If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
предполагам ,че се шегуваш (а аз нямам чувство за хумор) ... но ако не е така, то голата истина е следната:
Рублата е преминала през шест деноминации, с драстично намаляване на стойността си всеки път. Първоначалната рублата е “твърда” повече от 200 години, докато драматичен спад в стойността и през 1921 г. не става повод за деноминация. Най-новата деноминацията е през 1998 г., която е седма. Деноминацията е 1 към 1000.
... помня кадри по телевизията как руснаци си правят лагерен огън с рубли (защото май имаше лимит на парите, които сменяха) ... направо рей бредбъри, но със злато...
чакай малко сега, аз да се шегувам ? Аз ти предавам какво казва ИТАР ТАСС а дали те се шегуват питай чичо ти Путин, а той надали се шегува ) Просто тенденцията е децентрализация от тоя долар,защото Wall Street и FED се уляха и държавите трябва да си търгуват със собствените валути не някви олигофрени да си печатат и да си правят квот си искат, като в Аржентина например, където им смачкаха икономиката като не купуват долари. Както четох и китайците имат амбиций да въвеждат златен стандарт, но още явно нямат необходимото количество злато, затова са изпреварили в момента Индия по import.Въведе ли се златен стандарт на валутите край на лапаницата и печатницата на FEDa и да умират да видим от къде и как ще копаят злато гарант за 20 трилиона ... и просто долара няма да е световна валута и точка ...
The Golden Symbol of Russian Rouble installation in front of the bank’s office in Perevedensky pereulok in Moscow will symbolize the rouble’s stability and its backing by the country’s gold reserves, the action’s organizers explained to Itar-Tass. ...
да видиме доларите пари ли са и кон боб яде ли, са с печатницата как ше се получи ако стигнат да го подковават със злато и колко коприльона тона злато ще им трябва да обезпечат 17 трилиона ...
предполагам ,че се шегуваш (а аз нямам чувство за хумор) ... но ако не е така, то голата истина е следната:
Рублата е преминала през шест деноминации, с драстично намаляване на стойността си всеки път. Първоначалната рублата е “твърда” повече от 200 години, докато драматичен спад в стойността и през 1921 г. не става повод за деноминация. Най-новата деноминацията е през 1998 г., която е седма. Деноминацията е 1 към 1000.
... помня кадри по телевизията как руснаци си правят лагерен огън с рубли (защото май имаше лимит на парите, които сменяха) ... направо рей бредбъри, но със злато...
The Golden Symbol of Russian Rouble installation in front of the bank’s office in Perevedensky pereulok in Moscow will symbolize the rouble’s stability and its backing by the country’s gold reserves, the action’s organizers explained to Itar-Tass. ...
да видиме доларите пари ли са и кон боб яде ли, са с печатницата как ше се получи ако стигнат да го подковават със злато и колко коприльона тона злато ще им трябва да обезпечат 17 трилиона ...
Извинявам се! Вкарах и една леко "нелюбезна" хипотеза, но нямаше умисъл.
Винаги съм мислил, че при първи контакт с непознат - първото, което му дължиш, е уважение.
Ама, очевидно повлиян от маниерите на този форум (първо шамар, после "здравей"), казал съм нещо, което си е леко обидно, нищо че си го отреагирал с усмивка.
Беше ми интересно!
е как иначе..пернишката
Другия вариянт е да кажеш нещо умно в две изречения ама това отдавна не се среща ;-)
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Извинявам се! Вкарах и една леко "нелюбезна" хипотеза, но нямаше умисъл.
Винаги съм мислил, че при първи контакт с непознат - първото, което му дължиш, е уважение.
Ама, очевидно повлиян от маниерите на този форум (първо шамар, после "здравей"), казал съм нещо, което си е леко обидно, нищо че си го отреагирал с усмивка.
Беше ми интересно!
"Усмихвам се" на молбата ти /според твоето мото/...
Ако даскалките не са ме научили да пиша кратко /което не е синоним на "ясно"/, то - знаеш ли къФ даскал БИ ТРЯБВАЛО да бъдеш, за да имаш влияние над мен?
Коментар