Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Palq raketata ....kakto ipri kabela za 1.59
До кога с тези буквички?Last edited by Amsterdamm; 15.12.2014, 19:09.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеаз ползвам www.XE.com до де съм на работа ... мързи ме да зареждам платформи
По принцип ползвам това
http://www.deltastock.com/bulgaria/resources/quotes.asp
но за някои екзотики не става ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПрощавайте за лаишкия въпрос - къде може да си види рублата в реално време, ако си нямаш отворена платформа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПрощавайте за лаишкия въпрос - къде може да си види рублата в реално време, ако си нямаш отворена платформа
Коментар
-
Моля, пишете на Кирилица!Last edited by Amsterdamm; 15.12.2014, 16:38.izkupuvam blagorodni metali
Коментар
-
Първоначално изпратено от zevsa Разгледай мнениемай ще стигне бързо и до 70 и 80 че и 100 може да удариЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
отвя 60 долара
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеКакво ще се случи ли? Ами рублата гони 60 за 1 долар. и ще ги стигне, за съжаление.izkupuvam blagorodni metali
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение1.2440 дълго с малък обем , не е точният вход мисля , затова съм заредил бай лимити
надолу през 50 пипса и бай стопове нагоре през 25 пипса , цел 1.3000 , успехАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеЕ/Долар си плаче за късо. Ма нека да отвори поне Лондон.
според риск мениджмънта беше стигнал върха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеИ аз обичам всеки пипс, дето носи нещо в акаунта ми!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеВсеки спечелен пипс е добре дошъл
Коментар
Коментар