IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от $ Разгледай мнение
    ей го то се види, че на илядо и пестин ше има ресто, няма да продължи ей така през просото, но после ще тръгне пак на горе ...

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Турски лири, нали
        Съмнява ме по далечко от носа си да виждаш
        ше напрай нови върхове Кастро, колкото и да не ти се веруе, нема маитап са може да не е тъз година, но полека лека стаат нещата и на 1500 ше има retracement дет го чекаш, не знам колко дълбоко ще е и колко ще продължи. Аз тогава може да редуцирам тaм златните бълхи, че и вчера се обзаведах с едни нови BEZ.TO и чакам да ми върже на CPN.TO иначе long съм на IRN.AX - тука моеж да сложиш, ако случайно и това върне PRU.AX (а не ми се верва ) и на него моеж да сложиш, аз от него double напраих ....
        Last edited by michaelis; 18.03.2014, 11:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
          До септември го виждам 2400+
          Турски лири, нали
          Съмнява ме по далечко от носа си да виждаш

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
            точно така, ше слушам аз "специалиста" от Bank of America той тоя е специалист колкот аз и са му казали какви глупости да дрънка, за да не се качат другите

Коментар

• http://www.investor.bg/surovini/365/...latoto,168847/

Коментар

• До септември го виждам 2400+

Коментар

• Поне до края на лятото не бих шортил златото , на някой ако му се занимава
                  да види кога казах че му влизам аз , според мен това ще им е таймингът на
                  дългите , към септември очаквам нови пързалки , може би и ново дъно
                  Не е препоръка !
                  Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                    Време е за шортене на златото.
                    Всеки пети българин с психичен проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                      Хахо бате хои там при DAXa остай го тва или го шорти както решиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                        Момци...тая седмица на къде?

Коментар

• Момци...тая седмица на къде?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Ти пък най добре земи малко намали четенето на зерохедж и подобни бълвочи, аче те усещам как с времето ставаш все повече емоционален и апокалиптично настроен, а хич не е добре това когато си заложил на борсата реални твои пари.
                            IB дукати не приема, само нищо 0 незначещи банкноти

ПС Сгреши и с предубеждението си към БФБ - хубави пари се направиха там, и още даже вътък има.
                            Както и да е - вече е късно за там, много малки валю островчета останаха тук таме, сега определено не е препоръка от моя страна.
                            Кастро бате не ме занимавай с тея олигофрени БФБ, предпочитам опцийте там има поста нон стоп независимо на къде хои пазара. А може да пробаш да ги питаш IB дали взимат златни дукати мисля че нема да те върнат ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              Колега, понеже си от ТУ Знаеш ли банкнотата какво е ? Хартийка обещание на твойта луксозна стока както я нарече и нищо повече, сама по себе си банкнотата е 0 т.е. нищо. За да не мъкнеш както в 16 век кожениа кесия с дукати вътре, са измислили тези хартийки, а те сами по себе си са базирани на монетките в кожената кесия. Но ако продължават с печатницата май ще се върнем в 16 век. Ако искаш вдевай ако искаш недей аз нема се абим повече
                              Ти пък най добре земи малко намали четенето на зерохедж и подобни бълвочи, аче те усещам как с времето ставаш все повече емоционален и апокалиптично настроен, а хич не е добре това когато си заложил на борсата реални твои пари.
                              IB дукати не приема, само нищо 0 незначещи банкноти

ПС Сгреши и с предубеждението си към БФБ - хубави пари се направиха там, и още даже вътък има.
                              Както и да е - вече е късно за там, много малки валю островчета останаха тук таме, сега определено не е препоръка от моя страна.
                              Last edited by pipbel; 15.03.2014, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Не, само ТУ.
                                Относно темата - когато Тавекс започнат да продават/купуват през 1 ст. златото, както го правят за това , което ти казваш , че не е пари .... тогава ще се напълни храма на вярващите в жълтия метал
                                До тогава всички, които са на тая вълна са просто спекуланти !
                                Колега, понеже си от ТУ Знаеш ли банкнотата какво е ? Хартийка обещание на твойта луксозна стока както я нарече и нищо повече, сама по себе си банкнотата е 0 т.е. нищо. За да не мъкнеш както в 16 век кожениа кесия с дукати вътре, са измислили тези хартийки, а те сами по себе си са базирани на монетките в кожената кесия. Но ако продължават с печатницата май ще се върнем в 16 век. Ако искаш вдевай ако искаш недей аз нема се абим повече

Коментар

Working...
                                X