IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Oще 3-4% и дотам, после по урвата.
    Среброто сума ти време се пъне да мине 22$, ма немааа - това да ти говори нещо ?
    И него ли манипулират...
    Кастро нема страшно бате не се плаши за среброто, щом ти каам
    Само да не се объркаш да го шортиш това бялото, после да не каеш, че не съм ти казал щом не го искаш лонг убаво, ама зарежи шорт защото очаквам грозен spike там и ше изпотрепат всеки шорт тея мундили, а те го умеят най добре тея цигански номера
    Last edited by michaelis; 15.03.2014, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      но както и да е все тая, златото ще продължи да се качва и вие с колегата се чудете още защо
      Oще 3-4% и дотам, после по урвата.
      Среброто сума ти време се пъне да мине 22$, ма немааа - това да ти говори нещо ?
      И него ли манипулират...

Коментар

• Първоначално изпратено от $ Разгледай мнение
        Не се хаби за тоя Това е още един луд - беше и с ник mos70
        Ето му глупостите от преди време:
        Забележи "луксозната стока" в болната му глава
        Добре си направил, че си цитирал mos70. Хубаво е повече хора да го прочетат.
        Не съм го писал аз, но съм съгласен на 90%. - 10 % за хедж
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

личи си че си завършил нещо като УНСС
          Не, само ТУ.
          Относно темата - когато Тавекс започнат да продават/купуват през 1 ст. златото, както го правят за това , което ти казваш , че не е пари .... тогава ще се напълни храма на вярващите в жълтия метал
          До тогава всички, които са на тая вълна са просто спекуланти !

Коментар

Не се хаби за тоя Това е още един луд - беше и с ник mos70
            Ето му глупостите от преди време:
            Забележи "луксозната стока" в болната му глава

Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
            Скока на златото, след новината, че печатането, на кухи и несъществуващи пари, ще продължи, е още едно доказателство в правилността на твърдението ми от преди 2 дни, че златото е "луксозна стока" и както всяка луксозна стока- "върви" когато има пари...пък било то и фалшиви! Има ли "перспектива за разтеж"- лукса продължава, има ли сигнали, че гювеча свършва- свършва и интереса към лукса! Елементарно е!

Ако се погледне исторически, златото е растяло значително, само и единствено- когато има оптимизъм! Свърши ли кеша, свършва и интереса към златото. Т.е. златото показва всички признаци на поведение на....най-обикновена "луксозна стока"!
            Извода е, че....кухите хартиени пари са по-силни от златото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Повярвах ти

Коментар

Ще го ползват за ланци и обеци ??? Батко ти найстина си мнооо ама мнооо прос. Златото е ПАРИ а не 3.85 Трилиона долара - това не са пари
                Повярвах ти

Коментар

Нищо конкретно по въпроса не си казал. Защо не са изкупили цялото злато + златните миньори - при условие, че имат мноооого кеш ?
                  ".....Официалните златни запаси на Китай възлизат на 1 054 тона, или 45 млрд. долара..."
                  "......Валутните резерви на Китай нараснаха до рекордните 3,82 трлн. долара...."
                  http://www.investor.bg/surovini/365/...latoto,166942/
                  http://www.investor.bg/novini/130/a/...dolara,165071/
                  В крайна сметка остава, че ще го ползват за ланци и обеци
                  Тоест, в случай, че съм мъдър колкото китайците (не бих ги наричал жълтурковци) трябва да държа 1 лв. в злато от всеки 100, нали ?
                  Така и съм направил
                  Това, че на някой тарикат му се иска хората да набутват парите във "Физическо злато" при 30% марж печалба за ТЪРГОВЕЦА не означава, че то ще стане световна валута или нещо повече от луксозна стока.
                  Ще го ползват за ланци и обеци ??? Батко ти найстина си мнооо ама мнооо прос. Златото е ПАРИ а не 3.85 Трилиона долара - това не са пари
                  И нямах предвид преписаните статий на инвестора а ето тази

http://goldinvestingnews.com/40981/p...-currency.html

но както и да е все тая, златото ще продължи да се качва и вие с колегата се чудете още защо
                  Last edited by michaelis; 15.03.2014, 17:49.

Коментар

Нема кво да се чудиш, ей върни малко лентата аз съм поствал тук таме разни статийки за златото и в една от тях пишеше какви амбиций имат жълтурите и защо купуват като откачени и то по принцип е съвсем логично, тъй като купуват американски бондове които лихви им се връщат с принтирани пари от въздуха, много ясно, че хората искат да имат нещо което има стойност а не тоалетна хартия ...
                    Те си връщат просто доларчетата на подателя, конвертират нищо в нещо
                    Нищо конкретно по въпроса не си казал. Защо не са изкупили цялото злато + златните миньори - при условие, че имат мноооого кеш ?
                    ".....Официалните златни запаси на Китай възлизат на 1 054 тона, или 45 млрд. долара..."
                    "......Валутните резерви на Китай нараснаха до рекордните 3,82 трлн. долара...."
                    http://www.investor.bg/surovini/365/...latoto,166942/
                    http://www.investor.bg/novini/130/a/...dolara,165071/
                    В крайна сметка остава, че ще го ползват за ланци и обеци
                    Тоест, в случай, че съм мъдър колкото китайците (не бих ги наричал жълтурковци) трябва да държа 1 лв. в злато от всеки 100, нали ?
                    Така и съм направил
                    Това, че на някой тарикат му се иска хората да набутват парите във "Физическо злато" при 30% марж печалба за ТЪРГОВЕЦА не означава, че то ще стане световна валута или нещо повече от луксозна стока.

Коментар

Аз нямам обяснение защо Китай увеличава покупките на злато - макар, че са мижави % отнесено към валутните им резерви..... а централните банки на Великобритания, Германия , Израел и др. не го правят ?
                      Да не се окаже накрая, че ще го ползват само за ланци

Нема кво да се чудиш, ей върни малко лентата аз съм поствал тук таме разни статийки за златото и в една от тях пишеше какви амбиций имат жълтурите и защо купуват като откачени и то по принцип е съвсем логично, тъй като купуват американски бондове които лихви им се връщат с принтирани пари от въздуха, много ясно, че хората искат да имат нещо което има стойност а не тоалетна хартия ...
                      Те си връщат просто доларчетата на подателя, конвертират нищо в нещо

Коментар

• Protokol, много добър въпрос. Аз също съм се сещал за това. Труден е отговора, като не знаем всичко, което искаме да знаем. Но все си мисля, че американците може и да са силните на деня, но китайците са много по-мъдри. Те мислят дългосрочно и не бързат. При тях търпението е невероятно. Сещам се за старата китайска поговорка, че "ако достатъчно дълго седиш на брега на реката, ще дочакаш да видиш в нея да плува трупа на врага ти."

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Май и Украинското злато след Иракското, Либийското и Кипърското ще замине за Китай... Кажете "Амин" за украинското злато!
                          Аз нямам обяснение защо Китай увеличава покупките на злато - макар, че са мижави % отнесено към валутните им резерви..... а централните банки на Великобритания, Германия , Израел и др. не го правят ?
                          Да не се окаже накрая, че ще го ползват само за ланци

Коментар

• найс, а? дърдорко
                            Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Ако го бяха дали на китайците щяха повече зелено да вземат... ама квото им наредят господарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Май и Украинското злато след Иракското, Либийското и Кипърското ще замине за Китай... Кажете "Амин" за украинското злато!

Амин!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                                раздвижи се
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X