If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според корелациите за които споменах че наблюдавам при NZD/USD утре трябва
да е силен ъп дей до нивата горе долу откъдето купих . Не е препоръка за НИЩО ,
просто го наблюдавайте да видим какво ще стане
Кавичките в "логиката" - достатъчно точно отразяват възможността за реализиране на безкрайни печалби от тия, които осигуряват достъп до пазара. Същите разчитат единствено на "логиката" на пазара, която, погледната отвсякъде - си е АНТИЛОГИКА и хаос в истински вид - недефинируем и непрогнозируем.
anone, аз съм ти контра малко, като пуснах дълги NZDJPY, което не значи,че и дюете позиции няма да излязат (ако размърдат малко корса EURNZD)...или да гризнем и дюамата
я кажи как виждаш златото от тези нива...понеже знам че тие е лйубима тема
Не си ми контра. Аз също съм на дълги NZD, но през еврото.
Златото е трудно от тези нива и ситуация (то и затова консолидира напоследък). Досега в цената му се прайсна намаляването на QE, но това ще е докато борсите държат нива. Гледам, че засега успяват с много добри икономически данни, но пък те са изоставащи (като ордерите днес). Да видим увереността на консуматора след малко.
По-общо - цената на златото ще се натиска надолу, докато борсите не започнат краш (тогава ще имаме риск-он) или инфлацията е под 2% (при над 2% ще имаме ситуация на обезценка на кеша). Безработицата, според мен, вече е по-маловажен фактор.
Разбира се, факторът "решения на ФЕД" е основен. Аз говоря през останалото време за търговия.
Успех.
П.П.
masagor написа:
като пуснах дълги NZDJPY
Ааа, намекваш за късите ми евро/йена ли?
Няма проблем. Всички ще излязат.
Единодушни сме, че акълът - всички си го имаме......, само не ми е ясно, защо все не можем да хващаме "логиката" на пазара? Май, защото няма такава. Е, ако е така, как да мислим, че това да е на практика алогично? Ей това са някакви каламбури, дето мира ми не дават...
На практика - и аз пускам едни дълги. Според мен трябва да има малко по-голяма корекция, но ако стигне до 1.315 - ще затворя /и зная, че след това задължително ще продължи още по-нагоре.../
Кавичките в "логиката" - достатъчно точно отразяват възможността за реализиране на безкрайни печалби от тия, които осигуряват достъп до пазара. Същите разчитат единствено на "логиката" на пазара, която, погледната отвсякъде - си е АНТИЛОГИКА и хаос в истински вид - недефинируем и непрогнозируем.
Не, "трябва", а "защо" се получава дадено движение, пък било то и корекция.
Дотогава "логиката на пазара" ще бъде Тера инкогнита или в обичайния вариант - че не съществува.
Успех!
anone, аз съм ти контра малко, като пуснах дълги NZDJPY, което не значи,че и дюете позиции няма да излязат (ако размърдат малко корса EURNZD)...или да гризнем и дюамата
я кажи как виждаш златото от тези нива...понеже знам че тие е лйубима тема
Единодушни сме, че акълът - всички си го имаме......, само не ми е ясно, защо все не можем да хващаме "логиката" на пазара? Май, защото няма такава. Е, ако е така, как да мислим, че това да е на практика алогично? Ей това са някакви каламбури, дето мира ми не дават...
На практика - и аз пускам едни дълги. Според мен трябва да има малко по-голяма корекция, но ако стигне до 1.315 - ще затворя /и зная, че след това задължително ще продължи още по-нагоре.../
ако успееш да си отговориш на въпроса, какво точно движи пазара, ще си на сюетлинни години пред повечето участници във форума
В червеното е оксиморон.
Не, "трябва", а "защо" се получава дадено движение, пък било то и корекция.
Дотогава "логиката на пазара" ще бъде Тера инкогнита или в обичайния вариант - че не съществува.
Коментар