If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди няколко седмици в сайта имаше една статия за златото, точно, когато беше на най-ниските нива. Тогава прогнозирах, че ще има реверс към 1350...което вече е факт! Сегашните нива са тавана на златото, което може да има към настоящият момент. Сега малко ще консолидира, за да поеме мощно към 1000!
Точно мислех, че се стабилизира. Дева буклука му като инвестиция дева! Бях купил малко , но никога повече няма да се набутвам така с тази прокажена суровина!
Ее така е "Лорде". То това не е като да викаш СерГЕЙ е велик. Требе и малко мисъл да се вкара! Между другото същото важи и за ЧеГобара.
Продължава да се разсраства дупката на тъй наречената златна бакурдейшън. Продължава да поскъпва златото с незабавна доставка и лихвите по отдаване под наем на физическо злато. Удно е сигурно. Когато накрая се разнесе пушилката от сгромолясването на дълговата пирамида няма да има достатъчно физическо злато за всички. За всички онези манипулатори, които са взели злато под наем и са го продали за да го купят обратно като падне под 1000 долара...
Евала за името и евала за коментарите Master Ji! Аз ако ги владеех тези върхове на разума, да ме извинява Анон, също щях да си избера подобен ник! В твоята вселена сигурно разцепваш....
Точно мислех, че се стабилизира. Дева буклука му като инвестиция дева! Бях купил малко , но никога повече няма да се набутвам така с тази прокажена суровина!
Ти си същия празнодумец като Анонимов.
Като го питам - "Хубаво, ама кое ниво като пробие ще признаеш, че си сгрешил и това не е корекция, а възобновяване на тренда" - той запецва и започва да пелтечи...
Верно ли е така?!?!
Аз пък не бях забелязал, че изобщо ме питаш нещо.
Всъщност, учудвам се, че изобщо си използвал въпросителна форма на изречението.
Ти, нали, уж всичко знаеше.....
Да видим паникьосването на мечките - ако утре мине 1380/1400
Ха ха. Трябва да се въведе понятието "Златна мечка", което ще означава да печелиш изключително много от това, че някой си е помислил, че златото може да пада. Нещо като "Златна кокошка", но и на кокошката май хич не й се струва да е напечалба от цялата работа. Ха ха ха
Продължава да се разсраства дупката на тъй наречената златна бакурдейшън. Продължава да поскъпва златото с незабавна доставка и лихвите по отдаване под наем на физическо злато. Удно е сигурно. Когато накрая се разнесе пушилката от сгромолясването на дълговата пирамида няма да има достатъчно физическо злато за всички. За всички онези манипулатори, които са взели злато под наем и са го продали за да го купят обратно като падне под 1000 долара...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар