Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marin1Ха дано!!!
Добре ще ми дойде - следващата Филхармонийка да си я взема за 1500 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПак го изпущихте злото
Ако приемем, че тогава е било около 400 $ при сегашните нива на акциите - какво трябва да се случи след изтегляне на допълнителната ликвидност , както и да го наричат това упражнение.....
Според мен надуването на златния балон беше ювелирно мероприятие на американските банкери - накараха цял свят барабар с централните банки да си попълват златните резерви.... Има ли някой информация на кои държави златния резерв е нараствал с най-скромни темпове през 2010-2012. Имам съмнения, че може да са Великобритания, Израел, САЩЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsЧета от доста време един умен и разумен пич - има интересно хистори от 99 год. и тогава как са гледали на златото
http://fofoa.blogspot.com
Коментар
-
Спомням си като стана голямото земетресение в Япония. Едни казват, че петрола трябвало да пада. Обосновават се с това, че ще има по-малко коли, по-малко нови произведени, по-малка нужда от петрол.... Други обратното - трябвало да се увеличи петрола. Нали щяло да трябва повече гориво за багерите дето ще рачистват щетите от цунамито.
Та каквото и да стане - обяснение ще се намери, няма страшно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеТи би ли си платил кафето в Севън Елевън с 1 долар / Сребърен орел от 1 унция / ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ с биткойни и с биткойни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеТи би ли си платил кафето в Севън Елевън с 1 долар / Сребърен орел от 1 унция / ?
http://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеТи би ли си платил кафето в Севън Елевън с 1 долар / Сребърен орел от 1 унция / ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Коментар
Коментар