Първоначално изпратено от $
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
michaelis
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТурски лири, нали
Съмнява ме по далечко от носа си да виждашLast edited by michaelis; 18.03.2014, 11:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеДо септември го виждам 2400+
Съмнява ме по далечко от носа си да виждаш
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеВреме е за шортене на златото.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеВреме е за шортене на златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМомци...тая седмица на къде?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи пък най добре земи малко намали четенето на зерохедж и подобни бълвочи, аче те усещам как с времето ставаш все повече емоционален и апокалиптично настроен, а хич не е добре това когато си заложил на борсата реални твои пари.
IB дукати не приема, само нищо 0 незначещи банкноти
ПС Сгреши и с предубеждението си към БФБ - хубави пари се направиха там, и още даже вътък има.
Както и да е - вече е късно за там, много малки валю островчета останаха тук таме, сега определено не е препоръка от моя страна.мисля че нема да те върнат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеКолега, понеже си от ТУЗнаеш ли банкнотата какво е ? Хартийка обещание на твойта луксозна стока както я нарече и нищо повече, сама по себе си банкнотата е 0 т.е. нищо. За да не мъкнеш както в 16 век кожениа кесия с дукати вътре, са измислили тези хартийки, а те сами по себе си са базирани на монетките в кожената кесия. Но ако продължават с печатницата май ще се върнем в 16 век. Ако искаш вдевай ако искаш недей аз нема се абим повече
IB дукати не приема, само нищо 0 незначещи банкноти
ПС Сгреши и с предубеждението си към БФБ - хубави пари се направиха там, и още даже вътък има.
Както и да е - вече е късно за там, много малки валю островчета останаха тук таме, сега определено не е препоръка от моя страна.Last edited by pipbel; 15.03.2014, 20:47.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе, само ТУ.
Относно темата - когато Тавекс започнат да продават/купуват през 1 ст. златото, както го правят за това , което ти казваш , че не е пари .... тогава ще се напълни храма на вярващите в жълтия метал
До тогава всички, които са на тая вълна са просто спекуланти !Знаеш ли банкнотата какво е ? Хартийка обещание на твойта луксозна стока както я нарече и нищо повече, сама по себе си банкнотата е 0 т.е. нищо. За да не мъкнеш както в 16 век кожениа кесия с дукати вътре, са измислили тези хартийки, а те сами по себе си са базирани на монетките в кожената кесия. Но ако продължават с печатницата май ще се върнем в 16 век. Ако искаш вдевай ако искаш недей аз нема се абим повече
Коментар
Коментар