Първоначално изпратено от ivancholak
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Гледах предаването с Н.Василев и К.Петров.Истина е ,че г-н Петров имаше 2005,2006 г много точни анализи за недвижимите имоти.Но това не означава ,че и сега е прав за вдигане на златото и спада на имотите.Тезата му бе,че ако нещо е паднало много-не значи .че няма още да падне/ имотите/ и ако се е вдигнало много ...оше ще се вдигне/златото/.Постонно правеше сравнение с 1929 г.Никито се опетла-бъркаше инвестиция в имот с имот за живеене.Ако трябва да се мерят п....,Бъфет не харесва златото като инвестиция и има много статии за това.А от Бъфет по-велик нЕмаLast edited by 000; 04.08.2012, 11:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеможе би имаш на предвид проф.Красимир Петров? Ако за него мога да кажа само голям ерудит, евалла!Last edited by БАЦЕ; 04.08.2012, 17:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеМежду другото да дигнем кокалите на темата по същество - безработицата в Щатите си расте а икономиката се забавя на фона на наближаващи избори, Гърция до месец със сигурност ще фалира а в същото време цяла Европа зацапва свещите, Китай също сериозно забавя темпото, Иран се дърви на Израел и Чичо Сам подкрепен от Китай и Русия.........Всичко това изисква много бързо няколко трилиона $, които явно ще се изсипят изведнъж от всички ЦБ, може би ако не ударно и координирано в един ден, то поне в рамките на един и същи месец. Чудя се какво ли би се случило с пазара на любимото ни злато и каква цена очаквате за есента или до края на годината? Смейте ми се, но на мен ми се привиждат цифри от порядъка на 2500$+
Прав си,ако малко подредя по друг начин въпроса ти, Дау и Златото, Петрола и Златото, Храните и Златото, Войната и Златото, БРИКС и Златото, ЕвроСвинете и Златото, ......все въпроси за милиони
Имам една резервация в един клуб където ще се дере Азис, лъжа компанията че още не съм се оправил...... ще ходя да видя Златотърсачките, приятна вечер
Коментар
-
Между другото да дигнем кокалите на темата по същество - безработицата в Щатите си расте а икономиката се забавя на фона на наближаващи избори, Гърция до месец със сигурност ще фалира а в същото време цяла Европа зацапва свещите, Китай също сериозно забавя темпото, Иран се дърви на Израел и Чичо Сам подкрепен от Китай и Русия.........Всичко това изисква много бързо няколко трилиона $, които явно ще се изсипят изведнъж от всички ЦБ, може би ако не ударно и координирано в един ден, то поне в рамките на един и същи месец. Чудя се какво ли би се случило с пазара на любимото ни злато и каква цена очаквате за есента или до края на годината? Смейте ми се, но на мен ми се привиждат цифри от порядъка на 2500$+
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеТочно така, също участваше и Никиту Василев, очевадна разлика в класите
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеможе би имаш на предвид проф.Красимир Петров? Ако за него мога да кажа само голям ерудит, евалла!
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеСнощи по ТИМ-тв в едно предаване гост беше Красимир Петров, просто не се бях замислял за произхода на словото твърда валута
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА не е така 1999 година се случва нещо много интересно което ще определи бедещи десителетия възход на златото спрямо останалите валути печатането е резултат от минали събития и прегрешения на лобита сарафски банки и политически кръгове в САЩ и Европа
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеТова и слепците ще го разберат:
„От началото на кризата големите четири централни банки (Федералният резерв, Европейската централна банка, Английската централна банка и Японската централна банка) са напечатали около 9 трлн. долара – приблизително еквивалента на общата стойност на златото, което някога е било добивано“, се посочва в доклада."
Само глупаците ще държат до последно на своето, докато останат капо.
Коментар
-
Това и слепците ще го разберат:
„От началото на кризата големите четири централни банки (Федералният резерв, Европейската централна банка, Английската централна банка и Японската централна банка) са напечатали около 9 трлн. долара – приблизително еквивалента на общата стойност на златото, което някога е било добивано“, се посочва в доклада."
Само глупаците ще държат до последно на своето, докато останат капо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЗа съжаление не разполагам с такива ресурси, че да правя стотици хиляди печалба, надявам се че ти разполагаштогава защо мисилш че златото ще пада тоест ще прави ПУКККККККККККК
някой има ли предства защо се дига златото QE печатане инфлация дефлация не това не е истинската причина играта е много по зловеща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКолко хиляди десетки или стотици направи от късо злато ако си направил кажи и ние да скъсяваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАми някой трябва да поеме излизането
Коментар
Коментар