IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 75:25 е според мен вероятноста, че другата седмица ФЕД и Безработицата (ако са добри), ще резнат зелката на ЗЛОТО!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Преди няколко седмици в сайта имаше една статия за златото, точно, когато беше на най-ниските нива. Тогава прогнозирах, че ще има реверс към 1350...което вече е факт! Сегашните нива са тавана на златото, което може да има към настоящият момент. Сега малко ще консолидира, за да поеме мощно към 1000!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Точно мислех, че се стабилизира. Дева буклука му като инвестиция дева! Бях купил малко , но никога повече няма да се набутвам така с тази прокажена суровина!
        Ее така е "Лорде". То това не е като да викаш СерГЕЙ е велик. Требе и малко мисъл да се вкара! Между другото същото важи и за ЧеГобара.

Коментар

• По принцип ако можех да коментирам нещата по подобен начин щях да си избера точно тоз

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Ето пиша, петнайсепроцентов.

Продължава да се разсраства дупката на тъй наречената златна бакурдейшън. Продължава да поскъпва златото с незабавна доставка и лихвите по отдаване под наем на физическо злато. Удно е сигурно. Когато накрая се разнесе пушилката от сгромолясването на дълговата пирамида няма да има достатъчно физическо злато за всички. За всички онези манипулатори, които са взели злато под наем и са го продали за да го купят обратно като падне под 1000 долара...
          Евала за името и евала за коментарите Master Ji! Аз ако ги владеех тези върхове на разума, да ме извинява Анон, също щях да си избера подобен ник! В твоята вселена сигурно разцепваш....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Хубаво пада златцето
            Точно мислех, че се стабилизира. Дева буклука му като инвестиция дева! Бях купил малко , но никога повече няма да се набутвам така с тази прокажена суровина!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Хубаво пада златцето
              Тъкмо Майсторчето ще допълни физическото си инвестиционно злато..... естествено, ако някой му го продаде.
              Щото златото е много кът.

Коментар

• Хубаво пада златцето

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Ти си същия празнодумец като Анонимов.
                  Като го питам - "Хубаво, ама кое ниво като пробие ще признаеш, че си сгрешил и това не е корекция, а възобновяване на тренда" - той запецва и започва да пелтечи...
                  Верно ли е така?!?!
                  Аз пък не бях забелязал, че изобщо ме питаш нещо.
                  Всъщност, учудвам се, че изобщо си използвал въпросителна форма на изречението.
                  Ти, нали, уж всичко знаеше.....

Коментар

• Много го мислите. От тук 1335-1350 си е идеално за 1135-1150 със стоп на 1400

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Много дълго време ще е така... Години наред.
                      Не ги подценявай.
                      Тъкмо ще се успокоиш и...още тая есен ще те разкъсат, или каквото там е останало от тебе.
                      Най добре мини в техния лагер

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
                        бичета да ви информирам че мечките сме на почивка
                        Много дълго време ще е така... Години наред.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• бичета да ви информирам че мечките сме на почивка

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Да видим паникьосването на мечките - ако утре мине 1380/1400
                            Ха ха. Трябва да се въведе понятието "Златна мечка", което ще означава да печелиш изключително много от това, че някой си е помислил, че златото може да пада. Нещо като "Златна кокошка", но и на кокошката май хич не й се струва да е напечалба от цялата работа. Ха ха ха

Коментар

• Да видим паникьосването на мечките - ако утре мине 1380/1400
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Мастъре, защо не пишеш?
                                Ето пиша, петнайсепроцентов.

Продължава да се разсраства дупката на тъй наречената златна бакурдейшън. Продължава да поскъпва златото с незабавна доставка и лихвите по отдаване под наем на физическо злато. Удно е сигурно. Когато накрая се разнесе пушилката от сгромолясването на дълговата пирамида няма да има достатъчно физическо злато за всички. За всички онези манипулатори, които са взели злато под наем и са го продали за да го купят обратно като падне под 1000 долара...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X