 досега!
УСПЕХizkupuvam blagorodni metali
Коментар
Коментар