Първоначално изпратено от ivaceda
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеОтворих дълга при евро/долар от 1,24575, със стоп 10 писпа.
От вчерашната спечелиш само 1 пипс
Успех на всичкиhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеОтворих дълга при евро/долар от 1,24575, със стоп 10 писпа.
От вчерашната спечелиш само 1 пипс
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеКакво ще се случи ли? Ами рублата гони 60 за 1 долар. и ще ги стигне, за съжаление.izkupuvam blagorodni metali
Коментар
-
Първоначално изпратено от zevsa Разгледай мнениенякой може ли да даде някакви предположения какво ще се случи тук
от няколко дни всеки ден прибирам по 50 пипса нагоре и ако съм прибрал 200пипа съм отървал още толкова ама като му гледам движенията тръпки ме побиватhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКофти доста маймуни се качиха на клона и го счупиха, добре че скалпа ми е як та знае кога започва и кога свършва вълната.
Много ми беше приятно цял ден сам да си пиша във форума.
Добре, че и вие показвате входовете които сте видели.
Не че помагам на някой със скалперските си публикации, но вие и това не правите.
Много ми е трудно да давам вход тъй като ползвам експерт и той "знае" кога да влиза и кога да излиза.....,само го контролирам да не отваря много ордери в едната посока.....,но не ми пречи да определям горе долу до къде ще ходи движението.....,затова използвам няколко МА-та,Bollinger Bands,MACD,Stochastic и това е.....,другото е опит и доста време пред компа.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Кофти доста маймуни се качиха на клона и го счупиха, добре че скалпа ми е як та знае кога започва и кога свършва вълната.
Много ми беше приятно цял ден сам да си пиша във форума.
Добре, че и вие показвате входовете които сте видели.
Не че помагам на някой със скалперските си публикации, но вие и това не правите.Който ме слуша фалира.
Коментар
Коментар