IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Ми то не е много много за смях щото си е самата истина... Нали наскоро подписаха споразумение с Иран за частично вдигане на санкциите. Та една от точките в това споразумение, за която НИТО една от казионните световни медии не писа е, че на Иран се разрешава да продава нефт срещу всяка валута и му се забранява да продава нефт срещу злато... Кво да говорим повече? То всичко си е от ясно по-ясно!
    така е колега - е кво да направим ние, те още от 60те г. са прибрали златото на 90% от държавите тея бастуни Федъжийте и затова им е широчко около връта ама сега прекалиха с печатницата и не знам как ще свърши целия филм, само гледам мача .... нито на немците могат да върнат нещо нито Холандци Норвежци, всички пиха студена вода заради тия кавали ....

Сега се чудят как да набавят количеството злато за принтирането, ама китайците май са на друго мнение с тяхните въздушни долари .... че и японци имат да попълват и европейци (ECB) и англичани (BOJ) и май май работата ше стигне до бой накрая като на Георги Кирков ...

P.S. и без тва англичаните са ни мразили през вековете, та защо да ги оприличавам на европейци
    Last edited by michaelis; 12.03.2014, 17:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      мутри бе кат наще който много купува, веднага отиват за рекет ...
      Ми то не е много много за смях щото си е самата истина... Нали наскоро подписаха споразумение с Иран за частично вдигане на санкциите. Та една от точките в това споразумение, за която НИТО една от казионните световни медии не писа е, че на Иран се разрешава да продава нефт срещу всяка валута и му се забранява да продава нефт срещу злато... Кво да говорим повече? То всичко си е от ясно по-ясно!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнение
        доларът по принцип спада. Но не е заради войната. Всяка велика империя минава през такъв катарзис.
        а дано, всички чакат тази велика империя да глътне вода най накрая ...

Коментар

• Украйна няма злато.,освен въглища и пшеница няма какво да и вземат.
          Виждам ,че златото замества долара като убежище във времена на размирици.

Коментар

Само ще кажа, че когато нато налази Либия им конфискуваха златото и след това го продадаха. Цената падна с 200-300 долара. След това налазиха Кипър и пак им конфискуваха златото и пак го продадаха. Цената пак падна с 200-300 долара. Сега нато налази Украйна. Излезе съобщение, че на 7-ми Март тайно в 2 часа през нощта са изкарали украинско злато със самолет. Ще почнат и него да продават. Да не забравяме, че през 2011-2012 г. Украинската ЦБ доста активно купуваше злато на международния пазар!

За краткосрочното движение при златото важна е съдбата на украинското злато!
            мутри бе кат наще който много купува, веднага отиват за рекет ... е защо не го правят златото синтетично както беше написал колегата в темата за електронните стотинки ... ами отиват и го прибират ...

Коментар

Само ще кажа, че когато нато налази Либия им конфискуваха златото и след това го продадаха. Цената падна с 200-300 долара. След това налазиха Кипър и пак им конфискуваха златото и пак го продадаха. Цената пак падна с 200-300 долара. Сега нато налази Украйна. Излезе съобщение, че на 7-ми Март тайно в 2 часа през нощта са изкарали украинско злато със самолет. Ще почнат и него да продават. Да не забравяме, че през 2011-2012 г. Украинската ЦБ доста активно купуваше злато на международния пазар!

А за дългосрочен план как му виждаш съдбата?

Коментар

• Само ще кажа, че когато нато налази Либия им конфискуваха златото и след това го продадаха. Цената падна с 200-300 долара. След това налазиха Кипър и пак им конфискуваха златото и пак го продадаха. Цената пак падна с 200-300 долара. Сега нато налази Украйна. Излезе съобщение, че на 7-ми Март тайно в 2 часа през нощта са изкарали украинско злато със самолет. Ще почнат и него да продават. Да не забравяме, че през 2011-2012 г. Украинската ЦБ доста активно купуваше злато на международния пазар!

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Аз също бях скептичен за съдбата на златото.След събитията в Украйна тренда
                  се обърна.Вижда се ,че при опастност от война инвеститорите не купуват долари
                  като валута убежище ,а злато.Явно нямат доверие на долара.
                  доларът по принцип спада. Но не е заради войната. Всяка велика империя минава през такъв катарзис.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Аз също бях скептичен за съдбата на златото.След събитията в Украйна тренда
                    батка само щи кажа, че тренда се обърна много преди твойта Украйна и с нея или без нея пак щеше да върви на горе, както искаш го разбирай

Коментар

• Аз също бях скептичен за съдбата на златото.След събитията в Украйна тренда

Коментар

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
                        Тия е--ци докога ще се ебават с златото?Що не го оставят да си расте?
                        шото на китайците не им е далавера за тва, те имат бая въздушни долари и ако тръгнат изведнъж да ги осребряват цената отиде на двойка, че и повече а тва автоматично значи по малко злато за тях ... не че после пак няма да стигне до там

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Ти би ли оставил да поскъпне нещо, което искаш да купиш евтино? Трай и попълвай, ако можеш. Аз съм на този принцип от средата на 2012 г.
                          имаше специалист в съседната тема за койна където беше постнал, че можело да се прави синтетично злато опитват от не помня кой век вече тоя филм, не знам може и да стане ...

Коментар

• скачкай скачкай

Коментар

• и аз пълних но сега немога да продам на загуба и псувам

Коментар

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
                                Тия е--ци докога ще се ебават с златото?Що не го оставят да си расте?
                                Ти би ли оставил да поскъпне нещо, което искаш да купиш евтино? Трай и попълвай, ако можеш. Аз съм на този принцип от средата на 2012 г.

Коментар

Working...
                                X