IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доста е потънало. Ако падне под 1230, купувам.

Коментар

• тц..нема оправия....да му е.а мамата

Коментар

• Гъци гъци гъци, кам он пак на 30$....

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=GDXJ

Коментар

• ей тука един Gold count chart
          Attached Files

Коментар

• Като излезе тази новина преди две или три години, писах един от методите накратко:
            В БАН София, ИЯИЯЕ, метод за изследване на химичните елементи чрез избиване на вторични комптонови електрони - ако не са разтурили лабораторията и им се занимава ще могат да го проверят буквално за секунди.
            Само да не ме бият, че им пращам хора

А сега видях мнението на innergy: радвам се че има кой да помогне на хората

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
              Имам възможност да проверявам кюлчета на рентген. Интересно ми е дали ще има интерес към подобна услуга
              Това е най-добрия начин да съюзиш Германия и Россия VS USA

Коментар

• Имам възможност да проверявам кюлчета на рентген. Интересно ми е дали ще има интерес към подобна услуга

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Колкото е фалшив доларът им,толкова е фалшиво и златото им.Как мислите,че
                  ги финансираха воините в Югославия,Ирак,Афганистан?Сега предстои да набу-
                  тат доларите на останалия свят и да си купят евтино злато.Страшни манипулатори
                  са шапка им свалям.,а който не е с тях е враг на демокрацията.

е оди го обясни на тълпата привърженици на долара тука и даже някои в
                  коментарите по статиите си мислят, че ше стане и единна световна валута разбираш ли ...
                  Last edited by michaelis; 19.04.2014, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Интересна статия...Не я бях чел досега....
                    Какво ще стане ако е наполовина вярно..?
                    Не ми се мисли......Фантазията ми е бедна....
                    Колкото е фалшив доларът им,толкова е фалшиво и златото им.Как мислите,че
                    ги финансираха воините в Югославия,Ирак,Афганистан?Сега предстои да набу-
                    тат доларите на останалия свят и да си купят евтино злато.Страшни манипулатори
                    са шапка им свалям.,а който не е с тях е враг на демокрацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      поднасям извинения, че не се връщам хиляди постове назад но...виждали ли сте тази статия ?
                      не знам аз съм при хартиеното злато там на борсата има манипулация , но тъй или иначе цената на физическото се определя от самата борса

Коментар

поднасям извинения, че не се връщам хиляди постове назад но...виждали ли сте тази статия ?
                        Интересна статия...Не я бях чел досега....
                        Какво ще стане ако е наполовина вярно..?
                        Не ми се мисли......Фантазията ми е бедна....

Коментар

Да има фалшиви кюлчета които дори банките не засичат, затова само монети и много малки и тънки кюлчета (до 50гр) са сигурни според мен.
                          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• поднасям извинения, че не се връщам хиляди постове назад но...виждали ли сте тази статия ?

Коментар

• е и тука за моите ланци да постнем нещо

China physical gold demand to rise 25% by 2017: World Gold Council

http://blogs.marketwatch.com/thetell...ry_latest_news

няя страшно, няма слиза кой знае къде нема се плашите ..

Коментар

• Па ли надоле бе пич.ати майч.на

Коментар

Working...
                                X