If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Златото на Украйна изнесено в САЩ като гаранция за кредит от МВФ
а да им го "пазят" тея са ебаси мурдерите айде па обраха на ората париците, тея кавали Украинците по добре да го беха дали на Руснаците дееба поне им е по близо, баси колко са прости ... ем са ше вземат тоалетна хартия която са си платили, направо не са у ред
айде пак с тая Украйна, както вече писах в един коментар по доле, тренда на златото няма нищо общо с Украйна, дали с нея или без нея щеше да има друга причина поради която щеше да се вдигне, а и по долните 2 коментара го обясняват защо
Златото на Украйна изнесено в САЩ като гаранция за кредит от МВФ
По-интересно е как ще се отази референдума в Крим на цената на златото, защото има още нялколко часа за купуване или шортене преди да се борят пилците в понеделник.
айде пак с тая Украйна, както вече писах в един коментар по доле, тренда на златото няма нищо общо с Украйна, дали с нея или без нея щеше да има друга причина поради която щеше да се вдигне, а и по долните 2 коментара го обясняват защо
По-интересно е как ще се отази референдума в Крим на цената на златото, защото има още нялколко часа за купуване или шортене преди да се борят пилците в понеделник.
Вчера хамериканците били били отворили стратегическия си петролен резерв и започнали да продават за да свалят цената на нефта. Няма ли да отворят и стратегическия си златен резерв и също да започнат да продават? Или вече отдавна нямат златен резерв, а златен дълг?
последното там го нема и у склада нема всичко е проиграно на комар, изпито, изядено, изшмъркано и по курви
Вчера хамериканците били били отворили стратегическия си петролен резерв и започнали да продават за да свалят цената на нефта. Няма ли да отворят и стратегическия си златен резерв и също да започнат да продават? Или вече отдавна нямат златен резерв, а златен дълг?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Тва злато няма ли кой да го свали на 1000 да си купим малко? Само ми обещавате и ме лъжете за да чакам а вие да си купувате... шемата, де си бе? Няма ли да го пукаш?
на илядо не знам, дали ще слезне то беше вече на 1100 никой не знае какво са решили, но кат гледам чарта за сега няма шанс да се върне веднага на 1000 ще видим. Ти като гледам си му фен на златото и на дигиталните стотинки си фен тоже ей тука обаче иаме различия аз нещо не им се кефя, само си спомням когато тряяше да кракна една мрежа и трябваше да кача един файл на един сървър да ми сметне едни данни и ме питаше с койни ли или с кредитна карта, а тогава струваше 1$ тая тъпня, да бех турил у торбата 100 парчета ...
Тва злато няма ли кой да го свали на 1000 да си купим малко? Само ми обещавате и ме лъжете за да чакам а вие да си купувате... шемата, де си бе? Няма ли да го пукаш?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ти умната с тоя колега, аче от време оно кой му се е вързал на приказките харно не е видял.
Чудя се само още що ще тука , а не е нарамил дисагите доброволец към Крим да се бие за любимците си. Кат кмета на Тополовград със статуята на Ленин...
А за злото сме се разбрали одеве още с тебе - първо до 1420 , разтоварваме и отиваме на 1000
Guten Morgen злото кат го гледам не знам дали ше слезне на илядо, ше га видим тряя да върне уж да потвърди ама после отиа на двойка ...
А на колегата що му е бе? то тука никой не кара на никой да се връзва, всеки си има глава на раменете да прай що знае... Аз кат агитирам за някоя позиция някой да не би да ме слуша ?? даже равния контра ми игра със среброто и злото, ама де го са да го питам как са шортовете ...
Ти умната с тоя колега, аче от време оно кой му се е вързал на приказките харно не е видял.
Чудя се само още що ще тука , а не е нарамил дисагите доброволец към Крим да се бие за любимците си. Кат кмета на Тополовград със статуята на Ленин...
А за злото сме се разбрали одеве още с тебе - първо до 1420 , разтоварваме и отиваме на 1000
Това 1000 ще има да си го сънуваш ощее дългооо дългооо време...
Коментар