IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Аз съм източника...
    Абе то хубаво, ама пиши го. Утепах се да търся из разни уж достоверни източници

Коментар

Аз съм източника...
      Че не си западник разбрахме
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        A източник?
        Аз съм източника...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Както обикновено през почивните дни излизат най-важните финансови новини и разкрития. Оказа се, че за последните 4 месеца златото пазено от Банк ъф Ингланд е намаляло с 1300 тона! Трябва да се има предвид, че официално златните резерви на Великобритания за само 300 тона. Това означава, че Английската централна банка е продала всичките си златни резерви и още 1000 тона злато които и са дадени за съхранение от други държави.

За съжаление, България е една от тези държави с почти 35 тона злато дадено на съхранение там. Изводът се натрапва от самосебе си. Българското злато неофициално е вече в Китай и Индия! Време е новото правителство СПЕШНО /и неофициално/ да си поиска златото обратно, защото само след половин година Английската Централна Банка ще е фалирала официално откъм физическо злато, по същият начин както го обявиха от Рабобанк преди няколко месеца!!!
          A източник?

Коментар

• Както обикновено през почивните дни излизат най-важните финансови новини и разкрития. Оказа се, че за последните 4 месеца златото пазено от Банк ъф Ингланд е намаляло с 1300 тона! Трябва да се има предвид, че официално златните резерви на Великобритания за само 300 тона. Това означава, че Английската централна банка е продала всичките си златни резерви и още 1000 тона злато които и са дадени за съхранение от други държави.

За съжаление, България е една от тези държави с почти 35 тона злато дадено на съхранение там. Изводът се натрапва от самосебе си. Българското злато неофициално е вече в Китай и Индия! Време е новото правителство СПЕШНО /и неофициално/ да си поиска златото обратно, защото само след половин година Английската Централна Банка ще е фалирала официално откъм физическо злато, по същият начин както го обявиха от Рабобанк преди няколко месеца!!!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              не си чешете езиците ами-правете пари!
              немеца кешира!!!!!!
              Немеца не е прост!
              Не само не е прост, а е и най-умен.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Влез му отсега с целия акаунт .....щом вероятността е толкоз висока
                Мхм тва вече сме го играли ... Зареден с усмивки и ентусиазъм си викаш - е тва не е истина..
                така как се е засилило дали ще мине 300 до вечерта ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  75:25 е според мен вероятноста, ..... ще резнат зелката на ЗЛОТО!
                  Влез му отсега с целия акаунт .....щом вероятността е толкоз висока
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Предизвика една оттегчена прозявка, Шемата. Не винаги една лъжа повторена 100 пъти става истина...
                    най-лютите призиви за покупка на сребро и злато от страна на фори бяха точно на цитираните от шемата нива...

по-долу някой беше писал, че е имало редакция по постове..но не ми се занимава да ровя..

и аз помня хвалбите по адрес на златото при нива над 1600 и закани за покупка
                    за среброто същата работа, но както на всички е добре известно основни купувачи на върхове са ритейлърите и по тази причина намирам всичко за в реда на нещата.
                    Last edited by bertram; 26.07.2013, 16:57.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

немеца кешира!!!!!!
                      Немеца не е прост!
                      Нищо не кешират, кешират под 0.25% от резерва си. Просто баламосват гаргите.

Коментар

Форекс мишка,

. Как си???

Как е твоето "физическо" злато, което купуваше миналата и по-миналата година на нива между 1660 и 1900? какво стана с твоите мечети от 5000 $ за унция?

А Среброто, което купуваше на 47-48 $ и чакаше да стане 70..100...150 $???

Ами Биткойните ти???

Ах, мишка мишка!
                        Предизвика една оттегчена прозявка, Шемата. Не винаги една лъжа повторена 100 пъти става истина...

Коментар

немеца кешира!!!!!!
                          Немеца не е прост!
                          А от другата страна Гръка пазарува с на немеца парите

Коментар

• не си чешете езиците ами-правете пари!
                            немеца кешира!!!!!!
                            Немеца не е прост!
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Форекс мишка,

. Как си???

Как е твоето "физическо" злато, което купуваше миналата и по-миналата година на нива между 1660 и 1900? какво стана с твоите мечети от 5000 $ за унция?

А Среброто, което купуваше на 47-48 $ и чакаше да стане 70..100...150 $???

Ами Биткойните ти???

Ах, мишка мишка!

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Бреййй, Шемата... Много кръвожаден си станал?!... Не ще и не ще да пада това злато, а?
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

другата седмица ФЕД и Безработицата (ако са добри), ще резнат зелката на ЗЛОТО!
                                Бреййй, Шемата... Много кръвожаден си станал?!... Не ще и не ще да пада това злато, а?

Коментар

Working...
                                X